Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ya ben fotoğrafçı tutmayacagim. Profesyonel makinamız var. Ama ameliyathanede de bebeğin ilk fotolarını çeksin istiyorum biri. Ameliyathaneye birinin girmesine müsaade ediyorlar mı acaba
Virüs öncesi evet şimdi kontrole bile almıyorlar. Haziran a normale döneceğiz ya güya belki o zaman izin verirler

Kızlar ben hastane çantama mama alıp koyacağım ama tam olarak karar veremedim. Cevrenizden felan da duymuşsunuzdur böyle gaz yapmayan bebeği besleyen mama markası önerilerinizi bekliyorum. Ben genellikle sma duydum.
Ben aptamil alacağım sanırım şuan en iyi olarak o deniliyor. Sanırım ben kolaya kaçıyorum en pahalı olanı en iyidir dün diğer topikte yazmıştı ondan daha iyisi var ama çok pahalı diye bakıp bulurum neyi demişti arkadaş.

Ben çok araştırdım aptamil bebege güzel kilo aldırıyor lakin çok gaz yapıyormuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ben o yüzden aptamilden vazgeçtim

Ben çok araştırdım aptamil bebege güzel kilo aldırıyor lakin çok gaz yapıyormuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ben o yüzden aptamilden vazgeçtim
Bir Araştırma yapayım canım bende. Karar verdiğini yaz banada. Sizden sonra doğum sırası bende gibi duruyor.

Salı gününe.ben her hafta gidiyorum artık.senin ne zaman

Canim hastanenin adini merak ettim dogrusu bende kocaeliye bağlıyım ama burda fiyatlar uçuk istanbula yakin oldugum.icin hastanemde kaynarcada normal dogum 3100 sezeryan 3600 fotgraf fiyata dahil degil ama uygun geldi fiyatı 300 tl ye 20 poz cekiliyo 1 poz dogumda doktorla gerisi ertesi gun suslemeden de haberim yok ama oda ücretlidir gibime geliyo

Kızlar ben hastane çantama mama alıp koyacağım ama tam olarak karar veremedim. Cevrenizden felan da duymuşsunuzdur böyle gaz yapmayan bebeği besleyen mama markası önerilerinizi bekliyorum. Ben genellikle sma duydum.
benim pek fikrim yok bu mama konusunda ama ikizleri olan bi arkadasimin bebeklerden birine mamalarin cogu alerji yapmisti yediremedi, sma onerilmis ona sonra baya eski bi markaymis onu denedi onu yiyebildi alerji yapmadi. bende heralde sma alirim diye dusunuyorum. ya bide ilk gunlerde mama veriliyormu bebege? anne sutu gelmezse mi veriliyor hic bi fikrim yok?

Anne sütü gelmeyebilir sezeryanda benim sezeryan olacak. Bir de genetik sıkıntım var sütüm hiç olmayabilir bu yüzden bir taane mama alacağım. Bilgin için teşekkür ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…