- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.921
Vallahi hiç fikrim yok canım haftaya doktoruma soracağımBen de şimdi baktım tekil gebelik gibi 37 ye kadar çalışabilir gözüküyoruz. Ama şöyle bir durum var doğumdan en az 3 hafta önce zorunlu ayrılık olması gerekiyor ee zaten biz 37 de doğuracağız inşallah hedefim buo zaman 34 te izne ayrılmam gerekiyor. Biri de yorum yapmış 27 de çalışabilir raporu alın 34 te izne ayrılın 37 de doktorun da öngördüğü zaman doğum yapınca yine 7 haftanızı doğum sonrasına aktarmış olursunuz diyor nasıl oluyor anlamadım
Biraz çözdüm galibaVallahi hiç fikrim yok canım haftaya doktoruma soracağım
İkiz gebelikte doğum izni 20 hafta yazıyor internette hatta lansinohun sitesindeBilmiyorum canım. Benimde aklıma geldi acaba tekler gibi 3 mü olur yoksa önden hafta sayımız 10 olduğu için 5 mi olur?
Ben özel sektörde çalışıyorum canımBiraz çözdüm galibaönemli olan doktorun öngördüğü doğum tarihi. Yani doktor 40 haftayı dolduracak gibi gösterecek ki bizi bizde erken doğum olsada kullanmadığımız haftaları doğum sonrasına aktarabilelim. Zaten hepsi yaz tatiline denk geliyor akışına bırakalım bence
Bende e bebekten siparis verdim daha glmedi canimBen sipariş verdim gelmedi henüz heryerime yastık sıkıştırıyorum yormaya başladı zaten oda sonra emzirme yastığı yada bebek desteği olarak kullanılıyormuş
Canim arkamada koyuyorum ama uykuyla alip atiyorum yereCanım sırtına da yastık sıkıştır. Ben de başlarda sırt üstü uyaniyordum hatta eşimi uyarmıştım sırt üstü dönersem beni uyandır. Ama şimdi önümde yastık arkamda yastık bir de alıştım artıkhep sola yatıyorum bazen sağa da yatıyorum tabi sol tarafım çünkü felç oluyor uzun süre sola yatınca
Canım bizde de var kan uyuşmazlığı. 28. Hafta iğne yapılacak diye biliyordum ama doğumdan sonra yapacaklarmış. Belki senin doktorun da o yüzden şimdi bir şey dememiştir tabi eğer aynı iğneden bahsediyorsakBanada iğne falan demedi
Kizlar bende kontrolden geldim bugun cok sukur kisalma devam etmemis 1.2 de kalmis serviks boyu.. oglusumda iyi cok sukur 2 kilo 43 cm olmusuz
Maşallah kuzuna canımKizlar bende kontrolden geldim bugun cok sukur kisalma devam etmemis 1.2 de kalmis serviks boyu.. oglusumda iyi cok sukur 2 kilo 43 cm olmusuz
Maşallah canm gözünaydin hayırlısıyla vaktinde gelsin kuzucuklarimizKizlar bende kontrolden geldim bugun cok sukur kisalma devam etmemis 1.2 de kalmis serviks boyu.. oglusumda iyi cok sukur 2 kilo 43 cm olmusuz
Benim doktorum eger bir sorun yoksa 34.haftaya kadar calisabilir rapor yazabilirim dedi ondan sonra yasal olarak zaten calisamazsin dedi. Bende duruma gore bakiyim diyorum evden calismami isterlerse belki alirim yoksa dogum izin raporumu 30.haftadan alirim galiba kizlarBiraz çözdüm galibaönemli olan doktorun öngördüğü doğum tarihi. Yani doktor 40 haftayı dolduracak gibi gösterecek ki bizi bizde erken doğum olsada kullanmadığımız haftaları doğum sonrasına aktarabilelim. Zaten hepsi yaz tatiline denk geliyor akışına bırakalım bence
Tesekkur ederim evet canim alttan olcuyor 4 kez girdim canim nst ye amabu gittigimde normal dye girmedimMaşallah gözün aydın güzel haberler alalım hep böyle inşallah. Serviks boyunu Altan bakıp mi ölçtü? Bide nst ye girmeye başladın mı?
Bende en son 23 haftalık en gitmiştim bu hafta bende gitmeye çalışacam
Aminnn insallah canim tesekkur ederimMaşallah canm gözünaydin hayırlısıyla vaktinde gelsin kuzucuklarimiz
Aminn insallah canim bugun 32+0 iz bakalimMaşallah kuzuna canımşükür sevindim doğuma bir şey kalmadı inşallah 38 e kadar götürür seni
Sen ne yaptın raporu? ayrıldın mı izne devam mı edeceksin gerçi ne zaman çağırcaklar belli değil amaAminn insallah canim bugun 32+0 iz bakalim
Ben devam etcem canim idari izin bitince ayrilcam sen naptin ?Sen ne yaptın raporu? ayrıldın mı izne devam mı edeceksin gerçi ne zaman çağırcaklar belli değil ama
Benim üç haftam var izin için. Duruma göre bakcam artık. 32 erken 37 geç geliyo bana. Bakalım idari izin ne zaman bitcek ona göre karar vercez artıkBen devam etcem canim idari izin bitince ayrilcam sen naptin ?
Maşallah canım tontiş oğlun inşallah zamanında gelecek dünyayaKizlar bende kontrolden geldim bugun cok sukur kisalma devam etmemis 1.2 de kalmis serviks boyu.. oglusumda iyi cok sukur 2 kilo 43 cm olmusuz
Yok canım ciğer geliştiriciCanım bizde de var kan uyuşmazlığı. 28. Hafta iğne yapılacak diye biliyordum ama doğumdan sonra yapacaklarmış. Belki senin doktorun da o yüzden şimdi bir şey dememiştir tabi eğer aynı iğneden bahsediyorsak ☺ Ciğer geliştirici iğneyse eğer o konuda benim hiç bir fikrim yok sadece ikizlere mi yapılıyor yoksa bütün gebeliklerde mi uygulanıyor bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?