Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Vallahi hiç fikrim yok canım haftaya doktoruma soracağım

Vallahi hiç fikrim yok canım haftaya doktoruma soracağım
Biraz çözdüm galiba önemli olan doktorun öngördüğü doğum tarihi. Yani doktor 40 haftayı dolduracak gibi gösterecek ki bizi bizde erken doğum olsada kullanmadığımız haftaları doğum sonrasına aktarabilelim. Zaten hepsi yaz tatiline denk geliyor akışına bırakalım bence

Bilmiyorum canım. Benimde aklıma geldi acaba tekler gibi 3 mü olur yoksa önden hafta sayımız 10 olduğu için 5 mi olur?
İkiz gebelikte doğum izni 20 hafta yazıyor internette hatta lansinohun sitesinde beklenen doğum haftasına 3 hafta kalaya kadar çalışabilir raporu alabilirsin diyo ama o ne zaman anlamadım

Ben özel sektörde çalışıyorum canım çalışabildiğim kadar evden çalışcam sonrasına aktarmak için

Canim arkamada koyuyorum ama uykuyla alip atiyorum yere

Banada iğne falan demedi
Canım bizde de var kan uyuşmazlığı. 28. Hafta iğne yapılacak diye biliyordum ama doğumdan sonra yapacaklarmış. Belki senin doktorun da o yüzden şimdi bir şey dememiştir tabi eğer aynı iğneden bahsediyorsak Ciğer geliştirici iğneyse eğer o konuda benim hiç bir fikrim yok sadece ikizlere mi yapılıyor yoksa bütün gebeliklerde mi uygulanıyor bilemedim.

Son düzenleme:
Kizlar bende kontrolden geldim bugun cok sukur kisalma devam etmemis 1.2 de kalmis serviks boyu.. oglusumda iyi cok sukur 2 kilo 43 cm olmusuz

Maşallah gözün aydın güzel haberler alalım hep böyle inşallah. Serviks boyunu Altan bakıp mi ölçtü? Bide nst ye girmeye başladın mı?
Bende en son 23 haftalık en gitmiştim bu hafta bende gitmeye çalışacam

Benim doktorum eger bir sorun yoksa 34.haftaya kadar calisabilir rapor yazabilirim dedi ondan sonra yasal olarak zaten calisamazsin dedi. Bende duruma gore bakiyim diyorum evden calismami isterlerse belki alirim yoksa dogum izin raporumu 30.haftadan alirim galiba kizlar

Tesekkur ederim evet canim alttan olcuyor 4 kez girdim canim nst ye amabu gittigimde normal dye girmedim

Kizlar bende kontrolden geldim bugun cok sukur kisalma devam etmemis 1.2 de kalmis serviks boyu.. oglusumda iyi cok sukur 2 kilo 43 cm olmusuz
Maşallah canım tontiş oğlun inşallah zamanında gelecek dünyaya bir sıkıntı olmamasına sevindim kilosu da çok iyi maşallah nazar değmesin

Yok canım ciğer geliştirici benimde hiç fikrim yok her doktor farklı bişey uyguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…