- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.881
Bende önce 3 kilo olsalar diyordum şuan küveze girmeyecek kadar kilo alsalar yeter diyorumAy cidden bende de dün bas ağrısı kafa ağırlığı vardı bir kaç gündür kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki , tansiyonumu olctursem bir yerde. Ben de merak ettim şimdi. Benim o çorap izi olayı çalıştığım zaman çok oluyordu. Çorap sanki bacağımı kesmiş gibi iz yapıyordu. Şimdi çok ayakta durmadigimdan dolayı çok şiş olmuyor. Doktor uyumlu dediyse ne güzel canım tabi bir anne olarak kilo almasını istiyoruz. Rabbim başta sağlık sıhhat versin kuzum gayet güzel ölçüleri. Ben diyorum doğuma kadar 3 kilo olsunlar yeter inşallah
Kuzum seninkiler ikiz senin yerinde ben de olsam 2 kiloyu görunce on göbek atarım heraldeB
Bende önce 3 kilo olsalar diyordum şuan küveze girmeyecek kadar kilo alsalar yeter diyorum2000 i geçince girmiyorlarmış. Ciğer geliştirici de yaptırdım biraz daha içim rahat. Bakalım kaçar kg gelecek kuzular
Yani çok kafaya takmıştım zorla sola yatmaya çalışıyorum sağa zararlı diye. Artık bi gına geldi sola yatmaktan. Içim rahat etsin diye sordum. Bazen bacak arama yastık koyunca o bile ağrı yapıyordu. Zor dönemler ama sabırlı olmak lazım son aylar sonuçtaEvet tabi sağ tarafta da yatabiliyorsun ama çoğunlukla sol tarafa yatmaya çalışıyorum bebeğe bol bol mama gitsinzaten insan sürekli sola yatsa sol tarafı felç olur heralde
Ölçtürmelisin bence de. Sislik hareketsizlikten oldu sanırım bende önceden çok hareketliydim bişey yoktu.saglikli olsunlar da çok tombiş olmasalar da olur.vaktine göre ilerlesinlerAy cidden bende de dün bas ağrısı kafa ağırlığı vardı bir kaç gündür kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki , tansiyonumu olctursem bir yerde. Ben de merak ettim şimdi. Benim o çorap izi olayı çalıştığım zaman çok oluyordu. Çorap sanki bacağımı kesmiş gibi iz yapıyordu. Şimdi çok ayakta durmadigimdan dolayı çok şiş olmuyor. Doktor uyumlu dediyse ne güzel canım tabi bir anne olarak kilo almasını istiyoruz. Rabbim başta sağlık sıhhat versin kuzum gayet güzel ölçüleri. Ben diyorum doğuma kadar 3 kilo olsunlar yeter inşallah
Bizim gelinden çok örnek veriyorum ama 50 kiloydu. Çok korkuyorduk nasıl normal d00oğum yapacak nasıl olacak. 3200 gr doğdu halasının ballı lokması. Çok şükür doğumuda kolay oldu. İlk doğum için 6 saat içinde suyu muyu her şeyi gelip bitmişti maşallahKuzum seninkiler ikiz senin yerinde ben de olsam 2 kiloyu görunce on göbek atarım heraldeAllah'ın izniyle en az 2 buçuk 2 buçuk yaparsın sen ben sana güveniyorum. Aynen tab i başta sağlıkli olsunlar sonra tombiş olsunlar. Ben üç kilo dpgurursam on göbek atacağım. Küçük bir bayanım korkuyorum ne bulursam yiyorum.
Amin inşallah canımÖlçtürmelisin bence de. Sislik hareketsizlikten oldu sanırım bende önceden çok hareketliydim bişey yoktu.saglikli olsunlar da çok tombiş olmasalar da olur.vaktine göre ilerlesinler
Teşekkür ediyorum canım böyle küçük bayanların başarısını duyunca mutlu oluyorumBizim gelinden çok örnek veriyorum ama 50 kiloydu. Çok korkuyorduk nasıl normal d00oğum yapacak nasıl olacak. 3200 gr doğdu halasının ballı lokması. Çok şükür doğumuda kolay oldu. İlk doğum için 6 saat içinde suyu muyu her şeyi gelip bitmişti maşallahiçini ferah tut inşallah seninde böyle kolay olur.
Ben de öyle sırtüstü uyandım bugün belim agrıyoYa ben soluma bacak arasina yastik koyup ytyorum ama bi bakmisim sirt ustu yatmisim belim sirtim karnim agryor sonra
Canım yaptırdın mı ciğer geliştirici kaç saat arayla yapıldı ben yaptırmadım henüzB
Bende önce 3 kilo olsalar diyordum şuan küveze girmeyecek kadar kilo alsalar yeter diyorum2000 i geçince girmiyorlarmış. Ciğer geliştirici de yaptırdım biraz daha içim rahat. Bakalım kaçar kg gelecek kuzular
Biz de kan uyuşmazlığı da var doktora dedim 28 hafta geldiğimde hem uyuşmazlık iğnesi hem ciğer geliştirici iğneyi yapacağız demi dedim uyuşmazlık iğnesini gel vururum ama digerini şuan için gerekli görmüyorum dedi. Aslında ben de ciğer geliştirici iğneyi vurulmak istiyorum benim doktor niye yaptırmıyor kiB
Bende risk yok kuzum hatta doktorum ben haftanı bitireceğini düşünüyorum demişti. Hatta bende acaba küçükte olsa bir risk mi gördü diye düşündüm. Ertesi gün aradım daha cümlemi bitirmeden hayır hayır dedi ben ikizlerde rutin olarak yapıyorum dedi. Hani azda olsa bir şey varsa söyleyin ona göre hareket kısıtlaması yapayım dedim yok dedi. Her doktorun bir düşüncesi oluyor canım. 32. Haftadan önce yapılmasında görüş birliği yok hatta hekimin kendine bırakılmış. Bunuda okudum.Biz de kan uyuşmazlığı da var doktora dedim 28 hafta geldiğimde hem uyuşmazlık iğnesi hem ciğer geliştirici iğneyi yapacağız demi dedim uyuşmazlık iğnesini gel vururum ama digerini şuan için gerekli görmüyorum dedi. Aslında ben de ciğer geliştirici iğneyi vurulmak istiyorum benim doktor niye yaptırmıyor kierken dogum riski görmeyince yapılmasa da olur mu?
Yaptırdım canım 14 Nisan da 12 saat arayla yaptırdım. Hareket azalması oldu diyenler olmuşta aynı tetanozda dedikleri gibi. Bizde bir azalma olmadı. Psikolojik olduğunu düşünüyorum bunu diyenlerin. Gayet fıldır fıldırdı hareketleri.Canım yaptırdın mı ciğer geliştirici kaç saat arayla yapıldı ben yaptırmadım henüz
2 doz sabah 2 doz akşam dimi kuzum, evet öyle diyorlar ohh maşallah kuzulara isimleri de çok güzel Allah saglık la kavuştursun minnoşlara hepimiziYaptırdım canım 14 Nisan da 12 saat arayla yaptırdım. Hareket azalması oldu diyenler olmuşta aynı tetanozda dedikleri gibi. Bizde bir azalma olmadı. Psikolojik olduğunu düşünüyorum bunu diyenlerin. Gayet fıldır fıldırdı hareketleri.
Hımm. O zaman 32.haftayı düşünüyor olabilir. Erken yapılsa ne olacak ki ben de gönül rahatlığı yaşardımBende risk yok kuzum hatta doktorum ben haftanı bitireceğini düşünüyorum demişti. Hatta bende acaba küçükte olsa bir risk mi gördü diye düşündüm. Ertesi gün aradım daha cümlemi bitirmeden hayır hayır dedi ben ikizlerde rutin olarak yapıyorum dedi. Hani azda olsa bir şey varsa söyleyin ona göre hareket kısıtlaması yapayım dedim yok dedi. Her doktorun bir düşüncesi oluyor canım. 32. Haftadan önce yapılmasında görüş birliği yok hatta hekimin kendine bırakılmış. Bunuda okudum.
Yan etkisini görmedim canım ama vardır elbet bir bildiği. Doğum anında da yapılıyor. Yani Allah korusun aniden bir doğum olsa hemen ilkini yapıp biraz bekleyip ikinciyi vuruyorlarmış. Bu şekilde olanlar var o zamanda etkili oluyormuş. Bazen prematüre doğum yapan annelerin videolarını izliyorum. Onlarda duymuştum. Doğum videosu izlemekte iyi geliyorHımm. O zaman 32.haftayı düşünüyor olabilir. Erken yapılsa ne olacak ki ben de gönül rahatlığı yaşardım
Amin canım benim inşallah2 doz sabah 2 doz akşam dimi kuzum, evet öyle diyorlar ohh maşallah kuzulara isimleri de çok güzel Allah saglık la kavuştursun minnoşlara hepimizi
Teşekkürler canım cevabınaAmin canım benim inşallahcümlemizi miniklere kavuşurtursun vakti zamanı gelince aynen iki doz iki doz olacak şekilde vuruldum.
Daha video izlemeye cesaret edemedimYan etkisini görmedim canım ama vardır elbet bir bildiği. Doğum anında da yapılıyor. Yani Allah korusun aniden bir doğum olsa hemen ilkini yapıp biraz bekleyip ikinciyi vuruyorlarmış. Bu şekilde olanlar var o zamanda etkili oluyormuş. Bazen prematüre doğum yapan annelerin videolarını izliyorum. Onlarda duymuştum. Doğum videosu izlemekte iyi geliyor
Ani bir doğumda bile yapılıyor canım. Rica ederimTeşekkürler canım cevabına
Sanırım 35 36 haftaya kadar yaptırılabilirbu kontrole gittiğimde ben de yaptırcam inşallah
Banada iğne falan demediBiz de kan uyuşmazlığı da var doktora dedim 28 hafta geldiğimde hem uyuşmazlık iğnesi hem ciğer geliştirici iğneyi yapacağız demi dedim uyuşmazlık iğnesini gel vururum ama digerini şuan için gerekli görmüyorum dedi. Aslında ben de ciğer geliştirici iğneyi vurulmak istiyorum benim doktor niye yaptırmıyor kierken dogum riski görmeyince yapılmasa da olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?