Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar Nisan anneleri sayfasında birçok arkadaş doğum yaptı. Ben oradaki yorumları okuyorum. Fırsat buldukça bakın derim. Kelebek dışında yanılmıyorsam ilk bebişler. Şuan çoğunun başı sarılık ile dertte.

Kortizon içeren bir iğne ciger geliştirici. Risk yoksa bence de yapılmaması gerekir. Doğum sırasında da yapılıyor zaten. İyi düşünün iyi olsun kızlar

emme problemi oluyo sanırım bebişlerin kuzenimde cuma günü doğum yaptı dün hiç emmemiş hatta annesini görünce çığlığı basmış yaramaz süt pompasıda almamış aceleyle manuel bulmuşlar eczanede bi tane de sağıp vermişler

Arkadaşım 2 saatte bir uyandırırdı napıyon demiştim. Onunda birgün hastanede yattı sarılık yüzünden. Doktoru mama verme demiş. Sonra çocuk sarılık olunca niye vermedin demiş. Onun için mama vermeyin emene kadar memeyi zorlayın diyenlere sadece tebessüm edip cevap bile vermeye gerek duymuyorum

Kortizon içeren bir iğne ciger geliştirici. Risk yoksa bence de yapılmaması gerekir. Doğum sırasında da yapılıyor zaten. İyi düşünün iyi olsun kızlar
Bu nedenle zaten 32. Hafta öncesi görüş birliği yok. Fayda zarar dengesine bakıp kendi görüşlerine göre veriyorlar. İkiz olduğu için bizim bebişler doktorum faydası daha fazla olacak dedi. Allah korusun normal doğum haftası 40 iken tek bebekler bile 37 38 lerde ortalama dünyaya geliyor. Bende kadın ilk randevuda 36 hafta yazmış onun dediğinden de önce olma ihtimali var. Bunun dengesine bakıyorlar. İnşallah haftalarını beklerler

İnşallah beklerler canım

Sen baya ilerledin canım hayırlısıyla gününde doğarlar inşallah darısı başımıza. Bizimkilerde bir dua vardı aylı günlü olsun inşallah

Yaşam sınırlarına geldıler bundan sonra da devam ederler inşallah kötüyü cagırmamak lazım insanlar moral vereceğine

Bunu ben de merak ediyorum. Şimdi biz 30 da izne ayrilabiliyoruz ya çalışabilir raporu 30 da mı alacagiz
Evet ben pazartesi gideceğim. 30+2 de ama işte kaç hafta kalana kadar. Yönetmeliği okuyayım. Bir şey anlarsam yazarım nefret ediyorum yönetmelik falan okumaktan. Ucu açık bir sürü madde oluyor nereye çekersen

Nereden duydum hatırlamıyorum ama 34 e kadar alabiliyoruz galiba
Kesin bilgi degil
Kesin öğrenirseniz banada bilgi verin kızlar evden çalışmaya devam edeceğim gibi görünüyor şu anda ona göre bende çalışabilir raporu alacağım

Ben de şimdi baktım tekil gebelik gibi 37 ye kadar çalışabilir gözüküyoruz. Ama şöyle bir durum var doğumdan en az 3 hafta önce zorunlu ayrılık olması gerekiyor ee zaten biz 37 de doğuracağız inşallah hedefim bu o zaman 34 te izne ayrılmam gerekiyor. Biri de yorum yapmış 27 de çalışabilir raporu alın 34 te izne ayrılın 37 de doktorun da öngördüğü zaman doğum yapınca yine 7 haftanızı doğum sonrasına aktarmış olursunuz diyor nasıl oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…