Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yine iyi kilo çok almıyorum. Okula giderken daha dinçtim. Şimdi uyuşuk uyuşuk oturuyorum yatıyorum en uzun yaptığım şey yemek. O bile yoruyor bir saat ayakta durmak. Hayırlısı ile az kaldı canım

Ben 13 le kendimi kötü hissediyorum 12 bile fazla geliyor sizin bünyenin masallahi var.bana da ölçüm verdi ablam preeklemsi olmuştu belki gen öyküsü olduğu için ilaca başladı.siz de dikkat edin kendinize.
Preemlaksiden korkmuyor değilim.ama doktora da güveniyorum.gecmis öykülerimi iyi biliyor. Çarpıntı beni yoruyor. Tansiyon evde normal genelde. Eşim E ddm adım adım tansiyon olcmeliyim. Doktorun kliniğe girmeden önce ,beklerken ve odasında ölçeyim ne oalcak diye beyaz önlük sendromu varms o herhalde diyorum bendeki.cunku dobbler da bi sktni olsa muhakkak tedbiri aldırır. Zaten doktorum perinatalog hep onunla devam ediyorum

Beyaz önlük sendromu iyiymiş çok hoşsunuz

Ben kilo alıyorum maalesef sok iki haftadır hafta da 1 kg

Bende 2 haftada tam 1 kilo aldım bu zamana kadar çok almadım ve zayıf başladım diye takmak istemiyorum aslında, ama aklıma şeker mi var bende diye düşündürüyor beni. Şeker yüklemesi yapmadım çünkü

Ben kilo alıyorum maalesef sok iki haftadır hafta da 1 kg
Ben geçen evde olduğum ay toplam 2.5 almışımtım. 13 Mart 14 Nisan arası çok sevindim buna. Senin haftan önemli bebiş için boşver sonra hep birlikte vereceğiz kiloları leslie seansları başlayacak

İki haftada 1 kilo bence iyi ya çok kötü değil. Ben şuana kadar 9 kilo aldım. 29 haftalık olduk bugün hadi diyelim 38 i gördüler inşallah 9 haftada en fazla 4 bilemedim 5 kilo alıp 14 15 ile bitiririm gibi bu ikizlerde alt sınır. Oysa ben üste odaklıydım 24 kilo

Ben de yapmadim şeker yüklemesi.Ama ödem olduğu için bubkadar çok gösteriyor tartı diye düşünüyorum yani öyle düşünmek işime geliyor 11 kg aldım ben

Ben geçen evde olduğum ay toplam 2.5 almışımtım. 13 Mart 14 Nisan arası çok sevindim buna. Senin haftan önemli bebiş için boşver sonra hep birlikte vereceğiz kiloları leslie seansları başlayacak
Hele bı doguralim da zayıflama seansları şuracıkta kalsın . 30 dan sonra elden bir şey gelmiyor yemem aynı ama kilo alımı hızlı oluyor okudugum kadarıyla 34 ten sonra kilo alımı duraksiyormus inşallah doğrudur.Sen iki taneyle güzel ilerliyorsun Masallahx41

Ya seninkiler ikiz bide yanılmıyorsam sen ilk başta almadın. Ben baştan beri alıyorum yavaş da olsa. Tabiki sağlıkla kavuşmak hepimizin niyeti. Yinede dikat edelim doğumdan sonra çabuk toparlanmak adına..

Ben de yapmadim şeker yüklemesi.Ama ödem olduğu için bubkadar çok gösteriyor tartı diye düşünüyorum yani öyle düşünmek işime geliyor 11 kg aldım ben

Benden biraz öndesin bende bu zamana kadar 8 kilo aldım, senin haftana gelince benim de okadar olur galiba ödem yok ama bende şimdilik..

Ben de aynı 8 almıştım o haftalarda.son iki haftaya 2 kg eklersek ozamana kadar aldıklarım normal mis.

canım ben 24 haftada 10 kilo aldım iyisin maşallah

Hanımlar bişey danışcam size bu gümüş göğüs ucu kapaklarından araştıranınız varmı

Benim de her yerde karşıma çıkıyor, pek ilgimi cekmedi göğüs ucu kremi ve göğüs pedi bence daha çok lazım olacak onlara yoğunlaştım bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…