- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.301
Ben de fazla kiloyla hamile kaldım, ilk iki ay bulantı kusmadan 2 kilo verdim, sonra ilaçla kusmayı engelleyince o 2 kilo geri geldi. Şu an başlangıç kiloma göre +1 almış durumdayım ama karnım burda ikiz var diyorMesela 700 gr alıyorum ertesi gün veriyorum. Baktım da çok dengesiz kilo alışverişim varartık haftada tartılma kararı aldım. Buraya kadar 28. Haftaya kadar yine iyi getirdim. Bizim okuldan iki arkadaş benden önde biri bu ayda 15 leri geçmişti diğeri 20 kilo almıştı. En son 30 la bitirdi. Ben onlara göre hem kemiğim iri hem daha kiloluyum iki bebişle yine 10 kilo benim için başarı bundan sonra kilo işi bende bitti ikizlerde 28. Haftaya kadar tek bebek gibi kilo alımı olup bu haftadan sonra rahim iki bebeğe yetmezse kilo alımı yavaşlıyormuş. Perinatolog a sormuştum kiloları tek bebek gibi inşallah bu haftadan sonra yavaşlamazlar
Vallahi göbekte yeni bu hafta bayağı belirdi. Ailece şaşkınızBen de fazla kiloyla hamile kaldım, ilk iki ay bulantı kusmadan 2 kilo verdim, sonra ilaçla kusmayı engelleyince o 2 kilo geri geldi. Şu an başlangıç kiloma göre +1 almış durumdayım ama karnım burda ikiz var diyordiyetisyenimle görüştük liste yaptı bana iki haftalık. 24. haftaya kadar vermeye çalışıcaz diyor ya bakalım hayırlısı
Valla beklediğimden iyi gidiyorum ya, yolun yarısı +1'le bitti. Bundan sonra zaten kilo gelecek, gereksiz almadım en azından diye çok mutluyumVallahi göbekte yeni bu hafta bayağı belirdi. Ailece şaşkınızailem eşim yerlerden kalkamazsın diyorlardı. Annem kesin 5. Ayda gelirim diyordu Allah büyük kilolu kaldım ama şükür sanki 60 kilo kalmış gibiyim kafana takma doğum sonrası iki bebek ile zombiye döneceğiz
Iyiki sende hemen farketmissin canim cok sukur atlatmissin zor gunleri benim oglumda suan 1500 kilo 40 cm doktor kilosu cok iyi deiEvet çok şükür. 950gr doğdu. 37cm 28 haftalık. 70 gün küvezde kaldı. Ilk 3 ay sadece anne sütü ile beslendi.
Çok vesvese etmemek gerekir Elbete ama benim oğlum çok hareketliydi ve birden bir sakinlik ve güçsüz tekmeler beni şüpheye düşürdü. Üstüne bide tartıda eksik çıkınca mutlaka Ultrasona girmem gerektiğini anladım.
Canim benim vajinamin ustunde dolgunluk ve sanki patliyck gbi agri olduYa bu ağrılar anlayamıyorum ki normal mi olmalı mı nasıl bir ağrı olursa sıkıntı olur nasıl olmaz... ilk gebelikte insan gerçekten acemi oluyo yani çözemiyorum
Ya o bende hep oluyo ama benim idrar yolu enfeksiyonum var ondan die düşünüyorum zaten ayrıntılida iyi dedi uzunluğa haftaya gidicem bende doktorumla görüştümCanim benim vajinamin ustunde dolgunluk ve sanki patliyck gbi agri oldu
Bende idrar temiz cikti ama bir aydr rahimde hafif enfeksiyon vrdi canim bir ay once tek kullnimlik fitil vermisti doktorum kullndim ama faydasi olmamist enfeksiyonda servikal yetmezlige sebep olabiliyormus cok dikkat etYa o bende hep oluyo ama benim idrar yolu enfeksiyonum var ondan die düşünüyorum zaten ayrıntılida iyi dedi uzunluğa haftaya gidicem bende doktorumla görüştüm
Iyiki sende hemen farketmissin canim cok sukur atlatmissin zor gunleri benim oglumda suan 1500 kilo 40 cm doktor kilosu cok iyi dei
Insallah canim saglikla zamaninda gelir... ali asaf dusunuyoruz canim salihte cok guzel anlamida cok guzelEvet çok şükür. Maşallah kilonuz gayet iyi inşallah da acele etmez küçük prens. İsmine karar verdiniz mi
Biz Salih istiyoruz
Bende mesela bir aydır karın ağrım var. Doktorum önden olacağını söylemişti. Benim karnım sonradan çıktı 5. Ay bittikten sonra özellikle de şu son bir haftadır hızlı büyüdü. Biliyorum karın ağrısı olacağını ya başka bir şeyse ya ters giden bir şey varsa bilemiyorum. İlk okulunca ayırt edeceğim bir referansta yok. Gece çok ağrı oldu biraz ovunca geçti gazda olabilir ama pazartesi günü olsa da hayırlısı ile gitsem.Ya bu ağrılar anlayamıyorum ki normal mi olmalı mı nasıl bir ağrı olursa sıkıntı olur nasıl olmaz... ilk gebelikte insan gerçekten acemi oluyo yani çözemiyorum
Maşallah haftasına göre kilosu çok güzel şimdiden dolmaya başlamıştır yanaklarıIyiki sende hemen farketmissin canim cok sukur atlatmissin zor gunleri benim oglumda suan 1500 kilo 40 cm doktor kilosu cok iyi dei
Insallah canim cok tesekkur ederimMaşallah haftasına göre kilosu çok güzel şimdiden dolmaya başlamıştır yanaklarıinşallah sağlıkla tam haftasında doğar
Haklısın Benim alt tarafta adet ağrısı gibi ağrılarım var. Sanki her an adet olacakmışım gibi sancıyo. Haftaya ben de gitmeyi düşünüyorum inşallah bi doktora hem şeker yüklemesi hem kontrol hepsi çıksın aradanBende mesela bir aydır karın ağrım var. Doktorum önden olacağını söylemişti. Benim karnım sonradan çıktı 5. Ay bittikten sonra özellikle de şu son bir haftadır hızlı büyüdü. Biliyorum karın ağrısı olacağını ya başka bir şeyse ya ters giden bir şey varsa bilemiyorum. İlk okulunca ayırt edeceğim bir referansta yok. Gece çok ağrı oldu biraz ovunca geçti gazda olabilir ama pazartesi günü olsa da hayırlısı ile gitsem.
Canım kilosu da boyu da haftasına göre çok iyi maşallahIyiki sende hemen farketmissin canim cok sukur atlatmissin zor gunleri benim oglumda suan 1500 kilo 40 cm doktor kilosu cok iyi dei
Toplanma durumunu bilmiyorum canım ben yaşamadım yaşadımsa da fark etmemiş olabilirim. Sertlik benimde göbeğim sert en başından beri bence bu derinin yapısıyla alakalı olabilir. Bahsettiğin bölgesel bir sertlikse iğne vuruluyor musun göbekten? Benim oksapar vuruluyorum vurulduğum yerler bayağı sert taş gibi göbek deliğinin etrafı. Diğer durumların normal çok şükür stres yapma.kızlar ben bu gün gebe polk. gittim ne olur neolmaz diye. karnıp toplanmaya devam etti. dokunduğumda sert. nst çektiler normal çıktı. serviks uzunluğu 40mm ve kapalı çıktı. magnezyum önerdiler. amniyon sıvılarıda normal. ama hala sertlik ve toplanma devam ediyo.
yok göbekten iğne yapmıyorum.Toplanma durumunu bilmiyorum canım ben yaşamadım yaşadımsa da fark etmemiş olabilirim. Sertlik benimde göbeğim sert en başından beri bence bu derinin yapısıyla alakalı olabilir. Bahsettiğin bölgesel bir sertlikse iğne vuruluyor musun göbekten? Benim oksapar vuruluyorum vurulduğum yerler bayağı sert taş gibi göbek deliğinin etrafı. Diğer durumların normal çok şükür stres yapma.
Niye olabilir açıklama yapmadılar mı ya da bundan sonrası için ne yapılcak gibisindenyok göbekten iğne yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?