Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ah çok doğru canım orası öyle hani acemiyiz ne alınır ne kullanılmaz pek bilmiyoruz o yüzden birbirimize yardımcı olmak niyetiyle hepimizin gönlü bir
Öneri olarak paylaşırız senin dediğin gibi canım bunu aldım diye deriz. Dün topikte arkadaş bir marka önerdi hastane çıkışı 300 lira çok fazla geldi bizim bütçe için ama baktım modelleri cidden çok güzeldi. Kendi aldıklarımızı atın denilirse atarız yoksa senin dediğin gibi adını markasını söyleriz.

Öyle yapalım canım aynen öyle herkes gücünce zevkince inşallah

Öyle yapalım canım aynen öyle herkes gücünce zevkince inşallah
Aminn canım vallahi çok zor bir hastane çıkışına 300 versem iki tane etti 600 yıkar yıkar giydiririm Allah hepimize güç kuvvet versin kardeşim 20 bin verdim dedi inanmadım çocuğa. Biz daha olmadan o kadar verdik canları sağ olsun inşallah rabbim güç kuvvet verir

Şuan da indirim var baya kuzum ben ebebekten 5 tulum aldım kızıma
Tulumlarını yesinler onun evde mahsur kaldım canım annem babam başımı bekliyor otobüs ile götürmüyorlar beni ara tatilde bir defa parka indim penguenleri bekliyorum dedim ya eşim gelsin ineceğim inşallah

Ah çok doğru canım orası öyle hani acemiyiz ne alınır ne kullanılmaz pek bilmiyoruz o yüzden birbirimize yardımcı olmak niyetiyle hepimizin gönlü bir
Evet en azından kaç tane 0-3 ay takım 3-6 ay arası kaç takım zıbın felan almalıyız bunları paylasabiliriz

Evet en azından kaç tane 0-3 ay takım 3-6 ay arası kaç takım zıbın felan almalıyız bunları paylasabiliriz
3-6 arasında almaya ben çok kararsızım. Yiğenime çokca alındı her ay aralığı bir çocuğuna girmedi kuzum. Diyorum şu an yaz olacak 0-3 alayım zaten sonra Eylül ekim olacak kış sezonu gelecek o zaman gider alırız.

Tulumlarını yesinler onun evde mahsur kaldım canım annem babam başımı bekliyor otobüs ile götürmüyorlar beni ara tatilde bir defa parka indim penguenleri bekliyorum dedim ya eşim gelsin ineceğim inşallah
Ya kuzum olsun sen dikkat et çift can tasiyorsun. Ben senin yerine gezdim dün ebebekten çıktım civile gittim artık bebek mağazası görünce Algida seçicilik oluyor. Dün eşimle de aldik bir kaç.takim o benden daha heyecanlı oyuncak reyonundan zor aldım kendisini

Anacım hastane çıkışına 300 de çok beya bi de senin *2gider o kadar gitmez mi ohoo canları sagolsun da öyle de büyürler böyle de

Kendimi kutluyorum iki gün evde duramayan ben annem gözlerim yaşarıyor diyo o kadar ki evde duramayan biriyim ama ama konu yavru penguenlerim olunca işler değişti penguenler 6 ay ayaklarının üzerinde öylece bekliyorlar nasıl bir içgüdü rabbim ya

Ya öyle mi ? Ben de şuan 3-6 ay arası aldım galiba ama.biraz büyüdüğünde giydirmeye başlayacağım. Bir tane yenidoğan tulum aldım. Bakalım ben de anlamıyorum kafam karışık indirimde gördüklerimi alıyorum

Anacım hastane çıkışına 300 de çok beya bi de senin *2gider o kadar gitmez mi ohoo canları sagolsun da öyle de büyürler böyle de
Civil de 100 120 arasında üçer takım alırım o paraya aynen canım ya sağlıklı olsunlar eve onlarla dönelim yeter

Yaa yerim o penguenlerini artık eşin gelince seni mağazadan çıkarmayacak

Giydir canım içinde kalmasın. Annem en çok zıbına ihtiyaç duyduk diyo. hastane çıkışı dışında alt üst pijama iç zıbın lazım olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…