Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Baya fark varmış aramızda.saglikli olsunlar da kilo işini çözeriz bı şekilde

Canim cok geçmiş olsun dinlen bol bol insallah sag salim gelsin bebislerimiz

Bugün ikili tarama sonucumuz çıktı çok şükür sorun yok gayet iyi dedi doktorum ☺ bu arada bizim detaylı ultrasonuda kendi kadın doğum doktorum yapıyor uzmanlığı varmı bu konuda bilemiyorum ama çok tecrübeli birisi hergün en az iki doğum yaptırıyor inşallah oda güzel geçer miniklerim sağlıklı sıhhatli gelirler

İnşallah amin
Dün dayanamadım minnoşuma biberon ve bikaç parça bişey aldım bin şükür bugünümüze diye diye
Beşik de bakındım hiç begenmedim nası seçicez bilmem
Kendimi zor tutuyorum kocam kafa izninden dönsün direkt e bebek e indirim olacakmış şubatta

Yaa hemen şubat olsun civil den aldım ben pamuklu zıbınlar çok uygundu
Şubat a şurada ne kaldı eşim cuma geliyor 31 ocak sonra cumartesi 1 şubat Allah Allah Allah civil ile e bebek karşı karşıya allahtan ordan çıkıp orya ordan çıkıp orya girecem

Şubat a şurada ne kaldı eşim cuma geliyor 31 ocak sonra cumartesi 1 şubat Allah Allah Allah civil ile e bebek karşı karşıya allahtan ordan çıkıp orya ordan çıkıp orya girecem
Oh oh hadi bakalım ben anca şubat sonu gibi giderim aldıklarımızdan haberdar edelim birbirimizi kızlar

Oh oh hadi bakalım ben anca şubat sonu gibi giderim aldıklarımızdan haberdar edelim birbirimizi kızlar
Tamam canım atarız burdan herkes atalım derse, ben orda biraz tereddüt ediyorum. Herkesin bütcesi bir olmayabilir sonra aklımızda kalır diye düşünüyorum ve üzülürüm gönlü burulan olursa sonuçta çok ciddi tedavi ücretleri ödedik . Topikte yazan sayımız belli herkes atalım derse aldıklarımızı da atarız.

Ah çok doğru canım orası öyle hani acemiyiz ne alınır ne kullanılmaz pek bilmiyoruz o yüzden birbirimize yardımcı olmak niyetiyle hepimizin gönlü bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…