- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.701
Baya fark varmış aramızda.saglikli olsunlar da kilo işini çözeriz bı şekildeŞey ben minyon bir tipim canımkilom da az 45 kilodayım. Gerçi 52 kilo sen de zayifmıssin. Kuzum bence seninki normal zaten bebe gunluklerinde en az 4 kilo almış olman gerekiyor felan yazıyor ben de çok yemeye çalışıyorum bazen üşeniyorum. Hele işteyken atıştırmalık yiyorum sürekli ama yine de tatmin etmiyor yemek gerekiyor. Ben de zayıfladım tekrar kilo aldım 3 kilo aldım. 42 he düşüp tekrar 45 oldum
Amin canım hepimizHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alasın
Canim cok geçmiş olsun dinlen bol bol insallah sag salim gelsin bebislerimizBu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...
Hadi gözünaydın canim darisi bana artik bi ben kaldim öğrenmeyenKızlar kontrolden geliyorum bebişim erkekmiş
Teşekkürler canımHadi gözünaydın canim darisi bana artik bi ben kaldim öğrenmeyen
Hep bi kızım olmasını istedim ama hamile kaldığımdan beri sanki erkekmis gibime geliyor sağlıklı olmalari en önemlisi ama yinede bi kizim olsa fena olmazTeşekkürler canıminşallah gönlünden kız mı geçiyor erkek mi
Daha ben de varımHadi gözünaydın canim darisi bana artik bi ben kaldim öğrenmeyen
Kac haftaliksin canim ben suan 14+1 ama kontrole iki hafta var tam 16 da öğrenicez nasipseDaha ben de varım
17nin içindeyim ama göremedi doktor inşallah önümüzdeki aya gösterir artıkKac haftaliksin canim ben suan 14+1 ama kontrole iki hafta var tam 16 da öğrenicez nasipse
Ooo sen benden bayaa ilerdesin ben kontrolumde 12 haftalikdim renkli ultrason bakti bacaklari kapali dedi acik olsa gorurdum cinsiyeti dedi ama bakalim bu defa acicakmi bacaklari17nin içindeyim ama göremedi doktor inşallah önümüzdeki aya gösterir artık
Allah kızın da oglanın da hayırlısını versin inşallah cnm Kız evlat öz evlat derlerHep bi kızım olmasını istedim ama hamile kaldığımdan beri sanki erkekmis gibime geliyor sağlıklı olmalari en önemlisi ama yinede bi kizim olsa fena olmaz
Aynen canim hayirla saglikla alalimda kucaklarimizaAllah kızın da oglanın da hayırlısını versin inşallah cnm Kız evlat öz evlat derler
İnşallah aminAynen canim hayirla saglikla alalimda kucaklarimiza
Kendimi zor tutuyorum kocam kafa izninden dönsün direkt e bebek e indirim olacakmış şubattaİnşallah amin
Dün dayanamadım minnoşuma biberonve bikaç parça bişey aldım bin şükür bugünümüze diye diye
Beşik de bakındım hiç begenmedim nası seçicez bilmem
Yaa hemen şubat olsunKendimi zor tutuyorum kocam kafa izninden dönsün direkt e bebek e indirim olacakmış şubatta
Şubat a şurada ne kaldı eşim cuma geliyor 31 ocak sonra cumartesi 1 şubat Allah Allah AllahYaa hemen şubat olsuncivil den aldım ben pamuklu zıbınlar çok uygundu
Oh oh hadi bakalım ben anca şubat sonu gibi giderim aldıklarımızdan haberdar edelim birbirimizi kızlarŞubat a şurada ne kaldı eşim cuma geliyor 31 ocak sonra cumartesi 1 şubat Allah Allah Allahcivil ile e bebek karşı karşıya allahtan ordan çıkıp orya ordan çıkıp orya girecem
Tamam canım atarız burdan herkes atalım derse, ben orda biraz tereddüt ediyorum. Herkesin bütcesi bir olmayabilir sonra aklımızda kalır diye düşünüyorum ve üzülürüm gönlü burulan olursa sonuçta çok ciddi tedavi ücretleri ödedikOh oh hadi bakalım ben anca şubat sonu gibi giderim aldıklarımızdan haberdar edelim birbirimizi kızlar
Ah çok doğru canım orası öyle hani acemiyiz ne alınır ne kullanılmaz pek bilmiyoruz o yüzden birbirimize yardımcı olmak niyetiyle hepimizin gönlü birTamam canım atarız burdan herkes atalım derse, ben orda biraz tereddüt ediyorum. Herkesin bütcesi bir olmayabilir sonra aklımızda kalır diye düşünüyorum ve üzülürüm gönlü burulan olursa sonuçta çok ciddi tedavi ücretleri ödedik. Topikte yazan sayımız belli herkes atalım derse aldıklarımızı da atarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?