• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ya öyle mi ? Ben de şuan 3-6 ay arası aldım galiba ama.biraz büyüdüğünde giydirmeye başlayacağım. Bir tane yenidoğan tulum aldım. Bakalım ben de anlamıyorum kafam karışık 😊🤣 indirimde gördüklerimi alıyorum
Onlu hastane çıkışı oluyor ya canım o
Ya öyle mi ? Ben de şuan 3-6 ay arası aldım galiba ama.biraz büyüdüğünde giydirmeye başlayacağım. Bir tane yenidoğan tulum aldım. Bakalım ben de anlamıyorum kafam karışık 😊🤣 indirimde gördüklerimi alıyorum
En çok bunlar gerekmiş. Eldiven şapkası dışındakiler yani. 6 takım varmış böyle yetmedi diyor. Çok sık tuvalet yaptıkları için sanırım. Ben bir tane hastane çıkışı alacağım birer tanede kayınvalidem ile annem alacak. Sonra böyle 5 parça hastane çıkışı alacağım.

Eklentiler

• Screenshot_20200129-215247.png
    Screenshot_20200129-215247.png
    190,3 KB · Görüntüleme: 30

İnşallah amin
Dün dayanamadım minnoşuma biberon 🍼 ve bikaç parça bişey aldım bin şükür bugünümüze diye diye🙏🏻
Beşik de bakındım hiç begenmedim nası seçicez bilmem😬
Ay ne guzel bende istiyorum yavaştan bakinmak ama cinsiyetimiz belli olsunda bi bide benim midem hala cok kötü başımı kaldiramiyorum kapali yerlere girince iyce kotu oluyorum tansiyonda düşüyo

Kizlar yaa bisey sorcam biz 15. Hafta içine girdik hala kasık ağrılarım var bazen daha şiddetli oluyo bazen hafif ama genelde var ve cok korkutucu sizde de oluyomu

Kizlar yaa bisey sorcam biz 15. Hafta içine girdik hala kasık ağrılarım var bazen daha şiddetli oluyo bazen hafif ama genelde var ve cok korkutucu sizde de oluyomu
Bende de var ondan ama bu ara artık içimDe bişeyler yırtılıyomuş gibi ağrılarım var. Rahim büyüdükçe artıyo bikaç ay sonrasını düşünemiyorum

Başta kasıktı canım sonra ağrı git gide yukarı kayıyor. 15. Haftada randevum vardı doktora dedim şu an bebeklere baktığınız alanda ağrım var. Çok normal dedi bebekler büyüdükçe ağrıların artacak hatta şöyle diyeyim dedi. Bel, kasık, karın, sırt hatta ve hatta gögüs kafesine kadar ağrıların olacak. Bebekler büyüyor. Kasık ağrım arada oluyor ben en çok karın ağrısı yaşıyorum. İçerden genişleme oldukça bize ağrı olarak dönüyor bu durum.

Evet o ağrılar da oluyo yirtiliyomus gibi hatta hapsirdigim zaman cok fazla oluyo bazen batma oluyo ama kasık agrim Allah korusun boyle sanki adet olcakmisim gibi vuruyo sonra bi geciyo bi daha oluyo anlamadim doktorumada söyledim aslinda ama bisey demedi

Ay ne guzel bende istiyorum yavaştan bakinmak ama cinsiyetimiz belli olsunda bi bide benim midem hala cok kötü başımı kaldiramiyorum kapali yerlere girince iyce kotu oluyorum tansiyonda düşüyo
Kaçıncı haftada sın cnm benim bulantım 2 - 3hafta olup geçti leblebi mide asştşni alır tuzlu şeyler ye🤗

Onlu hastane çıkışı oluyor ya canım o

En çok bunlar gerekmiş. Eldiven şapkası dışındakiler yani. 6 takım varmış böyle yetmedi diyor. Çok sık tuvalet yaptıkları için sanırım. Ben bir tane hastane çıkışı alacağım birer tanede kayınvalidem ile annem alacak. Sonra böyle 5 parça hastane çıkışı alacağım.
Anladım canım o zaman daha çok yenidoğan almak gerekiyor 😊

Kizlar bende boyle hastane cikislarina baktim nette pahali ama burda ki bir magaza da 100 tl ama isim yazmiyor. Bunlarda cok tatli

Eklentiler

• Screenshot_20200129-231730.jpg
    Screenshot_20200129-231730.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar doğum yapanlar, doğum sonrası diye ana başlık var. Orda bize yarayacak şeyler var. Mesela arkadaşın biri şu başlığı açmış bebek doğduktan sonra neler kullanılmadı neler çok gerekli diye. Ben bugün orda takılayım. 😂

Tamam canım atarız burdan herkes atalım derse, ben orda biraz tereddüt ediyorum. Herkesin bütcesi bir olmayabilir sonra aklımızda kalır diye düşünüyorum ve üzülürüm gönlü burulan olursa sonuçta çok ciddi tedavi ücretleri ödedik 😢. Topikte yazan sayımız belli herkes atalım derse aldıklarımızı da atarız.
Aldıklarınızın listesini atın en azından valla ne alınır ne yapılır hiç fikrim yok sırf o yüzden beşik ve bebek arabası araştırmasına kaç ay önceden başladım :KK48:

Aminn canım vallahi çok zor bir hastane çıkışına 300 versem iki tane etti 600 yıkar yıkar giydiririm 😂😂 Allah hepimize güç kuvvet versin kardeşim 20 bin verdim dedi inanmadım çocuğa. Biz daha olmadan o kadar verdik 😂😂canları sağ olsun inşallah rabbim güç kuvvet verir 🙏🙏
canım inşallah bizim ikizler çok minnak doğmazlar o hastane çıkışları falan hep kocaman geliyo sonra :emir_bebek:

Back