Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kesinlikli halki cok etkili oluyor canim ozele gdyorum hastaneyi ozellikten cikrmslr resmen icerde hasta var sirasi gelmemis hastanin kocasi iceri daliyor doktor uyaryor hic umrnda degil cok saygisizca
Cehalet canım çok zor düzelmiyorda bir yerden sonra

Ya sizin ora ne mantıklı yermiş bakmamışlar ne güzel kuzum anladım canım doktorum beni yonlendirmedi hiç öyle bir şey söylemedi bakalım persembe günü ola hayrola diyorum kilo aldın mı sen.

Imkan olmamasi cok kotu canim bnde musta yasiyorum memleketimde buldum cok iyi bi perinatolog ucakla gtcem dogumuda zaten annemlerin yaninda ypcam burdaki hastaneye hic guvnmiyorum herkes sikayetci
Ne güzel imkan varsa kullanmak gerek tabi kendi doktorumdan cok memnunum ama perinatalog değil işte. Operatör doktor

Ya sizin ora ne mantıklı yermiş bakmamışlar ne güzel kuzum anladım canım doktorum beni yonlendirmedi hiç öyle bir şey söylemedi bakalım persembe günü ola hayrola diyorum kilo aldın mı sen.
Perşembe belki kendisi yapar olmadı özelde hemen bulursun randevu.burda özelde genelde 350 tl üniversite de 188 TL demislerdi. Aldim 4,5-5 kg kadar biraz dikkat etsem iyi olacak .sen aldın mı?

Perşembe belki kendisi yapar olmadı özelde hemen bulursun randevu.burda özelde genelde 350 tl üniversite de 188 TL demislerdi. Aldim 4,5-5 kg kadar biraz dikkat etsem iyi olacak .sen aldın mı?
Ben önce 2 kilo zayıfladım bulantilardan sonra 3 kilo aldım yani çok da almadım hamile kaldigim kilodan 1 kilo artmış oldu ben de acaba az mi yiyorum diye acıkır acikmaz yiyorum

Ben önce 2 kilo zayıfladım bulantilardan sonra 3 kilo aldım yani çok da almadım hamile kaldigim kilodan 1 kilo artmış oldu ben de acaba az mi yiyorum diye acıkır acikmaz yiyorum
1 kilo mu ne güzel yaaaa. ay ben yuvarlanirim yakında neyseki demir hapı için gece yemiyorum aç kullanıldığından belki çok almam.52 ile transfer olmuştum sizin kilo ne kadardı?

Kizlar isteyim ogretmenim oturdugum yer kirmizi ve parca gibi , ayaga kalktigimda yerim baya batmisdi kan zannetdim baktim su bisiy olmaz dedim sonradan dank wtdi bu ne diye doktorma yazdim hemen gel diyo
Rabbim korusun yavrunu hmn git dr.a hayırlısıyla güzel hbr ini de bize yazmayı unutma canım

Kizlar suan evdeyim,az once yanlis anlatdim mobilya kirmizi renk ve parca yani ahsap digil, yaklasik 10dak falan oturmustum cok yok cunki meyve saatiydi, ayaga kalktigimda kendimi islanmis hiss etdim hemen oturdugum yere baktim baya yasti, elimle kontrol etdim, acaba cocuklarmi buraya bisi dokmus diye bi bakindim su falan varmi yerde yani baya sanki bi bardak suyu bosaltmissin oyle suluydu, bi baktimki elbisemde yas herhalde ordan gecti dedim .bide benden ince baska bi ogretmenin dersiydi belki o adet gormus oyle olmus diye kendimi yiyorum elbisemde kan olsada ic camaasirin gorene kadar temkiinli olayim falan diyorum. Bi baktim beyaz yani renk yok ic camasirima baktim dahada islak, ozanan dank etdiki bu su benden gelmis, hicbisey hissetmemistim, normalde akinti olunca baya insan hiss ediyo bisiyin geldigini ve bukadar fazla ve su gibi olmuyo en azindan bende oyle, gitdim velilerimi ariycaktim odada sira beklerken hamile is arkadasima sordum onda ikinci hamilelik, canim boyle bisiy oldu herhalde akintidir falan sen dogum zamani suyun geldiginde hiss etdinmi aci falan oldumu acaba falan diyordumki kiz sen ne diyosun git hemen doktor odasinda yat doktorunu ara suyun gelmis ola bilr diyince biran

Sok gecirdim, doktoruma yazdim, oda idrar ola bilr duyo ama idrar digil kesinlikle benim idrarim koyudur ic camasirinda leke birakir en azindan pecetete sari olur bembeyazdi diyorum, o szaman bekle tekrar olrsa doktora git dedi o zaman anladimki bugun hastenede digil,sordum gerekse eve gidip yatayimc tamam o zaman gide biliyosan git diyo.. salakmisin diyorum icimden diktora onemliyse neden soylemiyosun diyorum, esimi aradim yazik o kadar yolu 10 dak gelmis, Aglayarak doktorlarn odasina gitdim orda yatdim esim gelince en yakin hastaneye gitdim , ultrasonda her sey yolunda dedi doktor daha once hastasi olmadigiM icin kese icinin normal olcude oldugunu fakat ikisinden birinde sizinti ol bilecegini soyledi, test yapmam gerekti icerden sivi alindi fakat bana icerden de bakildi rahim agzi acikligina gore ve o ultrason cihazina bisiy suruyolar ya onun bi etkisi varmi bilemiyorum test sonucuna gore amniyo sivi digil gelen cok sukur

1 kilo mu ne güzel yaaaa. ay ben yuvarlanirim yakında neyseki demir hapı için gece yemiyorum aç kullanıldığından belki çok almam.52 ile transfer olmuştum sizin kilo ne kadardı?
Şey ben minyon bir tipim canım kilom da az 45 kilodayım. Gerçi 52 kilo sen de zayifmıssin. Kuzum bence seninki normal zaten bebe gunluklerinde en az 4 kilo almış olman gerekiyor felan yazıyor ben de çok yemeye çalışıyorum bazen üşeniyorum. Hele işteyken atıştırmalık yiyorum sürekli ama yine de tatmin etmiyor yemek gerekiyor. Ben de zayıfladım tekrar kilo aldım 3 kilo aldım. 42 he düşüp tekrar 45 oldum

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın gerçekten o anki duygularını anlayabiliyorum çok zor çaresiz hissediyor insan ama şükür ki sonucun güzel çıktı. Bebislerin sana sımsıkı tutunuyor Allah'ın izniyle bir şey olmayacak

Canım çok geçmiş olsun Allah a emanet yavrular mesajını nasıl hızlı okudum anlatamam sonunda iyiyiz i görmek için

Bu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...

Çok geçmiş olsun canım bir daha bu tarz korkular yaşamazsın inşallah, yaşamayız inşallah

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…