- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.681
Cehalet canım çok zor düzelmiyorda bir yerden sonraKesinlikli halki cok etkili oluyor canim ozele gdyorum hastaneyi ozellikten cikrmslr resmen icerde hasta var sirasi gelmemis hastanin kocasi iceri daliyor doktor uyaryor hic umrnda degil cok saygisizca
Ya sizin ora ne mantıklı yermişBana q
Doktorum yapılacak testleri sordu ve randevu almadiysam almam gerektiğini belirtti.perinatoloji bölümü bakıyor çok nadir kendi doktoru bakanları duymuştum.simdi geldim bende tetanoz oldum.kan aldılar.tansiyon kg ölçümü yapıldı vitamin verdi Decavit. duppler i sordu 28.haftada anca duyulabilir oluyor dedi hiç bakilmadi.her yer değişik uyguluyor demekki
Ne güzel imkan varsa kullanmak gerek tabiImkan olmamasi cok kotu canim bnde musta yasiyorum memleketimde buldum cok iyi bi perinatolog ucakla gtcem dogumuda zaten annemlerin yaninda ypcam burdaki hastaneye hic guvnmiyorum herkes sikayetci
Ya sizin ora ne mantıklı yermişbakmamışlar ne güzel kuzum anladım canım doktorum beni yonlendirmedi hiç öyle bir şey söylemedi bakalım persembe günü ola hayrola diyorum kilo aldın mı sen.
Canım hayırlı haberini bekliyoruzKizlar isteyim ogretmenim oturdugum yer kirmizi ve parca gibi , ayaga kalktigimda yerim baya batmisdi kan zannetdim baktim su bisiy olmaz dedim sonradan dank wtdi bu ne diye doktorma yazdim hemen gel diyo
Ben önce 2 kilo zayıfladım bulantilardan sonra 3 kilo aldım yani çok da almadım hamile kaldigim kilodan 1 kilo artmış olduPerşembe belki kendisi yapar olmadı özelde hemen bulursun randevu.burda özelde genelde 350 tl üniversite de 188 TL demislerdi. Aldim 4,5-5 kg kadar biraz dikkat etsem iyi olacak .sen aldın mı?
1 kilo mu ne güzel yaaaa. ay ben yuvarlanirim yakındaBen önce 2 kilo zayıfladım bulantilardan sonra 3 kilo aldım yani çok da almadım hamile kaldigim kilodan 1 kilo artmış olduben de acaba az mi yiyorum diye acıkır acikmaz yiyorum
Rabbim korusun yavrunu hmn git dr.a hayırlısıyla güzel hbr ini de bize yazmayı unutma canımKizlar isteyim ogretmenim oturdugum yer kirmizi ve parca gibi , ayaga kalktigimda yerim baya batmisdi kan zannetdim baktim su bisiy olmaz dedim sonradan dank wtdi bu ne diye doktorma yazdim hemen gel diyo
Ayy kesinlikle cok haklisin canimCehalet canım çok zor düzelmiyorda bir yerden sonra
Kendi doktoruna guveniyosan yaptirabilirsin canimNe güzel imkan varsa kullanmak gerek tabikendi doktorumdan cok memnunum ama perinatalog değil işte. Operatör doktor
Şey ben minyon bir tipim canım1 kilo mu ne güzel yaaaa. ay ben yuvarlanirim yakındaneyseki demir hapı için gece yemiyorum aç kullanıldığından belki çok almam.52 ile transfer olmuştum sizin kilo ne kadardı?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın gerçekten o anki duygularını anlayabiliyorum çok zor çaresiz hissediyor insan ama şükür ki sonucun güzel çıktı. Bebislerin sana sımsıkı tutunuyor Allah'ın izniyle bir şey olmayacakSok gecirdim, doktoruma yazdim, oda idrar ola bilr duyo ama idrar digil kesinlikle benim idrarim koyudur ic camasirinda leke birakir en azindan pecetete sari olur bembeyazdi diyorum, o szaman bekle tekrar olrsa doktora git dedi o zaman anladimki bugun hastenede digil,sordum gerekse eve gidip yatayimc tamam o zaman gide biliyosan git diyo.. salakmisin diyorum icimden diktora onemliyse neden soylemiyosun diyorum, esimi aradim yazik o kadar yolu 10 dak gelmis, Aglayarak doktorlarn odasina gitdim orda yatdim esim gelince en yakin hastaneye gitdim , ultrasonda her sey yolunda dedi doktor daha once hastasi olmadigiM icin kese icinin normal olcude oldugunu fakat ikisinden birinde sizinti ol bilecegini soyledi, test yapmam gerekti icerden sivi alindi fakat bana icerden de bakildi rahim agzi acikligina gore ve o ultrason cihazina bisiy suruyolar ya onun bi etkisi varmi bilemiyorum test sonucuna gore amniyo sivi digil gelen cok sukur
Canım çok geçmiş olsun Allah a emanet yavrular mesajını nasıl hızlı okudum anlatamam sonunda iyiyiz i görmek içinSok gecirdim, doktoruma yazdim, oda idrar ola bilr duyo ama idrar digil kesinlikle benim idrarim koyudur ic camasirinda leke birakir en azindan pecetete sari olur bembeyazdi diyorum, o szaman bekle tekrar olrsa doktora git dedi o zaman anladimki bugun hastenede digil,sordum gerekse eve gidip yatayimc tamam o zaman gide biliyosan git diyo.. salakmisin diyorum icimden diktora onemliyse neden soylemiyosun diyorum, esimi aradim yazik o kadar yolu 10 dak gelmis, Aglayarak doktorlarn odasina gitdim orda yatdim esim gelince en yakin hastaneye gitdim , ultrasonda her sey yolunda dedi doktor daha once hastasi olmadigiM icin kese icinin normal olcude oldugunu fakat ikisinden birinde sizinti ol bilecegini soyledi, test yapmam gerekti icerden sivi alindi fakat bana icerden de bakildi rahim agzi acikligina gore ve o ultrason cihazina bisiy suruyolar ya onun bi etkisi varmi bilemiyorum test sonucuna gore amniyo sivi digil gelen cok sukur
Çok geçmiş olsun canım bir daha bu tarz korkular yaşamazsın inşallah, yaşamayız inşallahBu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alasınKızlar kontrolden geliyorum bebişim erkekmiş
Çok geçmiş olsunBu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?