• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar devlette nasıl yapılcak bu ayrıntılı ultrason biliyo musunuz? Kadın doğuma mı gidicez randevu alıp yoksa ayrı bi randevu mu lazım? İznim çok kısıtlı olacak randevu falan lazımsa şimdiden halletmek istiyorum. Özelde gideceğim hastane 400 500 küsürden bahsediyo çok fazla geldi maddi olarak
Ben telefonla aradım hastaneyi 14.hafta flndi ve direk gün verdiler.

Benim gideceğim perinatolog direkt söylüyormuş bütün olumlu olumsuz ihtimalleri çok tırsıyorum 😢başka seçenek devlette var ona da sıra almak için geç kaldık. Mecbur gideceğim korka korka.
Oy kuzum içini ferah tut Minnoslarina iyi şeyler diyecek Allah'ın izniyle 😊 ben de ayrıntılı ultrason vakti daraldikca sağlık sıhhat dualarımı artirdim insan korkuyor . Rabbim hepimize sağlıkli nasip etsin 🥰

Ya öyle mi Kuzum hayırlı sonuçlar alırız inşallah. 🥰 sen kesin yaptirmissindir diyordum ben 🤣Sana doktorun son kontrolünde mi dedi perinatologa git 20. Hafta gibi
Bu sefer aynı günü tutturmusuz 😊 Okuldan daha ileri haftalarda arkadaşlar var onlardan yapılacak testleri öğrenmiştim birde sağlık ocağından verilen kitapçıktan bütün testleri, zamanını öğrendim.netten hastaneleri araştırıp nasıl randevu alındığını öğrendim kendi kendime randevumu aldım.16.haftada kontrolde doktorum yapılacak testleri aşıları söyledi ben zaten önceden halletmiş oldum.yarin sağlık ocağı testlerim de var.

Yediklerin Bebişine löp löp kilo olsun canım. Ne güzel zayıfsın ben sanırım 46 kiloyu en son lisede görmüşümdür 😂 hiç 60 altına indiğimi hatırlamıyorum 😂
InsALLAH ama kilo almayinca bebek gelismiyormu gibi dusunceler geliyor. Karnim cikti zayif oldugim icin o belli ama kiloda degisiklik yok 😂

Bu sefer aynı günü tutturmusuz 😊 Okuldan daha ileri haftalarda arkadaşlar var onlardan yapılacak testleri öğrenmiştim birde sağlık ocağından verilen kitapçıktan bütün testleri, zamanını öğrendim.netten hastaneleri araştırıp nasıl randevu alındığını öğrendim kendi kendime randevumu aldım.16.haftada kontrolde doktorum yapılacak testleri aşıları söyledi ben zaten önceden halletmiş oldum.yarin sağlık ocağı testlerim de var.
Anladım canım yani 16. Hafta doktorun seni yonlendirdi başka bir yerde yaptır diye herhalde. Ay keşke bende daha önceden ne olur ne olmaz randevu alsaydim fakülteden 🙄 sen maşallah sistematik çalışmışsin 🤣 ay evet aradılar sbeni. ben geçen hafta gittim sağlık ocağına tetenoz oldum. Bir ay sonra tekrar gideceğim. Kuzum şimdiden şöyleyeyim. Tetenoz olmadan önce doppler diye uyduruk eski cihazla önce bebeğin kalp atışını duymaya çalışıyorlar. Benim kalp atışını bulmakta baya zorlandi hemşire. En son duydu ama çok derinden yani diyeceğim şu ki insan stres oluyor sakın stres olma cihazlar çok dandik olduğundan dolayı herkesin başına aynı şey geliyor ben de sonrasında öğrendim. Bir de bebişim tekmeledikce stresim giti 😊🥰🥰

Anladım canım yani 16. Hafta doktorun seni yonlendirdi başka bir yerde yaptır diye herhalde. Ay keşke bende daha önceden ne olur ne olmaz randevu alsaydim fakülteden 🙄 sen maşallah sistematik çalışmışsin 🤣 ay evet aradılar sbeni. ben geçen hafta gittim sağlık ocağına tetenoz oldum. Bir ay sonra tekrar gideceğim. Kuzum şimdiden şöyleyeyim. Tetenoz olmadan önce doppler diye uyduruk eski cihazla önce bebeğin kalp atışını duymaya çalışıyorlar. Benim kalp atışını bulmakta baya zorlandi hemşire. En son duydu ama çok derinden yani diyeceğim şu ki insan stres oluyor sakın stres olma cihazlar çok dandik olduğundan dolayı herkesin başına aynı şey geliyor ben de sonrasında öğrendim. Bir de bebişim tekmeledikce stresim giti 😊🥰🥰
Bana q
Doktorum yapılacak testleri sordu ve randevu almadiysam almam gerektiğini belirtti.perinatoloji bölümü bakıyor çok nadir kendi doktoru bakanları duymuştum.simdi geldim bende tetanoz oldum.kan aldılar.tansiyon kg ölçümü yapıldı vitamin verdi Decavit. duppler i sordu 28.haftada anca duyulabilir oluyor dedi hiç bakilmadi.her yer değişik uyguluyor demekki

Şuan için doktorumdan memnunum ilgili bilgili ama detaylı için bende perinatologa gitmek istiyorum bulundugum şehirde de imkan yok 4 saatlık uzaklıkta en yakın doktor öyle kalakaldım 🤷🏼‍♀️
Imkan olmamasi cok kotu canim bnde musta yasiyorum memleketimde buldum cok iyi bi perinatolog ucakla gtcem dogumuda zaten annemlerin yaninda ypcam burdaki hastaneye hic guvnmiyorum herkes sikayetci

Imkan olmamasi cok kotu canim bnde musta yasiyorum memleketimde buldum cok iyi bi perinatolog ucakla gtcem dogumuda zaten annemlerin yaninda ypcam burdaki hastaneye hic guvnmiyorum herkes sikayetci
Bencede orada doğurma 2.5 yıl muş Malazgirt te köy öğretmenliği yaptım. Allahım oradakilerin şartlarını biran önce iyileşirsin.

Bencede orada doğurma 2.5 yıl muş Malazgirt te köy öğretmenliği yaptım. Allahım oradakilerin şartlarını biran önce iyileşirsin.
Kesinlikle canim biz merkezde oldugumuz halde hic sevemedim cok geri kalmis bir yer.. cok sukur memleketime cikti tayinim gidicez insallah

Kesinlikle canim biz merkezde oldugumuz halde hic sevemedim cok geri kalmis bir yer.. cok sukur memleketime cikti tayinim gidicez insallah
Bende kaldığım süre içinde hastaneye gitmemeye çalıştım. Oralı olanların gideceği yer yok üzülüyorum. Her yerin şartları aynı olsa gerçi bazen halkta dikkat etmiyor kötü hale sokuyor.

Kizlar isteyim ogretmenim oturdugum yer kirmizi ve parca gibi , ayaga kalktigimda yerim baya batmisdi kan zannetdim baktim su bisiy olmaz dedim sonradan dank wtdi bu ne diye doktorma yazdim hemen gel diyo

Kizlar isteyim ogretmenim oturdugum yer kirmizi ve parca gibi , ayaga kalktigimda yerim baya batmisdi kan zannetdim baktim su bisiy olmaz dedim sonradan dank wtdi bu ne diye doktorma yazdim hemen gel diyo
İnşallah bişey olmamıştır git de için rahat etsin bizi de habersiz bırakma lütfen

Bende kaldığım süre içinde hastaneye gitmemeye çalıştım. Oralı olanların gideceği yer yok üzülüyorum. Her yerin şartları aynı olsa gerçi bazen halkta dikkat etmiyor kötü hale sokuyor.
Kesinlikli halki cok etkili oluyor canim ozele gdyorum hastaneyi ozellikten cikrmslr resmen icerde hasta var sirasi gelmemis hastanin kocasi iceri daliyor doktor uyaryor hic umrnda degil cok saygisizca

Kırmızı ama su gibi yani acaba kan sulandırıcı çok mu kanını duru yaptı. Kullanıyor muydun? Sakin olmaya çalış canım parça falan gelmesin su gibi gelen bebeğini etkilemez inşallah

Back