- 8 Ağustos 2023
- 5.885
- 6.780
- 118
Kesinlikle sana katılıyorum. Bu yaptıklarımız psikolojik olarak bizi stres sokuyor. Streste zaten bebeğin tutunmasını engelliyor. O yüzden rahat davranmak lazımAynen bende öyle ilkinde çok yıprattim kendimi testler yaptım sürekli kan verdim beta yükseldimi diye oluruna bırakmak lazım zaten ne yasanacaksa tutamıyorsun ama çok erken davranmak o hamileliği daha strese sokuyor sanki ilkinde anı yataktan kalktım düşmesin böyle durayım daha iyi olur böyle oturayım yani olacağı varsa oluyor.önemli olan öğrendikten sonra doktorun tavsiyelerini yerine getirmek ilaçları düzenli kullanmak ve dua etmek
Ben ilkinde belirti manyağı olmuştumKesinlikle sana katılıyorum. Bu yaptıklarımız psikolojik olarak bizi stres sokuyor. Streste zaten bebeğin tutunmasını engelliyor. O yüzden rahat davranmak lazım
Gözüm kapali çekip atarımKız bakmadan nasıl çekip göndereceksinRabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. Tutmazsa da reglin 3. Günü tekrar doktora giderim hiç dert etmiyorum artık
Aynen canım en mantıklısı 2 gün üst üste yaptım pek bişey anlamadım. O yüzden ya yarın ya da ondan sonra ki gün yapmak istiyorum yumrtlamanın 8. Günü bugün zaten çok erkenEvet canım bende öyle düşünüyorum yarın değilde öbür gün yapıcam adet günüm oluyor zaten
Canım bence de artık test yapppKızlar bugün gecikmede 6. Günüm 2 gündür 3 -4 kez kahverengi lekelenme oldu bugün test alıcam eğer mucizem geldiyse randevu alıcam doktordan haftaya
Şuan lekelenmem de yok adet öncesi ur bende. Benim tek hamilelik belirtim mide yanması ve kusma. Başka belirti varsa da dikkat etmedim.Bende de lekelenme dışında bir belirti yok canım herkeste olmuyor ilk hamileliğimde bende lekelenme olmamıştı mesela direk bel ağrısıyla başladı sonra hafif mide bulantısı tansiyon düşüklüğü kokulara hassasiyet şimdi varsa da çok yeni zaten
Yapıcam canım bugünAynen canım en mantıklısı 2 gün üst üste yaptım pek bişey anlamadım. O yüzden ya yarın ya da ondan sonra ki gün yapmak istiyorum yumrtlamanın 8. Günü bugün zaten çok erkenama sen yap senin regl günün gelmiş zaten inşallah sağlıkla ilerler tek isteğim o hepimiz için
Canım bence de artık test yappp
İdrarı 2 3 saat su içmeden beklet biriksin öyle yap. O zaman daha sağlıklı olurYapıcam canım bugünilk idrari kaçırdım ama olsun
Hoşgeldin canım inşallah çabucak hamile kalırsın bu topik çok güzel geldi bana kendi adıma konuşmak gerekirse seviyorum kızlarııCanım ben bu topiğe yeni geldim. Diğer topik cansız kalınca pek gelmedim topiklere. Ben yumurtlama takibi yaptırdım. Femara kullandım.1 yumurtam oluştu 18 mm. Doktor yumurtan çok güzel dedi rahminde muntazam iğneye hazır çatlatalım dedi. İğne oldum 13 Haziran'da bekliyorum
Evet aklımdaİdrarı 2 3 saat su içmeden beklet biriksin öyle yap. O zaman daha sağlıklı olur
Olsun bişey olmaz ben regl 2 gün gecikmesin de akşam yapmıştım ilkin de. Çıkmıştı direkt çift çizgi. Şeninde gecikmiş baya çıkar diye düşünüyorum inşallah çıkarYapıcam canım bugünilk idrari kaçırdım ama olsun
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederimHoşgeldin canım inşallah çabucak hamile kalırsın bu topik çok güzel geldi bana kendi adıma konuşmak gerekirse seviyorum kızlarıı
Bekliyoruz kuzumEvet aklımdaöyle yapıcam görseli buraya atarım
Halolita teyzesine bildiricemOlsun bişey olmaz ben regl 2 gün gecikmesin de akşam yapmıştım ilkin de. Çıkmıştı direkt çift çizgi. Şeninde gecikmiş baya çıkar diye düşünüyorum inşallah çıkar
Yesin onu teyzesiiiiiiHalolita teyzesine bildiricem
Ne güzell canım inşallah gönlümüzde ki bulur biziHoşbuldum canım çok teşekkür ederimBana da bu grup yeni olmama rağmen kendimi iyi hissettirdi
Bekliyoruz kuzum
Hoşgeldin canım inşallah çabucak hamile kalırsın bu topik çok güzel geldi bana kendi adıma konuşmak gerekirse seviyorum kızlarıı
Mayıs başında kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal kanamamdan sonra yumurtlama görmeden regl oldum. Yani 33 günde bir oluyordum 11-12 gün erken geldi. Öyle olunca reglin 3. Günü doktora gidip yumurtlama takibine başladımNe güzell canım inşallah gönlümüzde ki bulur bizi
Teşekkür ederim erken gebelik aldım iki gün sonra denicem inşallahMerhaba canım seni hayırlıyorum öncelikle geçmiş olsun. Belirtilerin gebelik belirtisine benziyor ama şüphelendiğin için psikolojikde olabilir. Gecikmen olursa test yap hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Evet çok net maşallah, çok erken henüz ama şu anda 10 falan sanıyorum ki beta. TebriklerKızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece @kartanesi8892 halolita @sifa1986 ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Geçmiş olsun çok, iyi olmuş doktora gitmen takiple en azından yumurtlama gününü bilirsen ona göre hareket edersin canımMayıs başında kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal kanamamdan sonra yumurtlama görmeden regl oldum. Yani 33 günde bir oluyordum 11-12 gün erken geldi. Öyle olunca reglin 3. Günü doktora gidip yumurtlama takibine başladım
Bende öyle düşündümGeçmiş olsun çok, iyi olmuş doktora gitmen takiple en azından yumurtlama gününü bilirsen ona göre hareket edersin canım
Yesin onu teyzesiiiiiietiketle hemennn şöyle bir nazar boncuklu emojide atmayak mı hahahshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?