- 8 Ağustos 2023
- 5.885
- 6.780
- 118
İnşallah inşallahhhhNazar boncuklarımız çoğalsın inşallah şubat mart anneleri grubuna geçelim hepimiz inşallah
Ay evettNazar boncuklarımız çoğalsın inşallah şubat mart anneleri grubuna geçelim hepimiz inşallah
Ayyy canım benim valla varKızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece @kartanesi8892 halolita @sifa1986 ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Dün ben de görememiştim o yüzden yazmamıştımAyyy canım benim valla vardün görememiştim o yüzden yazmamıştım ama bugün görüyorum, demek ki koyulaşma da olmuş sağlıkla ilerlesin inşallah bata ne kadar var?
Aynen kuzumOooo anladım kuzum o iyice miş o zaman bekleyelim
Evet canım senin erken baya bekle iyice netleşsin. İnşallah canımAynen canım en mantıklısı 2 gün üst üste yaptım pek bişey anlamadım. O yüzden ya yarın ya da ondan sonra ki gün yapmak istiyorum yumrtlamanın 8. Günü bugün zaten çok erkenama sen yap senin regl günün gelmiş zaten inşallah sağlıkla ilerler tek isteğim o hepimiz için
Canım bence de artık test yappp
Rica ederim yaparsan burayads at bakalımTeşekkür ederim erken gebelik aldım iki gün sonra denicem inşallah
Yaaa teşekkür ederim inşallah çizgi gerçektirEvet çok net maşallah, çok erken henüz ama şu anda 10 falan sanıyorum ki beta. Tebrikler
Tamam öyle yapayım teşekkür ederimAşılamada bana iğne yapılmıştı 12 ci günde test yap demişti. 11 ci gün yap bence
Pazar yapayım pazartesi de yapayım salı eşimin doğum günü inşallah doğru sonuçla pozitif olurYap kuzum büyük ihtimal geçmiş olur
Dünkü varla yok arası bir şeydi zaten ama bu baya görünüyor. Teşekkür ederim inşallah. Uygulamada 20si gösteriyorAyyy canım benim valla vardün görememiştim o yüzden yazmamıştım ama bugün görüyorum, demek ki koyulaşma da olmuş sağlıkla ilerlesin inşallah bata ne kadar var?
Ay çok iyi denk gelmiş salıya kadar doğru sonucu görürsün inşallah çok güzel bir hediye verirsin eşinePazar yapayım pazartesi de yapayım salı eşimin doğum günü inşallah doğru sonuçla pozitif olur
MaşallahKızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece @kartanesi8892 halolita @sifa1986 ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
İnşallahAy çok iyi denk gelmiş salıya kadar doğru sonucu görürsün inşallah çok güzel bir hediye verirsin eşine
Dün ben de görememiştim o yüzden yazmamıştımBugün görünce aynı şeyi düşündüm koyulaşmış demek ki
Kuzum nerelerdesinMaşallah
Sağlıkla daha da koyulaşsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?