Yaaaa erken gebelik testi yok mıydu onda daha da belirgin çıkardı ☺Kızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece @kartanesi8892 halolita Cemile hatun ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Geçen aydan kalan testlerimdi bitti zaten bugün alabilirsem alıcam. Gördün dimi inşallah gerçektirYaaaa erken gebelik testi yok mıydu onda daha da belirgin çıkardı ☺
Yaa teşekkür ederim inşallah. Sen naptın senide çok merak ediyorumCanımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin
Ayy çok sevindimm maşallah canım yaaKızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece @kartanesi8892 halolita Cemile hatun ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Yaaa canimmmm maşallahKızlar galiba oldu
Yaa çok çok teşekkür ederim inşallah inşallahAyy çok sevindimm maşallah canım yaaSağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Bu bahsettiklerinizin hepsi yumurtlama belirtisi. Zaten yumurtlama döneminde olduğunuzu da söylemişsiniz. Spermler 1 hafta yaşayamaz diye biliyorum. Hem gebelik olsa dahi yumurtlamanın ertesi günü belirti başlamaz ki.Hayırlı sabahlar hanımlar. Bi sorum vardı, ovülasyon günüm dündü ve şiddetli ağrım vardı. En son geçen hafta seviştik, ağrım olduğu için kesin hamile değilimdir dimi? Yoksa ağrı olsa bile öyle bir ihtimal varmı? (bu ağrı her ay var bende ovulasyon zamanı.. boşuna test almayayım diyorum haftayaama garip bir şekilde; beyaz sümüksü akıntım var ve sağ belim ağrıyor. Belirtileri okuya okuya psikolojikmi oluyor anlamadım
Çok duygulandım inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyuYaaa canimmmm maşallahçok sevindim hayırlı olsun rabbim sevincini daim etsin kuzum kucağına aldığın günleri nasip etsin Allah'ım
Ben bu gün yapmadım canım yarın yapmayı düşünüyorum gün gün anlaşılmıyo sanki aynıymış gibi geliyoYaa teşekkür ederim inşallah. Sen naptın senide çok merak ediyorum
Evet canım bende öyle düşünüyorum yarın değilde öbür gün yapıcam adet günüm oluyor zatenBen bu gün yapmadım canım yarın yapmayı düşünüyorum gün gün anlaşılmıyo sanki aynıymış gibi geliyo
Kesinlikle öyleBen bu gün yapmadım canım yarın yapmayı düşünüyorum gün gün anlaşılmıyo sanki aynıymış gibi geliyo
Direk kanmi vereceksiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınız biz de motive oluruz. Hayırlı olsun canimEvet canım bende öyle düşünüyorum yarın değilde öbür gün yapıcam adet günüm oluyor zaten
Regline zaten 2 3 gün var bana kalırsa regle kadar test yapıp regl geçince kan versin. Beta ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyiDirek kanmi vereceksiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınız biz de motive oluruz. Hayırlı olsun canim
Bugün adet günü sandım. Ama doğru hem daha garanti olur. Elimde normal testim var yapamıyorum benRegline zaten 2 3 gün var bana kalırsa regle kadar test yapıp regl geçince kan versin. Beta ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyiCandy7777
Senin regl ne zaman kuzummmBugün adet günü sandım. Ama doğru hem daha garanti olur. Elimde normal testim var yapamıyorum ben.
Candyy ninde normal test regline 2 gün var ama gölge çıkarmışBugün adet günü sandım. Ama doğru hem daha garanti olur. Elimde normal testim var yapamıyorum ben.
Ay hadi İnşallahKızlar bugün gecikmede 6. Günüm 2 gündür 3 -4 kez kahverengi lekelenme oldu bugün test alıcam eğer mucizem geldiyse randevu alıcam doktordan haftaya
İnşallah canım bende öyle tahmin ediyorum kasıklarım da 2 gündür bir doluluk hissi var sanki olacakmışım gibi ama gelen giden yok göğüslerim de hassasiyet yokAy hadi İnşallahGeç döllenme yaşamış olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?