- 8 Ağustos 2023
- 5.832
- 6.656
- 118
Ay inşallahhhh bize de at testini erken gebelik testi yapİnşallah canım bende öyle tahmin ediyorum kasıklarım da 2 gündür bir doluluk hissi var sanki olacakmışım gibi ama gelen giden yok göğüslerim de hassasiyet yok
![Bouquet :bouquet: 💐](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f490.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahhhh bize de at testini erken gebelik testi yapİnşallah canım bende öyle tahmin ediyorum kasıklarım da 2 gündür bir doluluk hissi var sanki olacakmışım gibi ama gelen giden yok göğüslerim de hassasiyet yok
Şimdilik kan vermeyi düşünmüyorum testte net çizgi görürsem veririm. Amin inşallah çok teşekkür ederimDirek kanmi vereceksiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınız biz de motive oluruz. Hayırlı olsun canim
Aynen varsa çıkar bencede. Hakkımızda hayırlısıAslında sabah yapicaktim nöbetçi eczane uzak evdede misafirler olunca çıkamadım ilk idrarla yapmak istiyodum ama zaten günüm baya geçtiği için varsa zaten çıkar diye düşünüyorum
Evet evet bende öyle düşündüm gecikme olsun testte daha net çizgiler göriyim belki öyle veririm belkide hiç vermemRegline zaten 2 3 gün var bana kalırsa regle kadar test yapıp regl geçince kan versin. Beta ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyiCandy7777
Rabbim saglikla ilerlemeyi nasıp etsin cnmÇok duygulandım inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Yine verirsin dayanamazsnnnEvet evet bende öyle düşündüm gecikme olsun testte daha net çizgiler göriyim belki öyle veririm belkide hiç vermem
İnşallah canım inşallahRabbim saglikla ilerlemeyi nasıp etsin cnmdinlen dua et ve keyfini çıkar.
![]()
Normalde 20 Haziran ama yumurtlama günüme göre 21 HaziranSenin regl ne zaman kuzummm
Yaaa az kalmışşş. Hadi bakalım bir testte sendenn. Benim daha var ya iğnenin 5. Günündeyim1A
Normalde 20 Haziran ama yumurtlama günüme göre 21 Haziran
Ya burda biraz zor ya kan verme işleri ordaki gibi değil hemen gidip kan veremiyorsun. Sağlık ocakları hcg bakmıyor bile anca hastaneler. İlk gebeliğimde de vermemiştim 10 gün gecikmem olunca direk kese görmeye gitmiştim çok iyidiYine verirsin dayanamazsnnn![]()
Oooo anladım kuzum o iyice miş o zaman bekleyelimYa burda biraz zor ya kan verme işleri ordaki gibi değil hemen gidip kan veremiyorsun. Sağlık ocakları hcg bakmıyor bile anca hastaneler. İlk gebeliğimde de vermemiştim 10 gün gecikmem olunca direk kese görmeye gitmiştim çok iyidi
Canım sen de durumlar nasıl ben tabloda göremedim ismini bayram olunca konuşmalarında hepsini okuyamadimAy inşallahhhh bize de at testini erken gebelik testi yap![]()
Canım ben bu topiğe yeni geldim. Diğer topik cansız kalınca pek gelmedim topiklere. Ben yumurtlama takibi yaptırdım. Femara kullandım.1 yumurtam oluştu 18 mm. Doktor yumurtan çok güzel dedi rahminde muntazam iğneye hazır çatlatalım dedi. İğne oldum 13 Haziran'da bekliyorumCanım sen de durumlar nasıl ben tabloda göremedim ismini bayram olunca konuşmalarında hepsini okuyamadim
Bilmiyorum ben hiç idrar testi yapmadım çıkmazsa hayalkırıklığı olur diye korkuyorum. Sabah yaparim bakmadan size çekip göndersem. İnsallah tutar sizinki. Benim hiç belirtim yok. Ama adetten 2 3 gün önce normalde lekem olurdu o da yok belim de agrimiyor. Ama hamilelik belirtim de yok ki normalde de 2 ci ayında belirtim baslarYaaa az kalmışşş. Hadi bakalım bir testte sendenn. Benim daha var ya iğnenin 5. Günündeyim![]()
Ayy hadi hayırlısı güzel haberler alalım inşallahCanım ben bu topiğe yeni geldim. Diğer topik cansız kalınca pek gelmedim topiklere. Ben yumurtlama takibi yaptırdım. Femara kullandım.1 yumurtam oluştu 18 mm. Doktor yumurtan çok güzel dedi rahminde muntazam iğneye hazır çatlatalım dedi. İğne oldum 13 Haziran'da bekliyorum![]()
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım.Ayy hadi hayırlısı güzel haberler alalım inşallah![]()
![]()
Kız bakmadan nasıl çekip göndereceksinBilmiyorum ben hiç idrar testi yapmadım çıkmazsa hayalkırıklığı olur diye korkuyorum. Sabah yaparim bakmadan size çekip göndersem. İnsallah tutar sizinki. Benim hiç belirtim yok. Ama adetten 2 3 gün önce normalde lekem olurdu o da yok belim de agrimiyor. Ama hamilelik belirtim de yok ki normalde de 2 ci ayında belirtim baslar
Bende de lekelenme dışında bir belirti yok canım herkeste olmuyor ilk hamileliğimde bende lekelenme olmamıştı mesela direk bel ağrısıyla başladı sonra hafif mide bulantısı tansiyon düşüklüğü kokulara hassasiyet şimdi varsa da çok yeni zatenBilmiyorum ben hiç idrar testi yapmadım çıkmazsa hayalkırıklığı olur diye korkuyorum. Sabah yaparim bakmadan size çekip göndersem. İnsallah tutar sizinki. Benim hiç belirtim yok. Ama adetten 2 3 gün önce normalde lekem olurdu o da yok belim de agrimiyor. Ama hamilelik belirtim de yok ki normalde de 2 ci ayında belirtim baslar
Aynen bende öyle ilkinde çok yıprattim kendimi testler yaptım sürekli kan verdim beta yükseldimi diye oluruna bırakmak lazım zaten ne yasanacaksa tutamıyorsun ama çok erken davranmak o hamileliği daha strese sokuyor sanki ilkinde anı yataktan kalktım düşmesin böyle durayım daha iyi olur böyle oturayım yani olacağı varsa oluyor.önemli olan öğrendikten sonra doktorun tavsiyelerini yerine getirmek ilaçları düzenli kullanmak ve dua etmekKız bakmadan nasıl çekip göndereceksinRabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. Tutmazsa da reglin 3. Günü tekrar doktora giderim hiç dert etmiyorum artık
![]()