• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Direk kanmi vereceksiniz. İnşallah güzel sonuç alırsınız biz de motive oluruz. Hayırlı olsun canim
Şimdilik kan vermeyi düşünmüyorum testte net çizgi görürsem veririm. Amin inşallah çok teşekkür ederim

Aslında sabah yapicaktim nöbetçi eczane uzak evdede misafirler olunca çıkamadım ilk idrarla yapmak istiyodum ama zaten günüm baya geçtiği için varsa zaten çıkar diye düşünüyorum

Regline zaten 2 3 gün var bana kalırsa regle kadar test yapıp regl geçince kan versin. Beta ne kadar yüksek çıkarsa o kadar iyi Candy7777 Candy7777
Evet evet bende öyle düşündüm gecikme olsun testte daha net çizgiler göriyim belki öyle veririm belkide hiç vermem

Yine verirsin dayanamazsnnn😄
Ya burda biraz zor ya kan verme işleri ordaki gibi değil hemen gidip kan veremiyorsun. Sağlık ocakları hcg bakmıyor bile anca hastaneler. İlk gebeliğimde de vermemiştim 10 gün gecikmem olunca direk kese görmeye gitmiştim çok iyidi

Ya burda biraz zor ya kan verme işleri ordaki gibi değil hemen gidip kan veremiyorsun. Sağlık ocakları hcg bakmıyor bile anca hastaneler. İlk gebeliğimde de vermemiştim 10 gün gecikmem olunca direk kese görmeye gitmiştim çok iyidi
Oooo anladım kuzum o iyice miş o zaman bekleyelim 😌

Canım sen de durumlar nasıl ben tabloda göremedim ismini bayram olunca konuşmalarında hepsini okuyamadim
Canım ben bu topiğe yeni geldim. Diğer topik cansız kalınca pek gelmedim topiklere. Ben yumurtlama takibi yaptırdım. Femara kullandım.1 yumurtam oluştu 18 mm. Doktor yumurtan çok güzel dedi rahminde muntazam iğneye hazır çatlatalım dedi. İğne oldum 13 Haziran'da bekliyorum 🥰

Yaaa az kalmışşş. Hadi bakalım bir testte sendenn. Benim daha var ya iğnenin 5. Günündeyim 😄
Bilmiyorum ben hiç idrar testi yapmadım çıkmazsa hayalkırıklığı olur diye korkuyorum. Sabah yaparim bakmadan size çekip göndersem. İnsallah tutar sizinki. Benim hiç belirtim yok. Ama adetten 2 3 gün önce normalde lekem olurdu o da yok belim de agrimiyor. Ama hamilelik belirtim de yok ki normalde de 2 ci ayında belirtim baslar

Canım ben bu topiğe yeni geldim. Diğer topik cansız kalınca pek gelmedim topiklere. Ben yumurtlama takibi yaptırdım. Femara kullandım.1 yumurtam oluştu 18 mm. Doktor yumurtan çok güzel dedi rahminde muntazam iğneye hazır çatlatalım dedi. İğne oldum 13 Haziran'da bekliyorum 🥰
Ayy hadi hayırlısı güzel haberler alalım inşallah 🙏 🧿

Bilmiyorum ben hiç idrar testi yapmadım çıkmazsa hayalkırıklığı olur diye korkuyorum. Sabah yaparim bakmadan size çekip göndersem. İnsallah tutar sizinki. Benim hiç belirtim yok. Ama adetten 2 3 gün önce normalde lekem olurdu o da yok belim de agrimiyor. Ama hamilelik belirtim de yok ki normalde de 2 ci ayında belirtim baslar
Kız bakmadan nasıl çekip göndereceksin🙈 Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. Tutmazsa da reglin 3. Günü tekrar doktora giderim hiç dert etmiyorum artık🙏🏻🙂

Bende de lekelenme dışında bir belirti yok canım herkeste olmuyor ilk hamileliğimde bende lekelenme olmamıştı mesela direk bel ağrısıyla başladı sonra hafif mide bulantısı tansiyon düşüklüğü kokulara hassasiyet şimdi varsa da çok yeni zaten

Kız bakmadan nasıl çekip göndereceksin🙈 Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. Tutmazsa da reglin 3. Günü tekrar doktora giderim hiç dert etmiyorum artık🙏🏻🙂
Aynen bende öyle ilkinde çok yıprattim kendimi testler yaptım sürekli kan verdim beta yükseldimi diye oluruna bırakmak lazım zaten ne yasanacaksa tutamıyorsun ama çok erken davranmak o hamileliği daha strese sokuyor sanki ilkinde anı yataktan kalktım düşmesin böyle durayım daha iyi olur böyle oturayım yani olacağı varsa oluyor.önemli olan öğrendikten sonra doktorun tavsiyelerini yerine getirmek ilaçları düzenli kullanmak ve dua etmek🙏

Back