• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Bende Pazar günü iğnenin (iğne olduğum günü saymıyorum )10. Günü. Test yapsam çıkar mı? İğnenin etkisi geçmiş olur mu? Candy7777 Candy7777 halolita halolita

Son düzenleme:
Kızlar galiba oldu🥹🥹
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece ParlayanGece @kartanesi8892 halolita halolita @sifa1986 ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Ayyy canım benim valla var 😍 dün görememiştim o yüzden yazmamıştım ama bugün görüyorum, demek ki koyulaşma da olmuş 🤩🥰 sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏼 bata ne kadar var?

Ayyy canım benim valla var 😍 dün görememiştim o yüzden yazmamıştım ama bugün görüyorum, demek ki koyulaşma da olmuş 🤩🥰 sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏼 bata ne kadar var?
Dün ben de görememiştim o yüzden yazmamıştım😄 Bugün görünce aynı şeyi düşündüm koyulaşmış demek ki🤭

Aynen canım en mantıklısı 2 gün üst üste yaptım pek bişey anlamadım. O yüzden ya yarın ya da ondan sonra ki gün yapmak istiyorum yumrtlamanın 8. Günü bugün zaten çok erken 🫠 ama sen yap senin regl günün gelmiş zaten inşallah sağlıkla ilerler tek isteğim o hepimiz için ❤️🥰

Canım bence de artık test yappp🥹😅
Evet canım senin erken baya bekle iyice netleşsin. İnşallah canım🙏❤️

Dünkü varla yok arası bir şeydi zaten ama bu baya görünüyor. Teşekkür ederim inşallah. Uygulamada 20si gösteriyor

Back