inşallah hepimize hayırlı olur ve sonuçlarıız güzel olur. benim durum çok acayip canım sebepsiz tanısı kondu bana, öncesinde ufak tefek problemler vardı atlatıldı yine olmayınca sebepsiz dendi, 4 aşılama yapıldı ve ilki tuttu ama boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı diğer 3 ü aten tutmadı ama bir ayrıntı sadece 150 liralık bir ayrıntı nedeniyle yanlış tanı konulduğunu farketim. küçük bir ilin en iyi doktoruna gidiyordum ki ve doktorumada güveniyordum ama iyi olmak yetmiyor yeniliklerede açık olmak lazım, son yıllarda çok istenen amh yani yumurta rezervini gösteren testi yaptırmamış doktorum, , ben artık yılıp tüp tedavisine geçince pat diye gerçek ortaya çıktı, yumurta rezervi azlığı ve doğal olarak kalite sorunuymuş :)
bu ay benden sadece 3 yumurta toplandı biri hep kötüydü ikisine umut bağladık, ama maalesef 1 tanesi döllendi ve transfer günü iki hücreliyken benim isteğimle transfer yapıldı ki o aşamada en az 4 hücreli olmuş olması gerekiyoruş bizim yumurta pek tembeldi, tam transfer esnasında döllenmeyen iknci yumurtanında döllenip 3 e bölündüğünü farkettiler ve son anda onuda eklediler, sonrası sonuç bekleme süreci.
çok gerginim, korkuyorum, seviniyorum, ağlıyorum, karmakarışık ve saçma sapan ruh halindeyim.