- 17 Mart 2014
- 199
- 123
- 34
Canım üzüldüm adına ama hayırlısını dile Allahım kötü sonuçlardan korusun bi vakti var sabırlar diliyorumKontrolüm kötü geçti kızlar ilaçlara rağmen değişiklik olmamış hala ince diyor doktor ek olarak climara bant verdi şimdi benim gibi olupta iyi sonuç alan varmı allahım kimseyi çaresiz bırakma
Canım durum nedir? Bant işe yaramıştır inşallah?Kontrolüm kötü geçti kızlar ilaçlara rağmen değişiklik olmamış hala ince diyor doktor ek olarak climara bant verdi şimdi benim gibi olupta iyi sonuç alan varmı allahım kimseyi çaresiz bırakma
:)) bende yarın başlıyorum arkadaşım benimde arefeye denk geliyor inşallah bi aksilik çıkmaz ikimiz içindeCanım durum nedir? Bant işe yaramıştır inşallah?
Ben yarın başlıyorum ilaçlara, bayramın ilk günü ya da arife günü transfer planlanıyor. Dualarım hep sizlerle...
Canım durum nedir? Bant işe yaramıştır inşallah?
Ben yarın başlıyorum ilaçlara, bayramın ilk günü ya da arife günü transfer planlanıyor. Dualarım hep sizlerle...
Evet canım 2.günü benim yarın estrofem başlayıp 17.güne kısmetse transfer olacakSizin adetinizin 2. Günü mü oluyo yarın? 21. Gün falan mı? Neden yarın başlıyorsunuz?
Amiiiin beraber bekleriz artık :):)) bende yarın başlıyorum arkadaşım benimde arefeye denk geliyor inşallah bi aksilik çıkmaz ikimiz içinde
İkinci günü olacak yarın. Embriyolarım 5. Gün embriyosu, 17 günlğkler adete göre. O yüzden aşağı yukarı rahim duvarı 17 günlük seviyeye ulaştığında transfer olacak inşallah. Buna göre de yarın başlamam lazımmış. Ben de sordum da aynısını doktora neden ikinci gün diye :))Sizin adetinizin 2. Günü mü oluyo yarın? 21. Gün falan mı? Neden yarın başlıyorsunuz?
Benim tüp bebeğe başlamam gecikmişti, kist oldu sonra 28 gün kanama geçirdim saçma sapan işler... Oluyor böyle. Yeter ki sonu iyi olsun be kuzum. Ara vermek iyi olur belki biraz, stresin azalır. Sana sıkı sıkı sarılıyorum buradan...Malesef bugunku kontrolumdede hic gelisme yok iptal edildi lucrin baslanacakmis bikac ay sonra hic baslayamadan hayallerimiz yikiliyor bilmiuorum artik herseyin hayirlisi hakkimizda
Evet inşallah :))Amiiiin beraber bekleriz artık :)
Tsk ederim insallahBenim tüp bebeğe başlamam gecikmişti, kist oldu sonra 28 gün kanama geçirdim saçma sapan işler... Oluyor böyle. Yeter ki sonu iyi olsun be kuzum. Ara vermek iyi olur belki biraz, stresin azalır. Sana sıkı sıkı sarılıyorum buradan...
Büyük ihtimalle erken olacak transfer ama bu kötü bir şey değil. Gelişimi yavaşladı diye ikinci gün apartopar transfer olan arkadaşımın çocuğu ilkokula başladı bu yıl :) hiç umutsuzluğa kapılmakızlar mrb.
ilk kez tüp bebek tedavisi oluyorum. 3. yumurtam toplandı biri çok küçük olduğu için olmadı diğer ikisi döllendi. ama gelişimleri yavaşladı. 4. gün için birtanesine %30 kompaktlaşma yazıyor. diğerinde sıfır kompaktlaşmasizce bu değerler nasıl? yorumlayabilen var mı
Merhabalar. Bende almanyadayim burda yapiorum tedavimi. Suan 3. Tarnsfermdeyim dondurulmuslarla yine. Ilk ikisi 4 ay once olmustu. Ikiside hic tutunma olmadi malesef. Bu sefer ayni zamanda kan sulandirici igne kullaniyorum
Bugun 7. Gunum. Insallah bu sefer olumlu sonucu alicam
Hadi inşallah :) haber ver mutlaka :)Merhabalar. Bende almanyadayim burda yapiorum tedavimi. Suan 3. Tarnsfermdeyim dondurulmuslarla yine. Ilk ikisi 4 ay once olmustu. Ikiside hic tutunma olmadi malesef. Bu sefer ayni zamanda kan sulandirici igne kullaniyorum
benim ilk denemem ve transferimin 7. günüMerhabalar. Bende almanyadayim burda yapiorum tedavimi. Suan 3. Tarnsfermdeyim dondurulmuslarla yine. Ilk ikisi 4 ay once olmustu. Ikiside hic tutunma olmadi malesef. Bu sefer ayni zamanda kan sulandirici igne kullaniyorum
bilemiyorum ki zaten iki tane embriyom var biri daha yavaş ilerliyor. iyi olan buBüyük ihtimalle erken olacak transfer ama bu kötü bir şey değil. Gelişimi yavaşladı diye ikinci gün apartopar transfer olan arkadaşımın çocuğu ilkokula başladı bu yıl :) hiç umutsuzluğa kapılma