edammm çok teşekkür ederim.Benim bilgisayarın kasası kapnıyor kendiliğinden Pazartesi yaptırırız.Bu karışım yumurtlamayı mı artırıyor canım.çok sağolasın o zaman onun yapayım.
rica ederim denenmiş canım sonuç alan çok kişi var...ama bir sorunu olmayanlar için..eger benimde gecikirse hamile kalmam ben de denemeyi düşünüyorum benim daha ilk denemem olucak bu ay biliyorsun...yanlız biraz fazla enerji veriyor canım yerinde duramayabilirsinn :)):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
valla cok basıt.gercı esımde vrıosel varama bızde amelıyattan sonra yerız.ne yemıyoruz kı bnu da yrız:)))
slm kızlar bende çift çizgi görmek isteyenlerdenim bilgi paylaşımlarınızdan istifaded etmekzemuszemus ben nisanda kimyasal gebelik yaşadım bir ay korunduk adet tarihim 1 hazirandı bitti bu ay inş. herkes ile birlikte bende sağlıklı gebe kalırımalkisalkisalkis
slm kızlar bende çift çizgi görmek isteyenlerdenim bilgi paylaşımlarınızdan istifaded etmekzemuszemus ben nisanda kimyasal gebelik yaşadım bir ay korunduk adet tarihim 1 hazirandı bitti bu ay inş. herkes ile birlikte bende sağlıklı gebe kalırımalkisalkisalkis
evet güzelcim bu çalışma ile kesin tutar inşş :))
yanlız şu keçi pekmezi ne onu da ben bilmiyorum anlatır mısın :))
aramıza hoşgeldim nisacımmm..
geçmiş olsunn..
canım keçiboynuzu pekmezi spermleri artıyor ve sağlıklı yumurtalar yapımına katkı sağlıyor.Pc bozuk canım cevaplar geç oluyor.
Teşekkür ederim canım ne yapalım yaşamakta varmış ama bir anlıkta olsa annelik duygusu çok güzel Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsinkaydirigubbakcemile2
ya bu keçi boynuzu ve incir kürünü başarılı buldunuz mu ben soğan kürünü yaptım ama enfeksiyon kaptım sanırımyada bana öyle geldi
hazelcim ben bu ay gün aşırı deneyeceğim.Mümkün olduğu kadar.Mutlaka tutuyormuş kaçmıyormuş.Birde edammmın verdiği tarifi yapacağım.Keçiboynuzu pekmezinede bugün başlıyoruz.Evde vardı zaten okulda satıyorlardı almıştımSenin çalışmalarda hız kazandı sanırım.İnşallah bu ay seinin tutar.aayağını sürümüş olursun:)
canım ben de sorunlu bir hamilelik yaşadık ve sonu kötü bitti ama kısmet değilmiş 5 ay oldu ve ben ancak kabullenebildimmm..
soğan kürü çok iyi canım enfeksiyonu farklı birseyden kapmıs olmayasın...canım sen de ve eşinde sorun yoksa sadece gebelik oluşmuyorsa benim dediğim bal kürünü yapabilirsinn..gerci senin ilk denemen oldugu için hemen baslamayabilirsin benim de ilk denemem ben şuan birsey yapmayı düşünmüyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?