hoşgeldin, sefalar getirdin canım :)mrb.bende aranıza yeni geldim isterseniz bilmiyorumkismile
hoşgeldin, sefalar getirdin canım :)
nasılsın?
o nasıl bir şey canım? hiç duymadım, cahilliğime ver :Stşk.iyiyim desen yalan olur ...:çok üzgünüm:böcek alerjim yüzünden ağlamakdan başka bişey yapamıyom ..biraz unuturum die geldim:gitme:
o nasıl bir şey canım? hiç duymadım, cahilliğime ver :S
mrb.bende aranıza yeni geldim isterseniz bilmiyorumkismile
ramiznur'un günü bayağı geçmiş, inş hayırlı haberler verir :)
hosgeldın canım.bocek alerjısı nasıl.korkuyormusun.ben cok korkarım bocekten.ama alerjı nasılbilmiyorumkismile
estağfurullah canım yeni taşındığım evde siyah böceklerden çıkıyo bende onu görmeyi bırak adını duymaya tahamülüm yok kaşınırım sanki üstümdeymiş gibi huylanırım ..1 haftadır çok sık çıkıyo evde de yalnızım ilacı ben sıkmak zorunda kalınca artık gözümü kapatıp atamıyom gözümün önüne geliyolar...:1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hamam bocegımı ıyyysempatiksalakcinni
yaaaaaa adını nie yazdın okuyunca ıııııııı...almam mı canım evde her köşede mutlaka var..yatarken fix her gece ilaçlıyorum....lojmana gelince böyle oldu ne güzel eski evimde yoktu..senağlama
ayyy afedersın canım yaaa.bende nefret ederım neyse olurler bır sure snra.ama bak hamılelık dusunuyorsun.bocek ılacına maruz kalma cok.gıderken ılacla.gelınce havalandr .bebıs varsa zarar vermesın.ozellıkle ovulasyondan sonra dıkkat et
hazelcimm sen test yapıo musun?Durumlar nasıl sende doktorda yumurta takibin var mıdı?Testlere de kesin güvenmemek lazım tabii.Yumurtlaman geldi mi akıntı falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?