- 2 Şubat 2010
- 184
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasıl gidiyor hamilelikler benim şimdilik ii çok şükür..kızım olucak Allah izin verirse sizin cinsiyetler nedir merak ediyorum.hazelin doğumda yaklaşmış maşallah...RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Kızlaarrr ben ıkıncıye hamıleyım:)) oglum 11 aylık ve emıyor onu memeden ayırmaya çalışıyorum ama cok düşkün cok zor oluyor moralım bozuluyor cok üzülüyorum bıraktrcam dıye(( ıkıncının bu kadar çabuk gelecegını hıc tahmın etmedım(( yoksa korunurdum(( zor günler beklıyor,gercı bebegım sağlıkla gelsınde napım ıkısı bı arada büyür artık:)
s.a bayanlar ikinci gebelik haberi de benden..6 haftalık hamileyim..henüz düşünmezken süpriz yaptı bebiş bize henüz 6 haftalık..
hazelcim sana da cok şaşırdım hayırlı uğurlu olsun bebeişin..ilk bebeişleri çok aradık 2.ler hızlı çıktı..RABBİM böyle nasip etmiş oğlum daha küçüktü oysaa...
Rabbim inş. önce saglıklı bir bebiş olmasını sonra da bi cimcimem olmasını diliyorumm..AMİN..
s.a bayanlar 3.gebelik haberinide ben veriim bari:)
Allah tamamına erdirsin inş sağ salim kucaklayıp ilk gözağrılarımızla birlikte sağlıkla büyütelim Rabbim onlara sağlık versin
Bir ikinci bebek haberi de benden. İki oğlan annesi oldum ben de. Burdaki herkesi çok özledim. Nerdeyse hepimiz evlatlarımızın kardeş haberlerini veriyoruz. Ne mutlu bizee..
. Kızlar bende kızımı sağsağlim kucagıma aldım. 2 aylık olduk .. Yase seninde hayırlı olsun bebrişin kaç aylık oldunuz . Nurbrrra dogum yapmıştır sanırım.. 2 cocuklu olmsk zormuş yeni yeni alışıyorum ben.. Sizlerde zorlanıomusunuz.. Herkese slmlar ..Bir ikinci bebek haberi de benden. İki oğlan annesi oldum ben de. Burdaki herkesi çok özledim. Nerdeyse hepimiz evlatlarımızın kardeş haberlerini veriyoruz. Ne mutlu bizee..
. Kızlar bende kızımı sağsağlim kucagıma aldım. 2 aylık olduk .. Yase seninde hayırlı olsun bebrişin kaç aylık oldunuz . Nurbrrra dogum yapmıştır sanırım.. 2 cocuklu olmsk zormuş yeni yeni alışıyorum ben.. Sizlerde zorlanıomusunuz.. Herkese slmlar ..
slm aysucum ya aktif yapsak yine bu topigi sizleri gorunce cok seviniyorum kocaman olmus pasan mas. Cnm rabbim korusun hepsinikızlar uuzzuuunnn bi aradan sonra bi baktımki hamiş haberleri var çok ama çok sevindim.
biz kocaman olduk 29 aylık olduk.allaha şükür herşey iyi gidiyo.oğlum yaramaz biraz ama olsun rabbim sağlık versin ne diyelim.
çok özlemişim sizleride.
hazelcim hala avni beyemi gidiyosunuz?
Aaaaa yase cokkk sevindim super ya hepimiz ilkleri bekledik burda simdi ikinciler dogdularda buyuyolar cok sukur bende hepinizi cok ozledim kislarrBir ikinci bebek haberi de benden. İki oğlan annesi oldum ben de. Burdaki herkesi çok özledim. Nerdeyse hepimiz evlatlarımızın kardeş haberlerini veriyoruz. Ne mutlu bizee..
. Kızlar bende kızımı sağsağlim kucagıma aldım. 2 aylık olduk .. Yase seninde hayırlı olsun bebrişin kaç aylık oldunuz . Nurbrrra dogum yapmıştır sanırım.. 2 cocuklu olmsk zormuş yeni yeni alışıyorum ben.. Sizlerde zorlanıomusunuz.. Herkese slmlar ..
Yaseeee seninde iki oglus oldu demek iki gelin alicaz ins kaynana olucaz rabbim korusun kuzularimizi bide kiz olsa hayirli saglikli 3.dusunen varmi simdi degil tabikiiii:)))
Cnm saol senin de bebeğin hayırlı olsun. Bir aylık oldu oğlum.
İki çocuklu olmak ikisi de küçük olduğu için zor tabii ama avantajlarını düşünelim biz. Sağlıklı olsunlar yeter ki.
Her şein başı sağlık..