edacım pekmez ıste harnup yada kecıboynuzu pekmezı olarakta gecıyor.zaten kecıboynuzu spermlere cok ıyıymıs.esınde srun olan cok kısı bunu kulandırıyor eslerıne.benım esımde suyunu içiyor ve pekmezını yıyor
Canım benim ya sanada geçmiş olsun inş tez zamanda yeni bebişin olur sağlıklı
nisacım hosgeldın.gunun ne zaman senıde lısteye eklıyım.artık bır hamile haberı alsakkkk
ela canım.ingilizcesı hazel
kızlar, merhabalar. nasılsınız?
ne güzel bir gün değil mi? Rabbim sabahlar gibi bahtları aydın çocuklar nasip etsin bize inş.
kızlar bu arada üç aylarınız mübarek olsun. bakarsınız Rabbim bu fazileti bol günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder..
aaa şimdi kafam çok karıştı benim canım yaa. benden testesteron hormonu isteyen doktordan iki gün önce başka bir doktora gitmiştim. vaj. muayenede kist göremedi. zaten kistim yok benim çok şükür. daha önceki düzenli muayenelerimde de yoktu kist. ama bu doktor vaj. değil de karnımdan ultrasonla baktı. kist sonucu olarak da bir şey söylemedi. sivilceler beni şüphelendiriyor, hormon testi yapalım dedi. sonuçlara bakarak da pko olabilirsin dedi. ama benim adet gecikmem yok. aşırı tüylenmem yok. kilo problemim yok. yani pko belirtileri mevcut değil bende. şimdi iyice kafam karıştı. önümüzdeki ay kesin bir doktora daha gidicem. hem bu sefer devlete gidicem. eğer özeldekiler para için kafamızı karıştırıyorsa aşk olsun onlara
nisacım hosgeldın.gunun ne zaman senıde lısteye eklıyım.artık bır hamile haberı alsakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?