cnm ben bahçelievlerdeyim yani bildiğin ii bi yer varsa sneden de tavsiye alabilirim yaa özlemcim hatta çöok sevinirim varsa bildiğin hepsi hakkında fikrim olsun en azından.
hosgeldın aysu malesef henuz yok.inşallah hepımız yaz sonuna kadar hamıle kalırız.kalmasakta rabbım hayırlı zamanı beklıyordur dıye dusunuyorum.uzulsekte elden bısı gelmıyor.sadece problem mı var ıdye tetkıkler yaptırabılıyor ve gerekırse tedavımızı oluyoruz.sonrası Allah' a kalmıs artık.canım esın mutlaka br urologa gorunsun ve sperm testı yaptrsın ama ısze tavsıyem testı tup bebek merkezınde yaptrın.ozel hastanede yaptrmayın sonuclar yanıltıcı olabılıyormus.
günaydın kızlar
faran hazel firstheaven sizler bnm kkda ilk paylaşımda bulunduğumm arkadaşlarımsınız ilksizniz bnm için veve tüm arkadaşlar hepinizle sohbeti özlücem ama bn artık giremicem canlarım net olmıcak elimde ama günüm geldiğinde olumluysa eğer mutlaka yazmaya çalışıcam eğer yazmazsam regl olmuşumdur zaten hepiniz desteğiniz için çok saolun ancak ağustosta geri dönmüş olcam uzun bi tatilim var yaniii kendinize çokkk ii bakın buraya baktığım gün inşallah hepninz ve bende içinde olmak üzere hamiş oluruz arkadaşlarrr
hoşbuldum cnm.inş en kısa sürede hayırlısıyla hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz.ben doktorun muaynanesine gittiğim için bize özel labarotuar tavsiye etti.tüp bebek merkezlerinde nasıl oluyo?yani randevu felan?
bugun dr. yumurtan sagda 17-18mm gelısmıs catlamak uzere dedı.gelmeden yolda sancım oldu hafıf boyle.eve gelınce test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı.caba yoldayen catladımı.yoksaa daha varmı yaaa.yarında yapcam sılıklescekmı yoksa dahada belırgınlesecekmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?