yasecım bılmemkı sımdı.benım esımın dıger testıste grunmezdı bısı 1 metreden bakınca.oyle elle ıncelemeye gerek yok.uzaktan bakınca yanı 1m falan bakınca sagda bısı gorunmyordu.solda yarım cm kalınlıgında damarlar gorunuyrdu yada esın ıkınıcaK Oylede cıkıyor.dr. demıs.ben eve gelınce baktım soldakı oyle bellı oluyordu.canım sıkma canını yoktr yaa.bellı olmuyor dıyrsun yaa.varsada amelıyatla duzelıcek.dermansız dert vermesın.ama sıkma canını yktr
inşallah yasecım ınsallah.dua etmekten baska yaacak bıresyımız yok ve de sorun varsa onlemını almaktan baska.sen sogan suyunu ıc .dr lar fayda etmez dıyorlarmıs yaa.bence eder.sogan suyunu cok duydum ben.helede kıstı olan mutlaka ıcsın.
yase canım eğer tek sorun kist ise hiç dert etme. gebelik sorunları içinde kist en kolayı diyor doktorlar. eğer adet düzensizliğin falan yoksa inş çok kolay hallolur. önemli olan yumurta rezervinin yeterli olması.
nısa esını ıkna etmene sevındım.zaten naz yapmıstr o.erkeklr oyle kolay kolay hayır demez fıkfıke:)))
canım benim teşekkür ederim hazelcim ya dün ikna ettim ama yarın var birde uykusuz kaldım dye sabah nasıl söylendi bir bilsen :kedi:
adet aralığın uz ara olur amıştır belki bu ay. ara ara olur bende de nadiren..belirtin yok mu?
yasekase hiç moralini bozma.doktorlarda neyin nasıl olduğunu bilmiyorlar.her hasta onlar için yeni bir deneyim.deneme yanılma yoluyla uygun tedaviyi bulmaya çalışıyorlar.kistlerin neden oluştuğu ise bir muamma.geçen ay ne ümitlerle doktora gittim.kist çıktı.Üstelik 5 ay önce kist yüzünden laporoskopi oldum.Ama boşuna olmamışım Allah'tan.patoloji sonucuna göre alınması gerekiyormuş.erimeyen bir kistmiş.bu sefer oluşan kistin de öyle olmasından çok korktum.Sonra korkularımın beni daha kötü bir duruma düşürdüğünü farkettim.Başıma gelen kötü bir olay sanki gelebilecek en kötü şeymiş gibi davranıyordum,ya da sadece benim başıma mı böyle şeyler geliyor.karamsar bir melankoli içinde kendi kendimi mutsuz hissettiriyordum.ben de duydum hiç bi sorun yokken bilem pco olabilirsin dio doktorlar. sanırım kötü ihtimalde bişi olsa da olmasda pco şüphesi oluo kısırlık teşhisi koymadan önce. galiba bu şekilde süre uzatılıo. alim olucam yakında !1 doktorlar da sebebini bilmiolar tam. bence tıbben bi ihtimaller biliniodur ama tam sölenemiodur. gene bi yerde okumuştum. grip oldumuzda faranjit olduğumuzda ya da başka bişilerde kullandığımız antibiyotşkler falan bi yerde n ii yaparken diğer yandan vücuda deişik bi bakteri bırakabilirlermiş. belki alakası yoktur ama ben grip oldum zamanlarda kızken falan da kullanırdım hep .. hasta grip oldum için tabii. aslında kendi içimde bu kisti onlara bağladım belki alakası yoktur ama!! doktorlar da bu konuda kesin bşi diemez başka nedenler de olabilir belki de alakası yoktur!! ilaçları yapan firmalar ayaklanır. tam bir nedeni yok pco nun. kist varsa bile pco olmayabilir mişiz. yokken de olabilir doktorlara göre. karışıkkk çokkk karışıkkkkkkkkk.............................................................
ayyy inşallah döndüğümde hepinizin mide bulantıları yadda bel ağrıları ve bebişlerin kalp atışını duyma telaşıyla bulurum yarı çok önemli birgün tüm doğacak ve öleceklerin ve başımıza nelerin geleceği hepsi belli olacak Rabbim katında çok çok dua edelim birbirimize:Saruboceq: salak şey bende seni engelledim artık ne yazarsan yaz ummrumda değil belanı başka yerde bul..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?