Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozlemcım ben ıngılızce ogretmenıyım
denızlıdemısın anatolya.ıstanbula rahat cıkar ama baska yerlere bıraz zor oluyr tabı ama hızmet puanınada baglı.kac yıllık ogretmensın.belkı seneye ınsallah.
ozlemcım cevırıyı nerden alıp yapıyorsun.bende bayagı baktım ınternetten cevırı ıcın ama bulamadım oyle calısacagım bır yr.
Allah'a şükür denizliye gelebildim 4 senedir denizlideyim ondan önce şırnak cizredeydim 7 yıllık öğretmenim. tabi denizlide puanı çok olan bir sürü sınıf öğretmeni var. bu il içi il dışı atamalarda denizlide toplanm 8 okul açıldı bunun 1 tanesi yazılabilecek adam gibi yerlerdi neyse bu konu açılınca ben daldırıp gidiyorum k.bakmayın :)
canım zaten kadroluysan eğer hiç bulamazsın ben üniversite arkadşlarımla çalışıyorum kayıt dışı tabi aramızda kalsın ben avrupa tarafındayım birde bazı arkadaşların tanıdıkları oluyo onlaarı yapıyorum ama inşallah seneye boğaziçi çeviribilim yğksek lisans yapmayı düşünüyorum o zaman daha çok para kazanabilirm şimdi yok denecek kadar az düşün bir hafta uğraştığım çevirinin parasını gittim ovulasyon testine verdim hemde 5 tanesine delikafadulden
hazelcim denizlideyim. ama denizliye 2 saat uzakta bir ilçedeyim.ilçede hastane dahi yok düşünün artık :) daha yakın yerleri yazacağım. merkeze herhalde anca emekli olmaya giderim :)
hadı yaa cok azmıs.ben sayfası 15 tl falan dıye duymustum.severım cevırıyı ben.ee evde oturdugun yerde yap cevırıyı bırde para kazan guzel olur tabı.kadroluyum evet ama neden bulunmazkı kadrolu oluncabilmiyorumkismile
evet ya insan artık düzen kurmak istiyor. bulunduğum yerde kalıcı olmadığımı bilmek huzursuz ediyor beni. bi de branş olanların hemen hemen hepsi gittti. sap gibi kaldık ilçede hayırlısı gerçekten de bunda da vardır bir hayır.
ozlem akıntın cektıkce uzayan bır akıntımı.parmakların arasında cektıkce uzarsa ozaman yumurtlama yakın demek tabı buna kasık agrısı da eklenebılıyor.ama sırt agrısı onunla alakalı degıldr bence.ama sarı ve kokulu akıntysa mntar yada enfeksıyon olabılır.ozaman dr. a gorun mutlaka.helede tatıle gıtcem dıyorsun.oyleyse gıtmeden once bır gorun derım ben.[/QUOTE
canım ewet uzuyo bu ay soğan suyu içtim ya belki ondan kokuyordur diye düşünüyorum birde benim yumurtlama tarihim ptesiydi offf ne uğraştırıcı şeyler bunlar ya