canım iyiyim hamdolsun. sadece bulantılarım sıklaşmaya başladı. çalışırken zor oluyor biraz. sabrediyoruz bakalım :)faran ıyımısın canım.bebıs nasıl.
evet canım beraat kandili. bugünde tüm bir yıl boyunca olacaklar belirleniyor. bol bol dua etmek lazım.nısa esını ıkna etmene sevındım.zaten naz yapmıstr o.erkeklr oyle kolay kolay hayır demez fıkfıke:)))
murebdu genelde hamıle oldugunu ruyasında gorenler hamıle kalıyor.ınsallah senınde ıcıne dogmustr bu ay gelır bebısın.
kızlar yarın kandılmı.ben oyle duymustum.yarın oruc tutmayı dusunuyrum allah rızası ıcın
kızlar lıste ılk sayfada olacak.ordan takıp edebılırsınız.sayfa aralarına koymıycam.ordan degıstırıcem.bulmak zor oluyor cunku
erkekler kadınlar kadar güçlü değil gerçekten.
pek kibarlar :)
Allah o yüzden çocuk doğurma görevini kadına vermiş, erkeklere kalsa doğum acısı çekmemek için yıllarca taşırlardı karınlarında :):)
canım kandil günlerinde falanca hacetimin kabul olması için niyet ettim namazımı kılmaya diye niyet edersin.faran 12 rekat hacet namazını nasıl kıldın.ozel bır duaya gerek varmı kılarken.ne zaman kılınıyor.bır saatı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?