yasecım bılmemkı sımdı.benım esımın dıger testıste grunmezdı bısı 1 metreden bakınca.oyle elle ıncelemeye gerek yok.uzaktan bakınca yanı 1m falan bakınca sagda bısı gorunmyordu.solda yarım cm kalınlıgında damarlar gorunuyrdu yada esın ıkınıcaK Oylede cıkıyor.dr. demıs.ben eve gelınce baktım soldakı oyle bellı oluyordu.canım sıkma canını yoktr yaa.bellı olmuyor dıyrsun yaa.varsada amelıyatla duzelıcek.dermansız dert vermesın.ama sıkma canını yktr
inşallah canım biz de yoktu dioz hatta eşim çok emin olmadına varikosalin. biliosun ben de kist çıkınca adetim her şeimi ii ken. öle hiç bi şikayetim olmmaıştı. şimdiye kadar idrar yolu enf. bile geçirmedim. kist duymu aldıktan sonra böle oldum ben ya. insan konduramaz ya bazı şeleri kendine. neticede gebe de kalabilir mişim bu durumda gebe kalanlar var dedi doktor deneyin olmazs düşünürüz dediler. eşim de sorun çıkmasın bari . ben d e pürüz var. belki ilerde gebe kalmazsam deşik yöntemlere başvurucaz. ilaç tüp bebek. ya inş. gerek kalmaz diorum..