merhaba edacım ıkı gundur yoktum.dun kontrole gıttık.dr actı panumanı cıkardı gazlı bezı.pansumanda yapmadı bırdaha.boyle daha ıyı kapanıcak heralde.4 ay sonra sperm testı yaptrırız dedı.beklıycez artık degerler duzelsın dıye:Saruboceq:
senı okudum terler basıyormus.hamılelık belırtılerın var galıba.ınsallah hamılesndr
sagol ozlemcım.ınsallah hepımızın bebıslerı en kısa zamanda saglıklı bır seklıde gelır
Merhaba arkadaşlar ben geldimmmm...
Aşılamam oldu bugün. İlk olduğu için nasıl bir gerginlik yaşadık anlatamam. Eşim sabah bayılacak gibiydi, bir acayip oldu. Çok şükür bitti bu fasıl, şimdi bekleme faslına başladık.
Dua edin ne olur, bekletmesin kuzu beni, hemen gelsinnn...
merhaba edacım ıkı gundur yoktum.dun kontrole gıttık.dr actı panumanı cıkardı gazlı bezı.pansumanda yapmadı bırdaha.boyle daha ıyı kapanıcak heralde.4 ay sonra sperm testı yaptrırız dedı.beklıycez artık degerler duzelsın dıye:Saruboceq:
senı okudum terler basıyormus.hamılelık belırtılerın var galıba.ınsallah hamılesndr
canım inş ilk ve son olurda bebişin ugrastırmadan gelirr...kendini yormamaya çalış ve çok dikkat et..
absynth canım çalışmalaar başladı bizim dün ön hazırlık. gün aşırı devam.. siz naptınız başaldınız mı?
absynt şükür atlatmışsınız. Allah acil şifalar versin tatlım..
bu gün regi günüm ama hala olmadım. 8 temmuz sabahı test yaparım...o zamna kadar olmazsam tabi...
canım hayırlı ugurlu olur inş.dualarımla yanındayım rabbim bir daha ugraşmana gerek bırakmadan bu ay sana hamileligi nasip eder inş.bolbol dinlen yedigine içtiine dikkat et.
slm kızlar ben geldım kımse yk.ıkı gun bos bıraktım bıyerlere kacmıssınızboshayallersmile
inşallah canım ama ben bu ay hamile kalamadım gibi hissediyorum yaa ufff eylülde eşim ingiltereye gidecek bir yıl orda kalacaak bu aylarda olmazsa seneye kalır benim bebiş hayali bende şimdi presaeed sayfasını okuyordum kullananlar çok memnun hatta bi çoğu ilk ay hamile kalmışlar bakalım onu deneyim diyorum offf panik oldum iyice
canım nasıl geçti acıdı mııı aşılamayı merak ediyorum geçmiş olsun inşallah sen den de hayırlı haberler alırız kısa zamanda
absynth sen nasılsın canım.calısmalara devam degılmı.ınsallah guzel haberler duyarız senden de
nısacım neden umıdını kestın kı.sızde gunduz calısmanızı yaparsınız yada hangı ara fırsat bulursanızkaydirigubbakcemile2
ayy canım geçmiş olsunnn inşallah bebişler gelir yaaa nedir bu çektiğimiz
eşin haklı bence de saklayın hatıra
kendine iyi bak istirat et
10 gün sonra belli olur testte
kızlar ben bısı sorcam yumurta en fazla kac mm de catlar.ben 12. gunumde dr. 17mm demıstı bugun yarın catlar demıstı.ama benım yumurta 17. gunde catlamıstı.eger gunde en az 2mm buyuyorsa 12. gun 17mm, 13. gun 19mm, 14.gun 21mm , 15. gun 23 mm, 16. gun 25mm ve 17. gun 27mm olmazmı manıtk olarak.acaba benım yumurtam fazla buyuyup ıse yaramıyormu?.sımdıde bu takıldı aklıma
gece 1de eve gideceğim hazel ya daha hiç başlamadık hayatım ya bugün 10. gün akannehir geçen birde bizimki ben istemyorum dedi oturdum ağladım artık ya stres olmaması gerekiyor ama ben çok taktım kafama:1no2:
Nisa merhaba,
Dert etmemeye çalış canım. Erkekler hep nazlı böyle biraz. Zaten sabah erken saatlerde daha makbul biliyorsun. yerimseniben
öylede canım beni işe erken gidiyor o inş ikna ederim geç kalmamışız değil mi şimdi başlasak ümit olur mu:kedi:
abazanın tekı.kım olcak.buralarda fink atıyor heralde sapık.kotu ıcerık olarak bıldrdım
kızlar size iyi geceler ben çıkayım tüylerim diken diken oldu şu pislik yüzünden gideyim kocişime sarılarak uyuyum:kedi: Allahaa emanet olun
nısacım 10. gun gec degıl.erken bıle ama ne olur ne olmaz dıye bugunden baslayıp gun asırı olursa ıyı olur.allah allah nıye ıstemedı kı esın.yorgunmuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?