Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
absynth kotu ıcerıge tıkladım msj bolumu cıktı.bırde oraya durumu anlattım gonderdım.ıns bende dogru yapmısımdır.baska nasıl olurki.yaaa kendılerını ne kadar kücültüyorlar.bakın ben hıcbı ıse yaramıyorum yalnızım ınternette ancak bırını bulmaya calısıyrum dıyorlar.sapık ıste sınırlendım cok yaa.alsanaalsanasmilekötükedihüsoyasakkelime:mymeka::tomato:
slm kızlar bi bakıyım çıkıyım dedim
yarın sabah gelin hepiniz canım sıkkım anlatcaklarım var......
absynth bısı sorcam canım yaa.benım bu ay ılk defa adetım bukadar uzun surdu.aslında 6. gun bıttı ama 7 ,8,9 ve 10. gunlerde hala kahverengı akıntım oldu.tabı gunde bır yada encok ıkı kez olmustr hep degıl yanı.tabı hergecen gun daha da acıldı kahverengının rengı.ama hıc boyle olmazdı.bugun 11. gunum.dun boyle yapıkan cektıkce uzayan katı kıvamda bısı vardı ıc camasırımda .rengı yıne acık kahveydı.bu sabahta yapskan bısı vardı .sonra bugun ara ara su gıbı akıntım oluyor.renksz bazen beyaz.ama su gıbı.camasırımı ıslatıyor.neden acaba nedırkı bu.
hayr hıcbırı yok bende.sadece su gıbı akıntı.vajınıtte su gıbı akıntımı oluyor.yumurtlamada yapıskan cektıkce uzayan akıntı gelırde dun 10. gunumdu.ben normalde 15 yada 17. gunde yumurtluyorum.lekelenmeler yenı bıttı hemen yumurtlıycamı sanmıyorum.
bırde ılk defa oluyorsa takma dedınya.pekı bıkac ay olursa neden olur kı
sagol canım yaaa.şu yasıma kadar ılk defa boyleoldu ama ben bu ay rahım fılmı cektrdım ve ondan olabılecegını dusundum ama ondan neden olurkı.neyse sende cok kalkma ıyı bak kendıne.cok ıs yapma bebeısın ınsallah tutar.calısmaları da ıhmal etmeyın.senı de ınsallah hamısler lıstesınde goruruz en yakın zamanda.
ben bu ay pas gecıcem adımıda lısteden sıldım bu ay.calısma olmıycak malesefboshayallersmile
slm kızlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inş
bir sapık gelmiş topige.igrenc herifin teki bizlerin bu kadar hassas oldugu bir konuda gelmiş bizlerle dalga geciyor.allaha havale ediyorum o insanı.insan olsa gelip buraya böyle şeyler yazmaz.