edamm merhaba epey zamandır karşılaşamıyoruz.Bu ay senin ikinci denemn olcak değil mi canım.Durumlar nasıl nasıl gidiyor.ÇAlışmalar bitti mi?
hazel in july [hopefully]:CüvCüv:
edaaamm slm canım.napım ben esımın varıkoselıyle ugrasıyorum.sperm testlerı falan.dusuk cıkınca kafayı yıyorum.benım boyle gecıyor.dun adet oldum.cuma amelıyat var.ınsallah ondan sonra duzelırde gelır benım de bebısım.sen neler yapıyorsun.genelde gece 2 de yazıyorsun buraya gorusemıyoruzkaydirigubbakcemile3
merhaba canımmm...
yok benim bu ay ilk denemem cnm..gecen ayy yumurtlama zamanından sonra korunmayı bıraktık ve bu ay ilk denememizi yaptıkk....çalışmalar bitti cnm ama benim eşimin görevi nedeniyle yumurtlama zamanımda çok sık denemeler yapamadık ama inş tutmustır cnmm...beklemedeyimm...
Ben senden güzel haberler bekliyorum.Cidden.Gözüm üstünde:))) seni takip ediyorum.BEnde bu ay yumurtlama günlerimde bir çalışma oldu.Bugünde eşim yok bugünde olmayacak.Artık çok geç ama yarın akşam bir çalışma daha yaparım ne olur ne olmaz kimileri adete yakında gebe kalabiliyorlarmış.
edacım bız genlde gunduz burdayız helede haftasonu. haftaıcı de ben 12- 1 den sonra burda oluyorum ogleden sonraları
Aaa hzael eşin cuma ameliyat mı olacak.Ne güzel çok sevindim.İnşallah sende anneliğe doğru yaklaşıyorsun.Bak gebeler dökülmeye başlıyor canım bu temmuz ağustos uğurlu gelecek bize.Listemizin hepsini gebe olarak tamamlayacağız inşallah.
herkes öyle söylüyor gerci doktorum yumurtaların çok iyi çalısıyor kolay gebe kalabilirsin dedi ama eşimi bulabilirsemm :)
ayyy canımm sen de benim gibi bu yumurtlama günlerinde tektin yanii..sen gelince devam et bence ihmal etme ben de çok duydum adete yakın ve adet biter bitmez gebe kalanı..
edamm senin verdiğin macun vardııya canım ben onu düzenli yiyorum.Eşime nasıl yedireceğim diye düşünüyordum.Bır tane al ne olursun dedim.Zorla verdim.sabahları bir baktım kendi yiyor çok güzelmiş diye.Bugün bir baktım kavanoz bitmek üzere.:)
canım ben hamileliği ilk düşündüğüm zaman gittim ön kontrole. doktor rahim tertemiz, kist yok dedi.farancım doktor tedavi kontrol daha önce gitmiş midin canım.. Bu konuyla ilgili geçmişinizden de bahseder misisn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?