Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım pozitifi görür görmez hepinize dua ettim. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin.çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim çizgilerimde koyulaşır
canım benim 2 haftayı geçkindir göğüs hassasiyetim vardı. yürürken bile ağrıyorlardı. ve yeşil damarlar belirmişti. geçen çarşamba iki damla kanamam oldu. ben adet geliyor sandım, halbuki yerleşme kanamasıymış. bir de akşamları çok üşüyorum. gece battaniyeye sarılıyorum yine üşüyorum. ve kasıklarımda bıçak batması gibi sancı oluyor. nefesim kesiliyor bazen.bu arada belirtilerin nelerdi anlat bize biraz
kızlaaaaaarrrrr,
hamileyimmmmmmmmm!!!!!!!
cuma akşamı öğrendim ancak yazabiliyorummmmm!!!!
5 haftalıkmış teyzeleri
yase 199. Sayfada boyle yazmısım sankı ıcıme dogmus nurberranın hamıle olusu.belkı baska surprızlerle daha karsılasırım demısım bırde.yanı nurberra kesın hamıle belkı baska surprızlerde olurkaydirigubbakcemile3 belkıde baska surprızlerlede karsılasıcaz farandanda beklıyorum ben bakalım ne guzel bır duygu yaa.allah evlatlarını bagıslasın onlara.mınıcık bısıdır sımdı o
Ronyaaa varmı guzel haberın bıze.bak topıgımız acıldı dÖkÜlmeye basladı bızım hamısler.
aaa faranda hamile imiş.Çok mutlu odum.Kızlar ayağınızı sürüyorsunuz.hamilelerimiz artıyor.Farnın 7. denemsziymiş.Bu ay benimde 7. denemem.Ben yumurtlama günlerimi kaçırdım ama Allahtan ümit kesilmez.Yumurtladığımın bir gün öncesi çalışma olmadı.Koyu çizgiyi görüncede çalışma olmadı.Ertesi gün yine test yaptım silikti ve o gün çalışma oldu.Yani yumurtlama günlerim 11,12(kopkoyu bir çizgi ovulasyonda),13(silik),14, ise ben sadece 13. gün çalışma oldu.
ozgecım zaten koyu ıkı cıgı cıkınca hemen yumurta catlamıyor.12. gunde catladıysa bıle sız 13. gun yakalamıs olabılırsınız.cunku yumurta 24 saat canlı kalabılıyor.yeterkı uyusuk ermler yumurtaya ulasabılsınklava:alsanaalsanasmile ben bızım bu spermlerı dovecem