Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm ramıznurcum olur oyle arada kavgalar.ben de bazen çemkiriyorum esıme.stres yapıyoruz heralde .ben cocuk olayından sonra bayagı asabılestım.o da bazen sınırlıenıyor.atısma olur tabı her evde.ama hemen barısıyoruz.ncelerı gunlerce ınat eder küs kalırdık.baktıkkı bu bızı daha yıpratıyor.sımdı soylıycegımı soylerım sonra sinirim gecınce konusurum napım.hele yumurtlama zamanı hıc oyle sey yapma.calısma bıtınce yıne konusma ıstersenkaydirigubbakcemile3
canım biz bu ayı çok yoğun değerlendirdik.mrb kızlar hamile haberlerini aldım çok mutlu oldum bu topik uğurlu gelecek inş hepimize :teytey::teytey::teytey:
faran ve nurberra tebrik ederim ikinizide Allah sağasağlim kucağınıza almayı nasip eder inş
bizlere dualarınızı eksik etmeyin
benimde bugün 16.günüm dün eşimle barıştk ve bugün çalışma oldu ama ovulasyon testi yapmadım şimdiye kadar inş geç kalmamışızdır elimde 5 tane vardı onları yaparım bu günden itibaren
farancım ov. günlerinde calışmanız nasıl olmuştu????
canım biz bu ayı çok yoğun değerlendirdik.
ov.da çift çizgi görünce arka arkaya 6 gün çalıştık. çünkü eşime sperm problemi yok. sonrasında ise gün aşırı devam ettik.
valla canım bebek için katlanıyor insan her şeye :)
yarın ilk doktor muayeneme gidicem inş. bakalım ne kadarlıkmış benim miniğim :)
ben kan değeri aralığından 5 haftalık gibi anladım, ama doktora danışmadım henüz.
yarın inşallah kayınvalidemin işi erken biterse bende gidicem.onu özel hastaneye götürecem ordada tahlil 50 lira gerek yok o kadar para vermeye.devlet hastanesine giderim öğleden sonra alıyolarmı acaba kan tahlili olmassa salı günü.kızlar dün test yapmıştımya bugünki çizgi daha silik karşılaştırıyorum dünki yaptığım daha koyu.başka marka yaptığım testte silik çizgi ama.bebek yoksa çıkarmı 4 testede ama durduk yere hcg mi salgılıyor vücut.yoksa beklesemmi biraz daha çizginin koyulaşmasınımı beklesem.ama çatlarımki orta yerimden .....:Saruboceq:babu ne yaptı acaba.test yapmısmıydı.ınsallah hamıledr o da tugok ta
ponıspon test yaptınmıkaydirigubbakcemile3
yaptım ya okumadınmı canım:roflol:
silik cızgıyse hamılesın canım benım ama neden kanda negatıf cıktı yaa.yarın gıdıp hemen bır kan testı yaptrıyorsun canım.kayınvalıdemle ugrascam deme.sen lavaboya gıdıyrum ıshal oldum galıba de.bır ara hemen kan ver.sonrada caktrmadan alırsın sonucu.sabah hallet meraktayız
yase 199. sayfada boyle yazmısım sankı ıcıme dogmus nurberranın hamıle olusu.belkı baska surprızlerle daha karsılasırım demısım bırde.yanı nurberra kesın hamıle belkı baska surprızlerde olurkaydirigubbakcemile3 belkıde baska surprızlerlede karsılasıcaz farandanda beklıyorum ben bakalım ne guzel bır duygu yaa.allah evlatlarını bagıslasın onlara.mınıcık bısıdır sımdı o
ama ben yokum bu tahminde
hazel dediklerin çıkıo vala. nurberra dedin başka sürprizler dedin hepsi oldu.
adet oldun mu? Bem bu sabah oldum. Yeni tarihim 23. temmuz..
bende oldum canım hemde senden once.dun aksam basladı gelmeye zten.ama kızlar garıp gelıyor benım bu ay yaa.aksam kahverengıyle basladı.sonra kırmızya donustu.ama pedım cok dolmuyorda wc de dusuyor pıt dıye. tabı wc yı bayagı kırmızıya boyuyor.ayyy ıgrencım belkı ama nasıl anlatayım.kusura bakmayın.:kedi:bırde garıp parca parca gelmıs pede baktım.neden acaba.[/Q
slm hazel benimde regl tarihim 23.06 ve ben regl olmadım şuan itibariyle çok karışık bir hal içindeyim her wc bir heycan oluyo oldum olacam diye hayırlısını diliyorum hepimiz için buarada biraz kasıklarım agrıyobakalım bir hafta içinde neler olacak sonra test yapayım diyorum
bende oldum canım hemde senden once.dun aksam basladı gelmeye zten.ama kızlar garıp gelıyor benım bu ay yaa.aksam kahverengıyle basladı.sonra kırmızya donustu.ama pedım cok dolmuyorda wc de dusuyor pıt dıye. tabı wc yı bayagı kırmızıya boyuyor.ayyy ıgrencım belkı ama nasıl anlatayım.kusura bakmayın.:kedi:bırde garıp parca parca gelmıs pede baktım.neden acaba.