- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.761
Kızlar merhaba,
İlk kez 30 günde adet oldum şoktayım walla. Geçen ayın 4 ünde söktürücüyle adet olmuştum. Bugünde kendiliğinden 30. günde adet oldum. Haftaya ameliyatımı oluyorum yani. İnş. tek seferde kurtulurum
Hadi inşallah canım.Kızlar merhaba,
İlk kez 30 günde adet oldum şoktayım walla. Geçen ayın 4 ünde söktürücüyle adet olmuştum. Bugünde kendiliğinden 30. günde adet oldum. Haftaya ameliyatımı oluyorum yani. İnş. tek seferde kurtulurum
Ha
Hadi inşallah canım.
Düzene de giriyor demekki vücut, dua et bol bol inşallah kurtulursun bir an evvel seneye de bebişini kucağına almış olursun inşallah.. ameliyattan sonra yine korunurusn 1 2 ay belki ..
ayy hadi inşAllah canım yaaa..
Kızlar nasılsınız kanamalarım bugun daha az kurtaljdn sonra agrımda dındı ıns normal ınsan olcam yenıden sozler nabıyosunuz bnde dıyorum kı bıraz gecınce ovulasyon testıyle yumurtlamam olcakmı bıdahakı aya dıye yumurtlamamı takıp etsemmı
Nezaman oluyosun cnm hadı ıns hemen kurtul ıyıleselım bırlıkte dun parcayı aldırdıktan sonra hafıfledm ahrılarım bıttı kanamam cok azaldı lekelenme bıraz surebılır tabı ıns sende kurtul ben adet ıcın bır ay beklıcem sanırım kan vermeyı dusunuyö yarın kan degerlerım hıtmonlRm vıtamınlerm ne durumda en azından baktırayım buay ıkı dr a gıdıcem ne dıcekler bakalımCanım ben bu ay progesteron testi yaptırdım yumurtlamışım. Bende adet oldum bugün. Ameliyat tarihim kesinleşti. Bende bir an evvel zardan kurtulup önüme bakmak istiyorum.
Nezaman oluyosun cnm hadı ıns hemen kurtul ıyıleselım bırlıkte dun parcayı aldırdıktan sonra hafıfledm ahrılarım bıttı kanamam cok azaldı lekelenme bıraz surebılır tabı ıns sende kurtul ben adet ıcın bır ay beklıcem sanırım kan vermeyı dusunuyö yarın kan degerlerım hıtmonlRm vıtamınlerm ne durumda en azından baktırayım buay ıkı dr a gıdıcem ne dıcekler bakalım
Evet bızde de suan 15 gun hersey yasak sonra korunma sırecı eylul yada ekıme kdr ıns kotu seyler yasamayız ruyamda dogum yapıyodm kucagmda bebegmle gelıyodm esımde bende aglıyodk mutluluktan hıc ruya bıtmeseydı keske ıns oguzel gunlerımız olurHaftaya salı olucam Allahın izniyle inş kurtulurum canım yaa. Sonrada korunma süreci bakalım. Ben geçen şimdiki dr uma gittiğimde bütün hormon testlerimi yaptırmıştım zaten.
Evet bızde de suan 15 gun hersey yasak sonra korunma sırecı eylul yada ekıme kdr ıns kotu seyler yasamayız ruyamda dogum yapıyodm kucagmda bebegmle gelıyodm esımde bende aglıyodk mutluluktan hıc ruya bıtmeseydı keske ıns oguzel gunlerımız olur
Hayırlısı nasılsa oyle olsn cnm ıns kurtulursn hemenCanım benim daha ilk seferde alınacağı kesin değil. Belki diğer ayada kalabilir bakalım hayırlısı.
Evet bızde de suan 15 gun hersey yasak sonra korunma sırecı eylul yada ekıme kdr ıns kotu seyler yasamayız ruyamda dogum yapıyodm kucagmda bebegmle gelıyodm esımde bende aglıyodk mutluluktan hıc ruya bıtmeseydı keske ıns oguzel gunlerımız olur
Ay ıns kuzum zaman gecıccek ruyalarımız gercek olcak benim bebegıme kavusmam cok zor olcak allahım ıns kucagımıza alalm yenıden hamıle kalıp hergun dua edıyorum ıkıncı kurtajı oldm dun ıste dr eylule kdr en az bekle dedı bıkac dr a daha gıdıcem hepımızın hakkında hayırlısı sende haber ver cnmİnşallah rüyan gerçek olur tatlım ben çok inanırım rüyalara .
Kaybettiğim oğlumu görmüştüm kaybediyordum.
Sonra sağlıklı oğlumu gördüm aynı yüzü tipi doğdu hatta dedim rüyadamıyım ..
Şimdi 2 3 hafta önce ikiz bebek gördüm ama birini aldım bu benim dedim aldım kucakaldım falan.
Hayırlısı olsun inşallah.
Regle 6 gün falan kaldı ilk deneme, tek iliçki oldu gerçi pek de takip etmedim.
Tiroidim çözüldü sayılır sadece hamile kaldığım an ilacın dozu ve gebelikte kullanılan ilaca başlicam.
Alerjim vardı o da geçti sayılır.
Çok şükür hastalıklardan arınıyorum.
3 ay oldu kürtaj olalı ..
Sizinde zaman geçecek bi bakmışız eylül ekim ayı gelmiş bile ..
Kızlar merhaba,
Olsun canım bekle biraz toparlan bak benim 3 ay oldu kürtaj sonrası kendimi çok iyi hissediyorum insan anlıyo ya vücudunu.Ay ıns kuzum zaman gecıccek ruyalarımız gercek olcak benim bebegıme kavusmam cok zor olcak allahım ıns kucagımıza alalm yenıden hamıle kalıp hergun dua edıyorum ıkıncı kurtajı oldm dun ıste dr eylule kdr en az bekle dedı bıkac dr a daha gıdıcem hepımızın hakkında hayırlısı sende haber ver cnm
Yaptın mı bugün test tatlım :) ben yapmicam galiba sanki negatif çıkıcakmış gibiinşallah kuzum hayırlısıyla ol gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?