• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mrb, adetim 1 gün geçti ve bu sabah test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Daha sonra kan verdim değerim 17.7 çıktı. Hemşire şuanız düşük bu değer, iki gün sonra yine kan verin, iki katına çıkarsa normal dedi. Benim gibi düşük değerle gebeliğini öğrenip yükselen var mı aranızda. Haliyle tedirginim

Maşallah canım gözün aydın gelmiş bebiş inşallah ..
Kesinlkle döllenmeyle alakalı demekki geç döllenme oldu sende de. 2 gün sonra 35 üstü çıkarsa içini ferah tut ..
Sağlıkla al kucağına

bendeeeee ama kafamda bir sürü soru var çok yeniyim bu istektede sitede de haydi bana yardımcı olun lütfeeennnnnn
Bu ay itibari ile bu kararı aldık.bir sürü makale okudum ama kafam çok karıştı...Ovuluasyon dönemim takvime göre bitti ama hala kasık ağrısı yaşıyorum ve adet dönemime kadar sürüyor bunun sebebi ne

Maşallah canım gözün aydın gelmiş bebiş inşallah ..
Kesinlkle döllenmeyle alakalı demekki geç döllenme oldu sende de. 2 gün sonra 35 üstü çıkarsa içini ferah tut ..
Sağlıkla al kucağına
Amin arkadaşım çok teşekkürler. Inşallah yükselir hayırlısıyla. Ben de sizin gibi çok stres yapıyordum, bu ay bayram münasebetiyle il dışındaydık. Yani hiç yumurtlama takibi falan yapmadım. Zaten imkansız bu ay diye. Nasip. Hayırlısıyla artar tamamına erdirir Rabbim sağlıcakla. Darısı sizlerin başına canım. Tavsiyem stres yapmayın , tatil yapıp kafa Dağıtın,

Amin arkadaşım çok teşekkürler. Inşallah yükselir hayırlısıyla. Ben de sizin gibi çok stres yapıyordum, bu ay bayram münasebetiyle il dışındaydık. Yani hiç yumurtlama takibi falan yapmadım. Zaten imkansız bu ay diye. Nasip. Hayırlısıyla artar tamamına erdirir Rabbim sağlıcakla. Darısı sizlerin başına canım. Tavsiyem stres yapmayın , tatil yapıp kafa Dağıtın,
gözün aydın :) çok sık takip edip de gebe kalmayanlar bahsettiğin gibi pek ilgilenemedikleri dönemlerde gebe kalıyolar :) inşallah değerlerin yükselir , güzel haberlerini bekleriz.

Bu arada ilk defa geçen ay adetim 1 hafta gecikti
gözün aydın :) çok sık takip edip de gebe kalmayanlar bahsettiğin gibi pek ilgilenemedikleri dönemlerde gebe kalıyolar :) inşallah değerlerin yükselir , güzel haberlerini bekleriz.
inşallah arkadaşım çok teşekkürler, Rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin gönlünüze göre versin. Tez zamanda sağlıcakla gebe kalın sizlerde inşallah

Kızlar:KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry:
Malesef günümüzde olan şu çocuk istismarları,çocuklara yapılan tecavüzler ve cinayetler beni mahvetti yaa. Kaç gündür keyfim yok. Hatta o kadar üzüldüm ki başımın ağrısı hiç geçmedi. Allahım korusun bütün çocuklarımızı öyle canavarlardan.
Bizler bebiş için nasıl çabalıyoruz, ne acılar çekiyoruz. düşüncesi bile kötü. Rabbim ailelerine sabır versin. İçim bi tuhaf tv açmıyorum, sosyal medyaya girmiyorum ama illa ki duyuyorum sinirlerim boşaldı.Çocuğu olanlar lütfen dikkat edin çocuklarınıza, kimseye güvenmeyin aman diyim, gözünüzün önünden ayırmayın çocuğunuzu.

Anestezi alırsın kesinlikle. Uyandığındada bişey hissetmeyeceksin ve kurtulacaksın canım. Sonrada bebiş için tekrar çalışmalara başlarsın.
Kanamalar arttı bır hftadr oyuzden korkuyrm ıns oarcayı alınca kesılır kurtajdn sonra bı hafta daha gelır en cok kesılır umarım Bıtsın dınsın acılarımız artık ın hormonlarım bozulmamıstır

Kanamalar arttı bır hftadr oyuzden korkuyrm ıns oarcayı alınca kesılır kurtajdn sonra bı hafta daha gelır en cok kesılır umarım Bıtsın dınsın acılarımız artık ın hormonlarım bozulmamıstır

Parça kalmış ya belki ondan dolayı kanamaların kesilmemiştir. Parça alınınca kanamalrında kesilir bence. Hormonlarında düzene girer zamanla merak etme canım.

Kızlar:KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry:
Malesef günümüzde olan şu çocuk istismarları,çocuklara yapılan tecavüzler ve cinayetler beni mahvetti yaa. Kaç gündür keyfim yok. Hatta o kadar üzüldüm ki başımın ağrısı hiç geçmedi. Allahım korusun bütün çocuklarımızı öyle canavarlardan.
Bizler bebiş için nasıl çabalıyoruz, ne acılar çekiyoruz. düşüncesi bile kötü. Rabbim ailelerine sabır versin. İçim bi tuhaf tv açmıyorum, sosyal medyaya girmiyorum ama illa ki duyuyorum sinirlerim boşaldı.Çocuğu olanlar lütfen dikkat edin çocuklarınıza, kimseye güvenmeyin aman diyim, gözünüzün önünden ayırmayın çocuğunuzu.

Benimde başım ağrıyo 2 gündür :(
Oğlum 2.5 yaşında çok sevecen herkese gider, daha erken ama şimdiden başladım ben konuşmaya başladı zaten anlaşabiliyoruz. Asla yabancılara gitmeyeceğini, kimsenin ondan izin almadan öpmeyeceğini, bu babası ve ben de dahil. Kimsenin cinsel organını elleyip göstermemesini .. herşeyi anlatuyorum anlatacağımda. Kimseye emanet edip bırakamıyorum bırkaamam da artık zaten dünya insanlar artık çok kötü maaalesef :(

Back