• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
33.gun adet gbı yogun kanamam oldu bır hafta sonra tekrar kurtaj oldm smdı lekelenme var ıkıgun oldu bakalm 30 gun sonra ıns olurum sende bebegını kaybetmıstın sanrm dımı
Şu anda temizlendi ama dimi, evet ben ilkini 39 gün sonra oldum ama sonrakinde normal düzene girdi, doktorlar adet döneminizde olursunuz yada 30 gün sonra diyor, 45 güne kadar normal diyorlar merak etme. Birde kürtajdan 1 hafta sonra kontrole çağırıyolar seni çağırmadı mı ?

Evt cnm dıkkat edıyorum hafıf kırmızıöık arada gelıyo onemlı olan azalıp bıtmesı ıns tekrardan hamıle kalabılırım bıkac ay tıparlıym patalojı sonucundan korkuyorum cok senın adete kac var
İnşallah canım.
Benim regle 4 5 gün kaldı ptesi yada salı olurum inşallah olmam daa :)
Olursam da sağlık olsun.
Öbür ay gün aşırı falan denerim yumurta takibine giderim belki

Şu anda temizlendi ama dimi, evet ben ilkini 39 gün sonra oldum ama sonrakinde normal düzene girdi, doktorlar adet döneminizde olursunuz yada 30 gün sonra diyor, 45 güne kadar normal diyorlar merak etme. Birde kürtajdan 1 hafta sonra kontrole çağırıyolar seni çağırmadı mı ?
Cagardı ama bısey yoktu 20 gun sonra ahrılarm basladı kasık bel degısık sonra gıttm bekledk ılacla atsın dıye ufak bısey gozukuyodu dr patalojıye gonderdı bebek plasentası kanserlı bısey uretıp buyumus olablr dıye korkuyorum sonuc daha cıkmadı sımdı lekelenme tarzı cok kanama yok ahrılarmda bıttı cok zor gunler gecırıyorum nabıcam bılmem

Kuzlar suan arkadasımdayım ıkı aylık bebegı var kucagımda uyudu nasl guzel kokuyo zor tutuyorum kendımı Allahım hepımıze nasıp etsın gercekten oglum aklımda her sanıye sımdı 28 haftaya gırıcektık

İnşallah canım.
Benim regle 4 5 gün kaldı ptesi yada salı olurum inşallah olmam daa :)
Olursam da sağlık olsun.
Öbür ay gün aşırı falan denerim yumurta takibine giderim belki
Ins hamılesındır cnm dıkkat et sende kendıne guzel haberlere senden baslayalım

Benim de 34. gün geldi kürtajdan sonraki ilk adetim, 24 haziran yani, normalde 7.günde tam temizlenirdim.. Şimdi lekelenme devam ediyor normaldir galiba. Bundan sonra mı düzene girer kızlar ? Var mı bilgisi olan?

Cagardı ama bısey yoktu 20 gun sonra ahrılarm basladı kasık bel degısık sonra gıttm bekledk ılacla atsın dıye ufak bısey gozukuyodu dr patalojıye gonderdı bebek plasentası kanserlı bısey uretıp buyumus olablr dıye korkuyorum sonuc daha cıkmadı sımdı lekelenme tarzı cok kanama yok ahrılarmda bıttı cok zor gunler gecırıyorum nabıcam bılmem
inşallah temiz çıkar kötü düşünme

Kürtaj sonrası ilk adet dimi normal benimde öyle olmuştu ilki
Evet canım kürtajdan sonraki ilk adet. Yani kontrolde de problem çıkmadı, kanama 2 gün sürdü, aralıklı olarak lekelenmeler de oldu aşağı yukarı 15 gün sürdü.. sonrasında ilk adetimi 24 haziranda 34. günde oldum.
Sana da geçmiş olsun sen ne zaman olmuştun?
Bebiş var mı?

Evet canım kürtajdan sonraki ilk adet. Yani kontrolde de problem çıkmadı, kanama 2 gün sürdü, aralıklı olarak lekelenmeler de oldu aşağı yukarı 15 gün sürdü.. sonrasında ilk adetimi 24 haziranda 34. günde oldum.
Sana da geçmiş olsun sen ne zaman olmuştun?
Bebiş var mı?
Benimde öyleydi çok normal.
2.adetim normaldi ama

Benim de 34. gün geldi kürtajdan sonraki ilk adetim, 24 haziran yani, normalde 7.günde tam temizlenirdim.. Şimdi lekelenme devam ediyor normaldir galiba. Bundan sonra mı düzene girer kızlar ? Var mı bilgisi olan?
Bnde adet gıbı oldm 7 gun tekrar kurtj oldm sımdı daha az ama bılmıyorum nezaman bıter

Sen kaç aydır yada yıldır deniyorsun acaba. Yada ne zamandan beri bebiş istiyosun. Kaç yaşındasın , ne kadar oldu evleneli? Ayyy çok soru sordum:olamaz:
ben 24 eşim 27 yaşında canım evleneli 8 ay bitti 10 gün sonra 9 ay olacak evlendiğimi günden beri hiç korunmadık :)

ben 24 eşim 27 yaşında canım evleneli 8 ay bitti 10 gün sonra 9 ay olacak evlendiğimi günden beri hiç korunmadık :)

Hımm. Bizde yaklaşık 1 yıl korunmamıştık ama bebiş olmamıştı. Dr a gittiğimde ilk klomenle hamile kalmıştım. Büyük ihtimal yumurtlama günlerini tutturamıyorsunuz bizim gibi. Ben adetime yakın yumurtluyormuşum mesela.

Hımm. Bizde yaklaşık 1 yıl korunmamıştık ama bebiş olmamıştı. Dr a gittiğimde ilk klomenle hamile kalmıştım. Büyük ihtimal yumurtlama günlerini tutturamıyorsunuz bizim gibi. Ben adetime yakın yumurtluyormuşum mesela.
her yolu deniyoruz kuzum son 2 aydır hemen hergün ilişki yaşamaya gayret ediyorum en çok 1 gün ara veriyoruz ilişkiye ama çalıştığım için ilişkiden sonra en fazla 15 20 dk uzanabiliyorum hemen duş alıp yatıyorum o yüzden mi olmuyo acaba diyorum çünkü muayene falan oldum doktor herşey normal dedi :)

Back