• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,
İlk kez 30 günde adet oldum şoktayım walla. Geçen ayın 4 ünde söktürücüyle adet olmuştum. Bugünde kendiliğinden 30. günde adet oldum. Haftaya ameliyatımı oluyorum yani. İnş. tek seferde kurtulurum

Ha
Kızlar merhaba,
İlk kez 30 günde adet oldum şoktayım walla. Geçen ayın 4 ünde söktürücüyle adet olmuştum. Bugünde kendiliğinden 30. günde adet oldum. Haftaya ameliyatımı oluyorum yani. İnş. tek seferde kurtulurum
Hadi inşallah canım.
Düzene de giriyor demekki vücut, dua et bol bol inşallah kurtulursun bir an evvel seneye de bebişini kucağına almış olursun inşallah.. ameliyattan sonra yine korunurusn 1 2 ay belki ..

Ha

Hadi inşallah canım.
Düzene de giriyor demekki vücut, dua et bol bol inşallah kurtulursun bir an evvel seneye de bebişini kucağına almış olursun inşallah.. ameliyattan sonra yine korunurusn 1 2 ay belki ..

Canım normalde de 35-40 gün de bir adet olurum. Bu ay böyle olunca şaşırdım. Ewt ameliyattan sonra korunma verir diye düşünüyorum dr um. Bakalım hayırlısı olsun. Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın. Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğim olsun başka birşey istemem.

Kızlar nasılsınız kanamalarım bugun daha az kurtaljdn sonra agrımda dındı ıns normal ınsan olcam yenıden sozler nabıyosunuz bnde dıyorum kı bıraz gecınce ovulasyon testıyle yumurtlamam olcakmı bıdahakı aya dıye yumurtlamamı takıp etsemmı

Kızlar nasılsınız kanamalarım bugun daha az kurtaljdn sonra agrımda dındı ıns normal ınsan olcam yenıden sozler nabıyosunuz bnde dıyorum kı bıraz gecınce ovulasyon testıyle yumurtlamam olcakmı bıdahakı aya dıye yumurtlamamı takıp etsemmı

Canım ben bu ay progesteron testi yaptırdım yumurtlamışım. Bende adet oldum bugün. Ameliyat tarihim kesinleşti. Bende bir an evvel zardan kurtulup önüme bakmak istiyorum.

Canım ben bu ay progesteron testi yaptırdım yumurtlamışım. Bende adet oldum bugün. Ameliyat tarihim kesinleşti. Bende bir an evvel zardan kurtulup önüme bakmak istiyorum.
Nezaman oluyosun cnm hadı ıns hemen kurtul ıyıleselım bırlıkte dun parcayı aldırdıktan sonra hafıfledm ahrılarım bıttı kanamam cok azaldı lekelenme bıraz surebılır tabı ıns sende kurtul ben adet ıcın bır ay beklıcem sanırım kan vermeyı dusunuyö yarın kan degerlerım hıtmonlRm vıtamınlerm ne durumda en azından baktırayım buay ıkı dr a gıdıcem ne dıcekler bakalım

Nezaman oluyosun cnm hadı ıns hemen kurtul ıyıleselım bırlıkte dun parcayı aldırdıktan sonra hafıfledm ahrılarım bıttı kanamam cok azaldı lekelenme bıraz surebılır tabı ıns sende kurtul ben adet ıcın bır ay beklıcem sanırım kan vermeyı dusunuyö yarın kan degerlerım hıtmonlRm vıtamınlerm ne durumda en azından baktırayım buay ıkı dr a gıdıcem ne dıcekler bakalım

Haftaya salı olucam Allahın izniyle inş kurtulurum canım yaa. Sonrada korunma süreci bakalım. Ben geçen şimdiki dr uma gittiğimde bütün hormon testlerimi yaptırmıştım zaten.

Haftaya salı olucam Allahın izniyle inş kurtulurum canım yaa. Sonrada korunma süreci bakalım. Ben geçen şimdiki dr uma gittiğimde bütün hormon testlerimi yaptırmıştım zaten.
Evet bızde de suan 15 gun hersey yasak sonra korunma sırecı eylul yada ekıme kdr ıns kotu seyler yasamayız ruyamda dogum yapıyodm kucagmda bebegmle gelıyodm esımde bende aglıyodk mutluluktan hıc ruya bıtmeseydı keske ıns oguzel gunlerımız olur

Evet bızde de suan 15 gun hersey yasak sonra korunma sırecı eylul yada ekıme kdr ıns kotu seyler yasamayız ruyamda dogum yapıyodm kucagmda bebegmle gelıyodm esımde bende aglıyodk mutluluktan hıc ruya bıtmeseydı keske ıns oguzel gunlerımız olur

Canım benim daha ilk seferde alınacağı kesin değil. Belki diğer ayada kalabilir bakalım hayırlısı.

İnşallah rüyan gerçek olur tatlım ben çok inanırım rüyalara .
Kaybettiğim oğlumu görmüştüm kaybediyordum.
Sonra sağlıklı oğlumu gördüm aynı yüzü tipi doğdu hatta dedim rüyadamıyım ..
Şimdi 2 3 hafta önce ikiz bebek gördüm ama birini aldım bu benim dedim aldım kucakaldım falan.
Hayırlısı olsun inşallah.
Regle 6 gün falan kaldı ilk deneme, tek iliçki oldu gerçi pek de takip etmedim.
Tiroidim çözüldü sayılır sadece hamile kaldığım an ilacın dozu ve gebelikte kullanılan ilaca başlicam.
Alerjim vardı o da geçti sayılır.
Çok şükür hastalıklardan arınıyorum.
3 ay oldu kürtaj olalı ..
Sizinde zaman geçecek bi bakmışız eylül ekim ayı gelmiş bile ..

Kızlar iyi akşamlar,bende geçtiğimiz Eylül ayından beri bebek istiyorum.hiç bir problem olmamasına rağmen henüz hamile kalamadım.Bu ay da adetime 7 gün kaldı ama,3-4 gündür göğüslerim aşırı derece de şişti ve damarlar belirginleşti kasıklarımda da ince bir sızı var adet olacakmışım gibi,benimle aynı durumu yaşayanşar var mı acaba ?

İnşallah rüyan gerçek olur tatlım ben çok inanırım rüyalara .
Kaybettiğim oğlumu görmüştüm kaybediyordum.
Sonra sağlıklı oğlumu gördüm aynı yüzü tipi doğdu hatta dedim rüyadamıyım ..
Şimdi 2 3 hafta önce ikiz bebek gördüm ama birini aldım bu benim dedim aldım kucakaldım falan.
Hayırlısı olsun inşallah.
Regle 6 gün falan kaldı ilk deneme, tek iliçki oldu gerçi pek de takip etmedim.
Tiroidim çözüldü sayılır sadece hamile kaldığım an ilacın dozu ve gebelikte kullanılan ilaca başlicam.
Alerjim vardı o da geçti sayılır.
Çok şükür hastalıklardan arınıyorum.
3 ay oldu kürtaj olalı ..
Sizinde zaman geçecek bi bakmışız eylül ekim ayı gelmiş bile ..
Ay ıns kuzum zaman gecıccek ruyalarımız gercek olcak benim bebegıme kavusmam cok zor olcak allahım ıns kucagımıza alalm yenıden hamıle kalıp hergun dua edıyorum ıkıncı kurtajı oldm dun ıste dr eylule kdr en az bekle dedı bıkac dr a daha gıdıcem hepımızın hakkında hayırlısı sende haber ver cnm

Merhabalar bir sey sorucaktim ben, adet öncesi tüm belirtileri yaşadım, hatta çok fazla akintim vardı, 1 hafta once beni terleticek kadar bir kasık ağrısı da yaşadım.Yalniz 2 gündür akintim kesildi kasık agrilarim da çok azaldi. Adetim 8 gün gecikti. Çok fazla idrara çıkıyorum, göğüslerm acıyor, agizim çok kuruyor, felaket baş agrim var. Sizce ihtimal nedir?

Kızlar merhaba,

inşallah kuzum hayırlısıyla ol gel :)

Ay ıns kuzum zaman gecıccek ruyalarımız gercek olcak benim bebegıme kavusmam cok zor olcak allahım ıns kucagımıza alalm yenıden hamıle kalıp hergun dua edıyorum ıkıncı kurtajı oldm dun ıste dr eylule kdr en az bekle dedı bıkac dr a daha gıdıcem hepımızın hakkında hayırlısı sende haber ver cnm
Olsun canım bekle biraz toparlan bak benim 3 ay oldu kürtaj sonrası kendimi çok iyi hissediyorum insan anlıyo ya vücudunu.
1 ay sonra da tamam iyiyim dedim ama yinede 3 ay o yüzden diyor dr lar. İçerde bi ameliyat oluyor sonuçta en iyisi 3 ay beklemek.
Seninde haberini duyucaz burdan inşallah bi bakıcaz doğurmuşsun başını kaldıramıyosun bebişten :) buralara girilmiyor sonra zaten :))) bebişler fırsat vermiyor.
O günler gelicek sadece sabır canım

Back