- 21 Ocak 2021
- 108
- 228
Sizin T çizgisi videodakiler kadar koyu değil. Gebelikte ovulasyon testinde t çizgisi koyulaşıyor.sizinki bence yumurtlamabuna bakinca bende anlamadim gebelikmi var yoksa yumurtlamami yok cozemedim olayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin T çizgisi videodakiler kadar koyu değil. Gebelikte ovulasyon testinde t çizgisi koyulaşıyor.sizinki bence yumurtlamabuna bakinca bende anlamadim gebelikmi var yoksa yumurtlamami yok cozemedim olayi
İlk defa yapıyorum kusurabakmayın yardımcı olur musunuz?12,13ü,15,16 yı değerlendirdik.doğrumu acaba.14pik oldu ama onu değerlendiremedik olur muAynen yumurtlamayala çatladıgı günleri değerlendir ondan önce ilişkiye girmemeni tavsiye ederim sprem sayısından dolayı suan bende yumurtlama zamanımı bekliyorum testi koyu gördüğün zamanla silikleştiği zamanı değerlendir
Çatlama gününü değerlendirmen iyi olmuş 16 sı. Bide zaten sperm 3-5 gün yaşar diyor doktorlar o yüzden sorun etme kendine. İnşallah tutar bundan sonrası Allah’a kalmışİlk defa yapıyorum kusurabakmayın yardımcı olur musunuz?12,13ü,15,16 yı değerlendirdik.doğrumu acaba.14pik oldu ama onu değerlendiremedik olur mu
Sprem zaten 72 saat canlı kalıyo canım doğru yapmıssın Canım inşallah tutarİlk defa yapıyorum kusurabakmayın yardımcı olur musunuz?12,13ü,15,16 yı değerlendirdik.doğrumu acaba.14pik oldu ama onu değerlendiremedik olur mu
İnşallah canım yaÇok teşekkür ederimÇatlama gününü değerlendirmen iyi olmuş 16 sı. Bide zaten sperm 3-5 gün yaşar diyor doktorlar o yüzden sorun etme kendine. İnşallah tutar bundan sonrası Allah’a kalmış
İnşallah canım çok teşekkür ederimSprem zaten 72 saat canlı kalıyo canım doğru yapmıssın Canım inşallah tutar
Canim sanki 14. Gün pikmis gibi ama testte sorun var sanirimKızlar anlayan biri bakabilir mi acaba delireceğim artık bir türlü koyulaşmıyor acaba bu ay yumurta olgunlaşmadan çatlamış mıdır ?
T çizgisi hiç koyulaşmadı. C çizgisinin bile ara ara koyuluğu değişti ama T de tık yok anlamadım. Neredeyse adet olacağım hala yumurtlama göremedimCanim sanki 14. Gün pikmis gibi ama testte sorun var sanirim
Bazi aylar yumurtlama olmayabiliyor kuzum belki bu ay olmamis olabilir testi nezaman yapiyorsun hangi saatlerdeT çizgisi hiç koyulaşmadı. C çizgisinin bile ara ara koyuluğu değişti ama T de tık yok anlamadım. Neredeyse adet olacağım hala yumurtlama göremedim
Her gün 12.15'te yaptım sıvı olayına da dikkat ettim bu ay olmamış olabilir dimi offffBazi aylar yumurtlama olmayabiliyor kuzum belki bu ay olmamis olabilir testi nezaman yapiyorsun hangi saatlerde
Aslinda öglen 15 19arasi yapsan daha sagliklo olabilir canim ben cok erken yapinca cift cizgiyi göremiyodum son 3 aydir aksam.üzeri 16-17 gibi yapiyorum piki yakaliyorumHer gün 12.15'te yaptım sıvı olayına da dikkat ettim bu ay olmamış olabilir dimi offff
Testte de 12.00-16.00 yazınca bu söylediğini hiç düşünmemiştim canım ya. Çalışıyor olunca ona göre ayarlamıştım saatleri. Ama önümüzdeki ay buna da dikkat edeyim çok teşekkür ederim :)Aslinda öglen 15 19arasi yapsan daha sagliklo olabilir canim ben cok erken yapinca cift cizgiyi göremiyodum son 3 aydir aksam.üzeri 16-17 gibi yapiyorum piki yakaliyorum
Testte de 12.00-16.00 yazınca bu söylediğini hiç düşünmemiştim canım ya. Çalışıyor olunca ona göre ayarlamıştım saatleri. Ama önümüzdeki ay buna da dikkat edeyim çok teşekkür ederim :)
bu testleri nerden aldiniz alabilirzIlk test aksamaa 3. Test sabaha ait