• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım bekle biraz toparlan bak benim 3 ay oldu kürtaj sonrası kendimi çok iyi hissediyorum insan anlıyo ya vücudunu.
1 ay sonra da tamam iyiyim dedim ama yinede 3 ay o yüzden diyor dr lar. İçerde bi ameliyat oluyor sonuçta en iyisi 3 ay beklemek.
Seninde haberini duyucaz burdan inşallah bi bakıcaz doğurmuşsun başını kaldıramıyosun bebişten :) buralara girilmiyor sonra zaten :))) bebişler fırsat vermiyor.
O günler gelicek sadece sabır canım
Ay cnm ne guzel yazmıssın zaten beklıcem eylule kdr en az kendımde kayıp yasayalı 45 gun oldu bıraz toparlanmam lazm kan verıp degerlerıme baktrcm belkı tedavı olmam gerekır buay drlara gıdıcem ahustosta folık asıde basla dedı dr kanamam kesıldı parcadanmydı acaba kı adet oldmmu olmadmmı anlamadımda ben kafam karıstı ıyıce kasık bel agrm oluyo arada sonucta ıslem yapıldı ıcerıye normal dımı

Kızlar merhaba,
İlk kez 30 günde adet oldum şoktayım walla. Geçen ayın 4 ünde söktürücüyle adet olmuştum. Bugünde kendiliğinden 30. günde adet oldum. Haftaya ameliyatımı oluyorum yani. İnş. tek seferde kurtulurum
Adet sonrası ameliyat oluyordun dimi hadi hayırlısı

benim sabahki testim negatifti
kan verdim sabah
3.2
iğnenin 10. günü

Canım sen çatlatma iğnesini mi vuruldun. Bende hamile olduğum ay çatlatma ve klomen kullanmıştım. Ben iğnenin 7. günü baktıdım 10 çıkmıştı hatta idrar testindede pozitifi görmüştüm. Sonra 10. günde de idrarda pozitifi görünce kan veriştim 22 çıkmıştı. Ama kişiye göre de değişiklik gösterebiliyo bence.

Ay cnm ne guzel yazmıssın zaten beklıcem eylule kdr en az kendımde kayıp yasayalı 45 gun oldu bıraz toparlanmam lazm kan verıp degerlerıme baktrcm belkı tedavı olmam gerekır buay drlara gıdıcem ahustosta folık asıde basla dedı dr kanamam kesıldı parcadanmydı acaba kı adet oldmmu olmadmmı anlamadımda ben kafam karıstı ıyıce kasık bel agrm oluyo arada sonucta ıslem yapıldı ıcerıye normal dımı

Normal tabi tatlım 1 ay kadar bile olur içerde kazıma işlemi yapıldı ameliyat sonuçta. Sakın üşütme dikkat et belini falan sıcak tut ayaklarını

Canım sen çatlatma iğnesini mi vuruldun. Bende hamile olduğum ay çatlatma ve klomen kullanmıştım. Ben iğnenin 7. günü baktıdım 10 çıkmıştı hatta idrar testindede pozitifi görmüştüm. Sonra 10. günde de idrarda pozitifi görünce kan veriştim 22 çıkmıştı. Ama kişiye göre de değişiklik gösterebiliyo bence.

evet kuzum benim umudum bitti nasip artık :)

Normal tabi tatlım 1 ay kadar bile olur içerde kazıma işlemi yapıldı ameliyat sonuçta. Sakın üşütme dikkat et belini falan sıcak tut ayaklarını
Evt cnm dıkkat edıyorum hafıf kırmızıöık arada gelıyo onemlı olan azalıp bıtmesı ıns tekrardan hamıle kalabılırım bıkac ay tıparlıym patalojı sonucundan korkuyorum cok senın adete kac var

Arkadaşlar merhabalar ben de geldim:KK49:. Yukarıdaki mesajların tamamını henüz okuyamadım ama yavaş yavaş okuyacağım.

Benim bat 18 Temmuz. Uzun süredir çocuk istiyorum olmuyor. Ümidimi kesmek üzereyim:KK14: bakalım Temmuz, Ağustos'ta ne olacak:işsiz:

Arkadaşlar merhabalar ben de geldim:KK49:. Yukarıdaki mesajların tamamını henüz okuyamadım ama yavaş yavaş okuyacağım.

Benim bat 18 Haziran. Uzun süredir çocuk istiyorum olmuyor. Ümidimi kesmek üzereyim:KK14: bakalım Temmuz, Ağustos'ta ne olacak:işsiz:

Hoşgeldin :KK51:
En kısa sürede hamiş kalırsın inş:KK66: ben daha BAT 'ı bekleyemiyorum bile:mad:

ilk adetten sonra düzene giriyor merak etme canım ilk olana kadar süre uzuyor falan ama düzeliyor sonra
33.gun adet gbı yogun kanamam oldu bır hafta sonra tekrar kurtaj oldm smdı lekelenme var ıkıgun oldu bakalm 30 gun sonra ıns olurum sende bebegını kaybetmıstın sanrm dımı

Back