• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde başım ağrıyo 2 gündür :KK43:
Oğlum 2.5 yaşında çok sevecen herkese gider, daha erken ama şimdiden başladım ben konuşmaya başladı zaten anlaşabiliyoruz. Asla yabancılara gitmeyeceğini, kimsenin ondan izin almadan öpmeyeceğini, bu babası ve ben de dahil. Kimsenin cinsel organını elleyip göstermemesini .. herşeyi anlatuyorum anlatacağımda. Kimseye emanet edip bırakamıyorum bırkaamam da artık zaten dünya insanlar artık çok kötü maaalesef :KK43:

Ahhh ahhhh malesef canım. En iyisini yapıyorsun ewt bu eğitimin verilmesi lazım gerekiyorsa psikoloğlar her aileye bu eğitimi verip ,ailelerinde çocuklarına vermeleri gerekiyo.Birde bu iğrençlikleri yapanlara beni öldürün artık yeter dayanamıyorum diyene kadar işkence yapıp asacaksın ibreti alem olsun ki kimse bir daha minicik yavrulara dokunmaya kalkmasın.

Ben 2.testi de yaptım kocaaa bir negatif daha :) adete 2 3 kalaya kadar düşünmicem de test meat de almicam. aset sancı gibi ara ara ağrılar ayaklarım üşüyor birden, kramp gbi oluyor ayakta çok kalınca, halsizlik de var ama ümitlenmicem hayırlısı bakalım

canım belirtilerimiz psikolojik oluyor
bata 7-6-5-4-3-2-1 kala çıkmadıysa ve sonradan cıkarsa o geç döllenmiştir
çünkü eger yumurtlama zamanından eminsek ilişkiden 7 gün sonra hcg salınmaya başlar ve en geç 2 günde idrara karışır

Ahhh ahhhh malesef canım. En iyisini yapıyorsun ewt bu eğitimin verilmesi lazım gerekiyorsa psikoloğlar her aileye bu eğitimi verip ,ailelerinde çocuklarına vermeleri gerekiyo.Birde bu iğrençlikleri yapanlara beni öldürün artık yeter dayanamıyorum diyene kadar işkence yapıp asacaksın ibreti alem olsun ki kimse bir daha minicik yavrulara dokunmaya kalkmasın.

Aynı işkencenin 100 katını yapacaksın en son öldürüceksin ya nasıl nefes alır nasıl su içer nasıl yemek yer o mahluklar hemde bizim vergilerimizle ..
Ben düşünmek bile istemiyorum ya o ana babalar ne durumda şimdi ..
Allahım koru sen tüm çocukları bu pisliklerden

canım belirtilerimiz psikolojik oluyor
bata 7-6-5-4-3-2-1 kala çıkmadıysa ve sonradan cıkarsa o geç döllenmiştir
çünkü eger yumurtlama zamanından eminsek ilişkiden 7 gün sonra hcg salınmaya başlar ve en geç 2 günde idrara karışır

Doğru canım zaman geçti baya unutmuşum bende oğluma hamile kalmadan önce uzman olmuştum.
Geç döllenme olamaz çünkü 11 inde ilişki oldu kesin 12sinde de çatlama oldu olmuşsa döllenme de olmuştur hadi 13ü olsun. Bugün 10.gün, regle 6 7 gün kaldı.
Döllenmeden 10 gün sonra en iyisi testte bakmak zaten ya her bünye farklı ..
Ben 2 3 gün sonra son kez yaparım test artık cuma falan :)

Doğru canım zaman geçti baya unutmuşum bende oğluma hamile kalmadan önce uzman olmuştum.
Geç döllenme olamaz çünkü 11 inde ilişki oldu kesin 12sinde de çatlama oldu olmuşsa döllenme de olmuştur hadi 13ü olsun. Bugün 10.gün, regle 6 7 gün kaldı.
Döllenmeden 10 gün sonra en iyisi testte bakmak zaten ya her bünye farklı ..
Ben 2 3 gün sonra son kez yaparım test artık cuma falan :)

hadi hayırlısıyla güzel haberler verirsin canım
bende perşembe büyük gün diyorum kendime
varsa o zaman çıkar yoksa yoktur

hadi hayırlısıyla güzel haberler verirsin canım
bende perşembe büyük gün diyorum kendime
varsa o zaman çıkar yoksa yoktur
Kaç gün kalıyo regline perşembe günü, bende yapayım perşembe bari şu erkenlerden mi alsam kan vermek de istemiyorum zaten habire kan verip durucaz aynı paraya erken testlerden alırım belki perşembe yaparım garanti olsun 4 gün kala

Kaç gün kalıyo regline perşembe günü, bende yapayım perşembe bari şu erkenlerden mi alsam kan vermek de istemiyorum zaten habire kan verip durucaz aynı paraya erken testlerden alırım belki perşembe yaparım garanti olsun 4 gün kala

evet canım erken gebelik testi daha sağlıklı olur
ben geçen pzt iğne oldum iğne etkisi bitti testim böyle bugün artık negatife döndü
bundan sonra silik çizgi beklicem bugün çatlamadan sonraki 7. gün
perşembeye çıkar artık
adet günümü şuan 11 temmuz olarak hesaplıyorum ama çatlatma iğnesinde belli olmuyor sanırım ne zaman olacagı

Cok sukur kurtajdan cıktım ufak parçaymış eylul sonuna kdr bebek yasak ıns sımdı kanamalarm bıter bır hafta ongune patalojıde temız cıkar Allahım ıns bızıde anne yapar
Parça kalmış ya belki ondan dolayı kanamaların kesilmemiştir. Parça alınınca kanamalrında kesilir bence. Hormonlarında düzene girer zamanla merak etme canım.

Eklentiler

• 07DAD2A2-89AB-4A74-8AD7-0358C59CA017.jpeg
    07DAD2A2-89AB-4A74-8AD7-0358C59CA017.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar:KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry:
Malesef günümüzde olan şu çocuk istismarları,çocuklara yapılan tecavüzler ve cinayetler beni mahvetti yaa. Kaç gündür keyfim yok. Hatta o kadar üzüldüm ki başımın ağrısı hiç geçmedi. Allahım korusun bütün çocuklarımızı öyle canavarlardan.
Bizler bebiş için nasıl çabalıyoruz, ne acılar çekiyoruz. düşüncesi bile kötü. Rabbim ailelerine sabır versin. İçim bi tuhaf tv açmıyorum, sosyal medyaya girmiyorum ama illa ki duyuyorum sinirlerim boşaldı.Çocuğu olanlar lütfen dikkat edin çocuklarınıza, kimseye güvenmeyin aman diyim, gözünüzün önünden ayırmayın çocuğunuzu.

Ben sırf bu ve benzeri şeyler yüzünden, artık ülkemde çocuğuma sağlayabileceğim güzel bir gelecek göremediğim için, dini dili kültürü farklı bir yere geldim, burda yaşamaya çalışıyorum.
Gel gör ki, ben uygun ortamı hazırlayana kadar 33 yaşına geldim, şimdi de bebek gelmiyor.

Eklentiler

• 37A43ABC-D2E4-40EC-8943-3CE322E4C6CE.jpeg
    37A43ABC-D2E4-40EC-8943-3CE322E4C6CE.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 35
Evet canım kesinlkle hayalet çizgi.var hadi inşallah böyle devam etsin yaa sen nerden aldın bu testleri tatlım markası ne ne güzel hergün yapıyosun

canım laboquick strip testleri bunlar
30 tane 22 liraydı gittigiyordan aldım :)

Kızlar düşük yapalı iki ay olacak nerdeyse yazmıştım adet olamadım diye hala adet olamadım ya neyse bugün doktora gittim ben yurtdışındayim bu arada burada herşey farklı malesef kadına anlattim
En son nezaman ilişkiye girdin dedi afedersiniz 1-2 g un oldu dedim bende ama sabah gelmeden hamilelik testi yaptım ve prezervatif ile korunuyoruz dedim yani hamile değilim dedim bunu kesin bilemeyiz ihtimal var dedi hamilelik testi ilişkiye girdiğini günden sonra 14 gün sonra gösteriyor dedi şimdi git iki hafta sonra gel dedi ama ben bu an önce hamile kalmak istiyorum kan testi yapsak dedim kan testindede hemen göstermez dedi eve git hamileliği düşünme stres yapma hayatını yaşa tatile git 14 gün ilişkiye girmeyin ve hala adet olmazsan gel ozaman bakicaz dedi

Hamile kalmak için onca zaman bekledim oldu düşük ile sonuçlanacak dediler düşük başlasın bitsin diye bekledim adetim gelsin yine bir umudum olsun diye bekledim şimdi yine bekle
Ne diyeyim ki gerçekten hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum her konuda

canım laboquick strip testleri bunlar
30 tane 22 liraydı gittigiyordan aldım :)

Süpermiş canım :) ben bu ay son kez test alırım erken olanlardan. Adet olursam da zaten dr a gidicem yumurta takibi yaptırayım, yumurtlamadan somra niye ağrı var psikolojik mi hem ona da bakar. O zaman alırım bu teatelrden :))

Süpermiş canım :) ben bu ay son kez test alırım erken olanlardan. Adet olursam da zaten dr a gidicem yumurta takibi yaptırayım, yumurtlamadan somra niye ağrı var psikolojik mi hem ona da bakar. O zaman alırım bu teatelrden :))

haber ver seçeriz beraber canım :)
inşallah gerek kalmazz :)

Ben sırf bu ve benzeri şeyler yüzünden, artık ülkemde çocuğuma sağlayabileceğim güzel bir gelecek göremediğim için, dini dili kültürü farklı bir yere geldim, burda yaşamaya çalışıyorum.
Gel gör ki, ben uygun ortamı hazırlayana kadar 33 yaşına geldim, şimdi de bebek gelmiyor.
Yalnız değilsin. Ben de 34 üm şimdiye kadar eğitim kariyer iş derken erteledik. Şimdi de bizim planlar tutmuyor. Ne yapalım hayırlısı böyleymiş diyoruz.

Back