Gebeliğe Hazırlık İlk ay ovülasyon testi deneyip hamile kalanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba. Ben ilk defa ocak ayında ovulasyon testi uygulayıp hamile kaldım ama maalesef boş gebelik oldu ve Şubat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum bana fazla bekleme 1 ay sonra tekrar denersiniz dedi. İlk adetimi kürtajdan 29 gün sonra yani normal döngümde oldum. Bu ay öyle ovulasyon testi uygulamadim. Adetime 3-4 gün var kasıklarıma ağrı girince acaba yumurtlama mı diye test yapayım dedim. İki gündür bu şekilde çıkıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• IMG20210420144936.jpg
    IMG20210420144936.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 331
Hanımlar merhaba. Ben ilk defa ocak ayında ovulasyon testi uygulayıp hamile kaldım ama maalesef boş gebelik oldu ve Şubat ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum bana fazla bekleme 1 ay sonra tekrar denersiniz dedi. İlk adetimi kürtajdan 29 gün sonra yani normal döngümde oldum. Bu ay öyle ovulasyon testi uygulamadim. Adetime 3-4 gün var kasıklarıma ağrı girince acaba yumurtlama mı diye test yapayım dedim. İki gündür bu şekilde çıkıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
Merhaba acaba hamile olabilirmisiniz ? 🥰

Canim bi gebelik testi yap

G
Gebe olabilirsiniz☺️

Erken Gebelik testin varsa yap canım.
Maalesef canım. Boş gebelik yüzünden test yapmaya bile korkuyorum. Yani bir de şöyle söyleyeyim düzenli bir ilişki olmadı hiç adet bitiminde bir akıntı oldu yumurtlama akıntısı gibi sadece o hafta sonra bir veya iki defa oldu. Öyle olsun diye kendimi şartlandırmadim. Boş gebelik olduğu zaman çok ısrarcı bir şekilde kürleri falan denedim bu ay sanki kendimi saldım gibi

Sanki gebe olabilirsiniz 🥰 Erken gebelik testi yapabilirsiniz aslında ya da en güzeli kan testi

Sanki gebe olabilirsiniz 🥰 Erken gebelik testi yapabilirsiniz aslında ya da en güzeli kan testi
Şu üç gün de geçerse hayırlısıyla inşallah kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Ben de tuhaflık hissettim önce yaptığım ovulasyon testinde bu kadar koyulaşma olmamışti daha doğrusu iki gün üst üste böyle koyuluk görmedim

Şu üç gün de geçerse hayırlısıyla inşallah kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Ben de tuhaflık hissettim önce yaptığım ovulasyon testinde bu kadar koyulaşma olmamışti daha doğrusu iki gün üst üste böyle koyuluk görmedim

inşallah boşa umut vermeyelim tabii en güzeli de beklemek vakti gelince daha doğru dediğiniz gibi

bana yardim edermisiniz arkadaslar delirmek uzereyim 4 gundur hep bu renkte ovulasyonum cikio aceba yumurtalarimmi catlamio yoksa gebemiyim ya kafam karisti

Eklentiler

• 20210429_214001.jpg
    20210429_214001.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 421
ayin 9da ama youtubeda olcmus cunku hep ayni renkte cikmis onun

9 una daha çok var. Adetten 1-2 gün önce bu şekilde gebelik öğrenen var ama şu an çok erken.
Yeniden yumurtlama olmuş olabilir ya da çatlama ile ilgili olabilir. Mümkünse 2 günde 1 değerlendirmeye devam edin

Bende ayni durumdayim halbuki daha ilk denememiz doktora da gttim ultrasonla vs bakti hersey ck iyi dedi bnm icimde bi korku ama npcam bilmiyorum , boyle bi uygulama vardi acaba ise yarar miki ? Bn buna gore hareket ediyorum
Canım bende bunlara göre hareket ediyordum 1 yıldır olmadı doktora gittim yumurtlamam farklı günlerde oluyormuş bu takvimle alakası yoktu istersen sende doktora yumurtlama takibi yaptırabilirsin öncelikle ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim

X