Esinin sonuclarida cok onemli tabiki. Biz ikimizde ayni anda baktirdik kanlar yumurtlama rahim filmi sperm. Hersey sorunsuz. Ve beklemedik 1yili .nolcakki? Herkes 1sene neden diyo biliyomusun? 1sene icinde kendiliginden hamile kalirsin belki diye.Ya kalmazsam? Zamani basa alamam ki.yaş ilerliyo durmadan.1ay bile cok onemli. 33yasinda ewlenen Arkadasim, 1yil dusunmedi, 2.yil esinin zaten sperm problemi oldugunu ogrendiler, esi 1yil tedavi gorurken, arkadasim in yumurta rezervi kalmis 2-3ayda 1tek yumurta elde etmisler onu asilayalim sansimizi deneyelim demisler olmamis oda.35 yasinda suan .Ve dr benim sana yapabilecegim bisey kalmadi istersen baska dr ile denemeye dewam et demis .bana gelince , ewlendigim de 38dim zaten. Ilk ay hamile kaldim kendiliginden.ama dis gebelik oldu. 9ay sonra yine kendiliginden hamile kaldim, 8+5 kalbi durdu. 10aydirda ugrasiyoruz olmuyo. Iyiki ilk gunden beri korunmadik, hic beklemeyin 1 seneyi. Ya bizim de yumurta rezervlerimiz duserse yili doldurcaz diye beklerken?Ya erken menopoz baslarsa Allah korusun. Son karar Senin yinede.