- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.201
Bnce bugun yap farkı gorursn bırgunde bıle koyulasıyo2 gün sonra tekrar yapicam zaten varsa koyulaşır yoksa aynı devam eder ki inşalalh vardir
Ins gzl haber ver bıze bnm nolcm bellı dgl prof yılbasına kdr bekle dedı bana ya nasıl beklıcem okadarİnş. canım benim
Resımden gozukmuyo ama tekrarlaman en guzelı hatta erken gebelık testı alabılırsn bn stok yapmstm hergun yapıp koyulasmaya bakıyodBugün testim yok tatlım ya alıcaktır bugün vaktim yok anca yarın bi bakarmisin sende tstime dün yapmistimEki Görüntüle 2169704 Eki Görüntüle 2169705
Evet hatırlıyorum kuzum hatta banada atmıştın özelden ozaman baksana koyulaşma varmi diyeResımden gozukmuyo ama tekrarlaman en guzelı hatta erken gebelık testı alabılırsn bn stok yapmstm hergun yapıp koyulasmaya bakıyod
Ogunler cok uzak kaldı allahm aldı yavrmu ıste nabalmEvet hatırlıyorum kuzum hatta banada atmıştın özelden ozaman baksana koyulaşma varmi diye
Bende göremedim canım ama hayırlısı olsun belki tel den göremedik.Var çizgi tatlım ama çok cokkk silik insallah gün gelir kendinede sevinirsin kuzum
Rabbim hayırlı ve sağlıklı çifter çifter evlatlar nasip etsin 8nsallah kuşum biliyorum erken doğum yaptım çok zor rabbim şefaat eylesin insallah en yakın zamanda versin tekrarOgunler cok uzak kaldı allahm aldı yavrmu ıste nabalm
Amin cnm ıns hepımız umarım annr oluruz nekdr zor olssada allahım ol dedıkten sonra oluruzRabbim hayırlı ve sağlıklı çifter çifter evlatlar nasip etsin 8nsallah kuşum biliyorum erken doğum yaptım çok zor rabbim şefaat eylesin insallah en yakın zamanda versin tekrar
Ins gzl haber ver bıze bnm nolcm bellı dgl prof yılbasına kdr bekle dedı bana ya nasıl beklıcem okadar
Hafı gecmıs olsn cnm sende bekle ıkıay bakalım az surecmıs bnm pembelkk geldı bugun bıraz ya nıye kafama takıldı kurtajdan kesılelı uc bes gun olmstuCanım ameliyatımı oldum. %90 nı aldığını söyledi dr um. 2 ay hamile kalma sakın dedi. Yeni ameliyat olduğum için bebeğin eşi yapışır ve doğumda çok kanaman olur dedi. Yani benden onay almadan hamile kalma dedi. 2 ay sonra kontrole gidicem. Tekrar bir histeroskopi yapıcak bakalım.
Hafı gecmıs olsn cnm sende bekle ıkıay bakalım az surecmıs bnm pembelkk geldı bugun bıraz ya nıye kafama takıldı kurtajdan kesılelı uc bes gun olmstu
Dr adet ol oyle cektır dedı anestezilı mı cektıreyım sence daha ıyı dımıTşk ederim canım. Olabilir canım. Sende rahim filmi çektir mutlaka ihmal etme.
Gecmis olsun canim.
Bende görmedim ikinci çizgiyi canımVar çizgi tatlım ama çok cokkk silik insallah gün gelir kendinede sevinirsin kuzum
Ya ben gerçekten 2. Çizgiyi görmüyorumBugün testim yok tatlım ya alıcaktır bugün vaktim yok anca yarın bi bakarmisin sende tstime dün yapmistimEki Görüntüle 2169704 Eki Görüntüle 2169705
iyi çok şükür bundan sonra 2 ay beklersin artık, yapman gerekenler varsa onları halledersin, diş vs ben onlara baktırmayı düşünüyorum.. kan değerlerin nasıl bir sorun yoktur inşallah başka.Tşk ederim canım. Sonunda kurtuldum tek seferde hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?