• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi çok şükür bundan sonra 2 ay beklersin artık, yapman gerekenler varsa onları halledersin, diş vs ben onlara baktırmayı düşünüyorum.. kan değerlerin nasıl bir sorun yoktur inşallah başka.

Canım 20 lik dişimi kürtajdan hemen sonra çektirmiştim zaten. Kan tahlillerimde tekrardan yapıldı ve sıkıntı yok normal herşey. Dr um bu 2 ay hamile kalmaman lazım dedi beklicem dr ne zaman derse artık.

ben de artık aylarca bekleyecek olanlardanim.
cuma günü aşılarım yapılacak kizamik kizamikcikk sucicegi vs. kreste çalışmaya basladim ve bu hastaliklari gecirip gecirmedigimi hatirlamadigim için zorunlu malesef. yaptirmayip hamile kalirsam daha kötü bulasirsa bu hastaliklar en iyi ihtimalle dusuge sebep olacak :(
asilardan sonra 3 ay beklemem lazim. sabır allahım

Prof ocak ayına kadar beklendedı bebek ıcın ya npcamı bılmıyorum adet olmayı beklıyorum ay sonu rshım fılmı cektırcem fıystları bılmıyorum ayrıca

Hımm. Rahim filmi çektir bencede. Bnde 2 ay korunma süresinden sonra tekrar histeroskopi olucam. Bakalım dr a bağlı hamile kal demeden kalamıcam

Hımm. Rahim filmi çektir bencede. Bnde 2 ay korunma süresinden sonra tekrar histeroskopi olucam. Bakalım dr a bağlı hamile kal demeden kalamıcam
Aynen ay sonu bı adet olayımda ıns hayırlısıyla buarafa bbıkacgın once maydonz suyu yaptm hep ıctıkten sonra akıntılarm falan oldu bazen hafıf kanlı bazen normal sanrm ıcımdekıler temızlendı tekrar ıdrar berıcem bıara ıns ıkı uc ay sonra senle aynı zamanlarda hamıle kalmamıza engel kalmaz bıde dr buyumekte olan bı yumurtan var dedı en azından yumurta uretmeye baslamıs bunye sevındırıcı bısey

ben de artık aylarca bekleyecek olanlardanim.
cuma günü aşılarım yapılacak kizamik kizamikcikk sucicegi vs. kreste çalışmaya basladim ve bu hastaliklari gecirip gecirmedigimi hatirlamadigim için zorunlu malesef. yaptirmayip hamile kalirsam daha kötü bulasirsa bu hastaliklar en iyi ihtimalle dusuge sebep olacak :KK43:
asilardan sonra 3 ay beklemem lazim. sabır allahım
O asılardan sonra uc ay bekleme sıresı vr evt belkı eaın bıseylerı kabuş eder en azından bebek ıcın cnm belkı emın olamıyo adam hanı korkuları vardır soylemedıgı belkıde buarafa kac yıllık evlısınız

Kızlar gunaydın sabahın korunde uyandm erkek bebek gordm emzırıyodum zaten sasırmadım hep bu tarz ruyaları goruyorum bugun bızım tayin yerımız bellı olcak hangı sehıre tasınacagmz cok heycanlıyım esımde yarın gelıcek ıns cok Zor zamanlar yasadık zor gunlerde esım yanımda hıc olamadı maalesef egıtım gordugu ıcın hakkımızda hayırlıısı

Aynen ay sonu bı adet olayımda ıns hayırlısıyla buarafa bbıkacgın once maydonz suyu yaptm hep ıctıkten sonra akıntılarm falan oldu bazen hafıf kanlı bazen normal sanrm ıcımdekıler temızlendı tekrar ıdrar berıcem bıara ıns ıkı uc ay sonra senle aynı zamanlarda hamıle kalmamıza engel kalmaz bıde dr buyumekte olan bı yumurtan var dedı en azından yumurta uretmeye baslamıs bunye sevındırıcı bısey

İltihap varsa antibiyotik kullan canım. Sıkıntı olmasın. Bunun için dr unla görüştün mü?

Kızlar gunaydın sabahın korunde uyandm erkek bebek gordm emzırıyodum zaten sasırmadım hep bu tarz ruyaları goruyorum bugun bızım tayin yerımız bellı olcak hangı sehıre tasınacagmz cok heycanlıyım esımde yarın gelıcek ıns cok Zor zamanlar yasadık zor gunlerde esım yanımda hıc olamadı maalesef egıtım gordugu ıcın hakkımızda hayırlıısı
O asılardan sonra uc ay bekleme sıresı vr evt belkı eaın bıseylerı kabuş eder en azından bebek ıcın cnm belkı emın olamıyo adam hanı korkuları vardır soylemedıgı belkıde buarafa kac yıllık evlısınız

Bir yıldır evliyiz canım ve hemen çocuk istedik hiç korunmadık. İlk defa şimdi aşılar yüzünden korunacaz.
Eşimin de çocuk istediğine eminim canım ama çok travmatik olaylar yaşatmış eski karısı körolasıca, baskıya gelemiyor şimdi eşim. Tüp bebek istemiyor ama 3 ay sonra aşılamayı kabul etti. Eğer sorun sadece yavaş spermlerse aşılamayla ben de gebe kalabilecem inşallah.
Bu arada senin adına çok sevindim canım vücudun normale dönmeye başlamış sonunda :)
İnşallah 3 ay sonunda aynı anneler topiğinde olmak da nasip olur, gebelik deneyimlerimizi paylaşmayı çok isterim :)

Bir yıldır evliyiz canım ve hemen çocuk istedik hiç korunmadık. İlk defa şimdi aşılar yüzünden korunacaz.
Eşimin de çocuk istediğine eminim canım ama çok travmatik olaylar yaşatmış eski karısı körolasıca, baskıya gelemiyor şimdi eşim. Tüp bebek istemiyor ama 3 ay sonra aşılamayı kabul etti. Eğer sorun sadece yavaş spermlerse aşılamayla ben de gebe kalabilecem inşallah.
Bu arada senin adına çok sevindim canım vücudun normale dönmeye başlamış sonunda :)
İnşallah 3 ay sonunda aynı anneler topiğinde olmak da nasip olur, gebelik deneyimlerimizi paylaşmayı çok isterim :)
Ay cok sevımçndm cnm asılamayı kabuletmıs enazından bak gzl haber ıns uc ay en az koruncam ben belkı daha fazla rahım toparlasın dıye bızımde bırazdan tayın yerımız bellı olcak asırı streslıym

Ay cok sevımçndm cnm asılamayı kabuletmıs enazından bak gzl haber ıns uc ay en az koruncam ben belkı daha fazla rahım toparlasın dıye bızımde bırazdan tayın yerımız bellı olcak asırı streslıym
senin için hayırlı olsun inşallah neresi bize de yaz, tercihleri nerelerdi?

kızlar ya adetime 6 gün var , bugün yumurtamın çatlafığı 8.gün akşam acilde gidip kan vermeyi düşünüyorum çıkarmı acaba . Bu arada adet döngümünde 21.günü bugün

merhabalar en güvendiğiniz yada en doğru sonuç veren gebelik testi hangisi

Back