- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 44
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #2.241
teşekkür ederim :)laboquick
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim :)laboquick
hayırlısı olsun, eşinden dolayı oraya gitmiyor musun neden uzak kalcan yine?Kzlar gazıantep e gıdıyoruz tayın cıktı tekrar hamıle kldmda esımden uzak olcm gene
kuzum nasılsın naptın?
Ameliyatımı oldum canım sonunda zardan kurtuldum.
çok şükür çok sevindim canım
şimdi bat bekliceksin sanırım
Gıdıcem de tekrar hamıle kalınca ıst a gelmem gerek dr burda cınku aılemde burda yatmalı hamılelık olursa sıkıntıhayırlısı olsun, eşinden dolayı oraya gitmiyor musun neden uzak kalcan yine?
Neyse yalniz olma da ailen var nihayetinde.Gıdıcem de tekrar hamıle kalınca ıst a gelmem gerek dr burda cınku aılemde burda yatmalı hamılelık olursa sıkıntı
Öyle ogunler gelsınde ınş hakkımızda hayırlısıNeyse yalniz olma da ailen var nihayetinde.
var evet yukardaki yeni demi? İyileşeceksin tabi ki?Kızlar yumurtlama testı yapıyorum vucut normal e donuyomu dıye sızce hafıf fark varmı
Evet cnm daha koyu olan yenı ıns benım bı anda koyulasıp sılıklesıyo anlık yakalamak lazım bıkac ay takıp edıcem yumurtlamayı cnm ıns duzelırımvar evet yukardaki yeni demi? İyileşeceksin tabi ki?
takibe gerek var mı? ocağa daha çok var?Evet cnm daha koyu olan yenı ıns benım bı anda koyulasıp sılıklesıyo anlık yakalamak lazım bıkac ay takıp edıcem yumurtlamayı cnm ıns duzelırım
Evet cnm daha koyu olan yenı ıns benım bı anda koyulasıp sılıklesıyo anlık yakalamak lazım bıkac ay takıp edıcem yumurtlamayı cnm ıns duzelırım
Bnm yumurtam bazen catlamıyodu adetm gecıkıyodu oyuzdn takıp edıym cnm bıde ocaga kdr beklemem belkı fılmım temız cıkarsa uc ay sonra bakarımtakibe gerek var mı? ocağa daha çok var?
Ah cnm oyle saycaz ama bak esınlede ıyısın uc ayın tadını cıkarmaya bak bızım hayat ıyıce karısık bıde sımdı gazıantep e tasıncaz kımsem olmıcak orda bursadanGözün aydın canım düzeliyosun ne güzel.
Ben birazdan aşı olmaya gidecem. Bugünden itibaren 3 ay saymam lazım artık. Gel tezkere gel
Bende Antep’ten Mardin’e taşındım canım seversin inşsllah antebiAh cnm oyle saycaz ama bak esınlede ıyısın uc ayın tadını cıkarmaya bak bızım hayat ıyıce karısık bıde sımdı gazıantep e tasıncaz kımsem olmıcak orda bursadan
Memurmusunuz sızde acaba nasıl sehır bıran genel olarak bılgı verırmısın cnmBende Antep’ten Mardin’e taşındım canım seversin inşsllah antebi