• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzlar gazıantep e gıdıyoruz tayın cıktı tekrar hamıle kldmda esımden uzak olcm gene

Kızlar sarı akıntm sık ıdrara cıkmam ve hafıf az kanlı akıntım oldu enfeksıyon gecmedımı bnm acabaya yarın ıdrar testını tekrarmı versem sızce

Kızlar yumurtlama testı yapıyorum vucut normal e donuyomu dıye sızce hafıf fark varmı

Eklentiler

• 9D3F4CFD-5A0A-4992-89F6-5E9A2148BED8.jpeg
    9D3F4CFD-5A0A-4992-89F6-5E9A2148BED8.jpeg
    44,2 KB · Görüntüleme: 33
Gözün aydın canım düzeliyosun ne güzel.
Ben birazdan aşı olmaya gidecem. Bugünden itibaren 3 ay saymam lazım artık. Gel tezkere gel :işsiz:
Ah cnm oyle saycaz ama bak esınlede ıyısın uc ayın tadını cıkarmaya bak bızım hayat ıyıce karısık bıde sımdı gazıantep e tasıncaz kımsem olmıcak orda bursadan

Ah cnm oyle saycaz ama bak esınlede ıyısın uc ayın tadını cıkarmaya bak bızım hayat ıyıce karısık bıde sımdı gazıantep e tasıncaz kımsem olmıcak orda bursadan
Bende Antep’ten Mardin’e taşındım canım seversin inşsllah antebi

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı :KK43:. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi :(

Back