• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende yeni katıldım. 3 yıldır evliyim artık bebeğimiz olsun istiyorum. Ama bartolin kisti çıktı:KK43: dün ameliyatla içini boşalttılar. Doktor gebeliğe engel değil dedi. Allah isteyen herkese nasip etsin . Vakti ne zaman hayırlı ise ozaman gelsin

canım senin rutin muayenede mi gördü doktor bartolin kistini?
ben şu ana kadar sadece normal muayene oldum. alttan ultrasonla baktı doktor. herşey normal görünüyor dedi ama hamile kalamadim 1 yıldır. acaba ayrıntılı bakınca mı görünür böyle birşey?

Yok canım benim rahmimde septum var yani perde. Zar alınacak.
Selam kızlar,
Bu sabah karın ağrısıyla uyandım, dedim hah doğum günü hediyem adetim geliyor. Ağrı şiddetli sayılırdı, tam adet başlarken yaşadığım ağrı. Kalktım lavaboya baktım kahverengi akıntı, dedim tamam. elimi yüzümü yıkadım, pedimi taktım. Kahvaltı hazır olana kadar ağrı yok oldu:KK57:
Bir diğer sıkıntı kreşte çalışmaya yeni başladım. Benden aşı istediler, eğer aşı olursam ama 3 ay gebe kalmam yasak, bebeğe hastalık bulaşırmış. Aşılar da şart :KK43: Bugün başlayacaktı doktor ama ben istemedim. Haftaya randevu verdi. Son şansım şuan adet olursam 3 ay beklemek zoruna kalacam
Bu arada M Melly_41 dertliler kervanına hoşgeldin :KK66:
Hadı ya neymıs o ası kı oyle ılgınc acaba yerlesme kanamaası mı yasıyosun bekle bırazda oyle yoksa yaptır asıyı pekı hamıleysen nasıl olcak

kızlarr aranızda yumurtlamadan 2 gün önce falan sadece tek ilişki ile hamile kalan var mı :( 20 sinde adet günüm test yapıcam ama hiçbir belirtim de yok. çok umutsuzum :((

Hadı ya neymıs o ası kı oyle ılgınc acaba yerlesme kanamaası mı yasıyosun bekle bırazda oyle yoksa yaptır asıyı pekı hamıleysen nasıl olcak
çocuklardan bana çocuk hastalıkları bulasmasin diyeymis. çünkü o hastalikalri gecirip gecirmedigimi hatirlamiyorum.almanyada herkesin asi karnesi varmış. benim yok. çıkartmak için tum aşıları olacam mecbur.
hamileysem çok güzel olacak. çalışmama izin vermeyecekler ama maaşım yatacak :rapci:

çocuklardan bana çocuk hastalıkları bulasmasin diyeymis. çünkü o hastalikalri gecirip gecirmedigimi hatirlamiyorum.almanyada herkesin asi karnesi varmış. benim yok. çıkartmak için tum aşıları olacam mecbur.
hamileysem çok güzel olacak. çalışmama izin vermeyecekler ama maaşım yatacak :rapci:
Aaa cok ıyımıs cnm hadı bakalm hakkında hayırlısı olsun

Kızlar benden hafıf kanlı akıntı gelıy yapıskan hafıf kasıklarmda arada agrıyo ya enfeksıyonum ılerledımı ko benım :(

canım senin rutin muayenede mi gördü doktor bartolin kistini?
ben şu ana kadar sadece normal muayene oldum. alttan ultrasonla baktı doktor. herşey normal görünüyor dedi ama hamile kalamadim 1 yıldır. acaba ayrıntılı bakınca mı görünür böyle birşey?
Yok canımcm benim vajinamın sol tarafı şişti resmen ceviz kadar oldu çamaşır bile değdiremyordum . Havuza hiç girmem ama tatilde 1 kez havuza girdim ordan enfeksiyon kaptı. Bartolin kisti iyice büyüdü. Gebeliğe engel değil dedi ama bana . Seninde şikayetin aynı hastalıksa dr a bi danış istersen genelde enfeksyondan oluyormuş

Yok canımcm benim vajinamın sol tarafı şişti resmen ceviz kadar oldu çamaşır bile değdiremyordum . Havuza hiç girmem ama tatilde 1 kez havuza girdim ordan enfeksiyon kaptı. Bartolin kisti iyice büyüdü. Gebeliğe engel değil dedi ama bana . Seninde şikayetin aynı hastalıksa dr a bi danış istersen genelde enfeksyondan oluyormuş

cevabin için sağol cnm. cehaletimi hoşgör duymamıştım hiç o hastalığı. benim bir şikayetim yok sağlık açısından şükür ama olmuyor bebek.
dün adet olmalıydım ama benim adetim çok düzenli değil. bu ay ovulasyon testi de kullanmadım. kullansam tam gününü bilirdim. o yüzden geciktiğini söyleyemem henüz.
gebelik testi yapmaya da ödüm kopuyor negatif çıkar diye

Kızlar benden sabah ıkı damla kan geldı benım enfeksıyon sanırım ılerlıyor korkuyrm yarın olsada dr a gitsem

Slm kızlar bugün mutlu haberi aldım test pozitif çıktı ama bakalım daha kalp atışı var. Bide benim biraz riskli ilk bebeğim 5 aylık kaybettim dolayısıyla hayırlısıyla Rabbim inş bu bebişi bana bağışlar. Darısıda tüm bekleyenlere olsun

Kızlar prof arda lembet e geldım beklıyorum cok merak edıyorum ıns guzel haberler duyarım sızlerle paylasıcam

Şimdiden geçmiş olsun. Genel anestezi mi alacaksın? Eğer genel olacaksa anestezinin verdiği o tatlı uykunun keyfini çıkar. Bu ameliyat seni bebeğe bir adım daha yaklaştırmış olacak.

Tşk ederim. Ewt genel anestezi alıcam. Histeroskopide de anestezi almıştım ve hayatımdaki 15 dk yok olmuştu. O yönden rahatım ama perdenin hepsi alınacak mı alınamayacak mı diye tedirginim açıkçası.

merhaba arkadaşlar ben bi süredir farklı form sayfalarını da okudum ben de aranıza katılmak istiyorum ve bu ay inşallah hamile kalırım diye ümitlenip dua ediyorum 4 aylık evliyim iki aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah evlenmeden üç ay öncesi rutin kontrole gittiğimde dr hanım hemen bebek düşünüyor musunuz dedi ALLAH kısmet ederse düşünüyoruz dedim hormon testi sonucunda bilinen fsh(14) yüksekliği dışında bi problemimiz yok erken menopoz gibi dursada henüz menopoz değil ama yine de kontrol olmanız iyi olmuş dedi. ilk gece yada ayda hamile kalmazsan adetinin 3. günü gel çatlatma iğnesi yapalım dedi ama çevremdeki bi çok insan da ilk 6 ay deneyin sonrasında gidersiniz dediler. 30 günde bir düzenli adet oluyorum iki aydır da ovülasyon takibi yapıyorum bunun yanı sıra orta yaş grubu olduğum için yumurta güçlendirme amaçlı sabahları aç karnına arı sütü ve polen ,bal tarçın çörekoyu karışımı ve yaklaşık 12 gündür incir kürü yapıyorum. umarım Rabbim bize de hayırlı bir evlat nasip eder.:KK66:

Tşk ederim. Ewt genel anestezi alıcam. Histeroskopide de anestezi almıştım ve hayatımdaki 15 dk yok olmuştu. O yönden rahatım ama perdenin hepsi alınacak mı alınamayacak mı diye tedirginim açıkçası.
Problemini en iyi doktorun biliyordur ve gerekli olan ne ise gerektiği kadar müdahale edecektir. Ameliyat aşamasına kadar geldiğine göre doktoruna güveniyorsundur. Başıma gelmedi bilmiyorum ancak kendini her şey güzel olacak iyi olacak yoluna girecek diye telkin etmen lazım.

Kızlar dr rahım fılmı ıstedı suan rahımle alakalı sokıntı yok fazla enfeksıyonda yok dedı ılac falan vermedı adetten sonra rahım fılmı cektır dedı onu gorurcem yılbasına kadar bebek dusunme dedı bana ben bılmıyorum ko kafam karıstı ıyıce bebek plasntası patalojıye gıtmesı lazımdı aslında dedı bılgılerımı falan aldı rahom fılmı cektırıp gostercekmısım

Kızlar dr rahım fılmı ıstedı suan rahımle alakalı sokıntı yok fazla enfeksıyonda yok dedı ılac falan vermedı adetten sonra rahım fılmı cektır dedı onu gorurcem yılbasına kadar bebek dusunme dedı bana ben bılmıyorum ko kafam karıstı ıyıce bebek plasntası patalojıye gıtmesı lazımdı aslında dedı bılgılerımı falan aldı rahom fılmı cektırıp gostercekmısım
Kanamanın nedenini söylemedi mi

Back