- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #2.181
Demedı kurtajdan da ara kanama olablr zatn ıkı damla geldı bnde anlamadm hıcbısıKanamanın nedenini söylemedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demedı kurtajdan da ara kanama olablr zatn ıkı damla geldı bnde anlamadm hıcbısıKanamanın nedenini söylemedi mi
gecmis olsun, korkma bukadar! kucuk bi operasyon, saglikla don evine insallah.Merhaba kızlar,
Yarın ameliyat olucam çok korkuyorum
Kızlar dr rahım fılmı ıstedı suan rahımle alakalı sokıntı yok fazla enfeksıyonda yok dedı ılac falan vermedı adetten sonra rahım fılmı cektır dedı onu gorurcem yılbasına kadar bebek dusunme dedı bana ben bılmıyorum ko kafam karıstı ıyıce bebek plasntası patalojıye gıtmesı lazımdı aslında dedı bılgılerımı falan aldı rahom fılmı cektırıp gostercekmısım
Merhaba kızlar,
Yarın ameliyat olucam çok korkuyorum
Ah kuzum deme oyle bnm erken dogumun tekrarlama oranı cok yuksek bebek sahıbı olabılcezmı bellı dgl kocamandı yavrm kaybettm gıttı ellerı ayakları ıcerde kıpırkılırdı bn okdr beklemem 3 ay beklerım daha sonrası kosmet Allahım hepımıze yasatsın o dogum ahrıları o kaybetme korkusu cok kotu anlatamam sanagecmis olsun canim alla alla neden yılbaşına kadar bekletiyo ki çok uzun değil mi? gerçi vardir bi bildiği elbette ama senin hep erteleniyor nedense. allah sağlık versin gene durumuna şukret bence.
ben 2 gün gecikmeyle bugün adet oldum. nasıl da heveslenmistim gecikince. çok üzgünüm
Ah kuzum deme oyle bnm erken dogumun tekrarlama oranı cok yuksek bebek sahıbı olabılcezmı bellı dgl kocamandı yavrm kaybettm gıttı ellerı ayakları ıcerde kıpırkılırdı bn okdr beklemem 3 ay beklerım daha sonrası kosmet Allahım hepımıze yasatsın o dogum ahrıları o kaybetme korkusu cok kotu anlatamam sana
Hepımızın farklı sokıntıları var oste cnm Allah ocımızı bılıyo ya bızımde sınavımız buymus ıns evlat sahıbı oluruz heraksam nerdeyse ruyamda hamıle oldugumu goruyorum dr aklından at tatıle gıt dıyor bn nasıl unutırum mezardakı yavrumu ah cok acıyıyo ıcımı ınan tabı daha buyuk acılar yasatmasın Allahım ama gercekten zorah canım kiyamam ya deme öyle. sen anlatinca oyle inan kalbim ağrıyor. Allahım bi daha yasatmasin. İyi bir doktorun eline teslim edeceksin kendini de yavrunu da zaten. bu sefer hiçbirşey olmayacak sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına insallah
Keske birinizfe testimi yorumlasaydınız
Var çizgi tatlım ama çok cokkk silik insallah gün gelir kendinede sevinirsin kuzumBen göremedim ikinci çizgiyi ama ben telden giriyorum siteye. telden kaynaklı olabilir görememem. inşallah hamilesinizdir. haberdar edin sonuçtan, kendime sevinemiyorum size sevineyim :)
Var çizgi tatlım ama çok cokkk silik insallah gün gelir kendinede sevinirsin kuzum
Problemini en iyi doktorun biliyordur ve gerekli olan ne ise gerektiği kadar müdahale edecektir. Ameliyat aşamasına kadar geldiğine göre doktoruna güveniyorsundur. Başıma gelmedi bilmiyorum ancak kendini her şey güzel olacak iyi olacak yoluna girecek diye telkin etmen lazım.
allah yardimcin olsun.
korkma ama bişey hissetmeyecek missin nasilsa.
insallah tek seferde kurtulur da artik sen de gün saymaya baslarsin en kisa zamanda
gecmis olsun, korkma bukadar! kucuk bi operasyon, saglikla don evine insallah.
GuEl haberlerını beklıyorum cnm hadı kurtul ınsCanım tek seferde alınamazsa diye korkuyorum. Birde bugün anestezistle görüşmeye gittim ameliyathanenin önü bile ürkütücü geldi yaa
GuEl haberlerını beklıyorum cnm hadı kurtul ıns
2 gün sonra tekrar yapicam zaten varsa koyulaşır yoksa aynı devam eder ki inşalalh vardirhayırlı uğurlu olsun inşallah. çok sevindim :)