• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar meraba, ben geldim yeniden! ama maalesef bikac ay ugramiicam bu konuya galiba.
yazmistim zaten gidecegimizi ve doktora gittik bikac hafta once, hem ben hemde esim muayene olduk. bana sut hormonumun dusuk oldugu soylendi, ayrica tiroid bezlerim birazcik yavas calisiyormus. buyuk sorun degil ama bunlar sukur. asil sorun esimde, sperm sayisi maalesef dusuk cikti, bizimki biraz sporcudur sagolsun ve bikac ay once testosteron almis benden gizli tabiki. o yuzden en az 6 ay bunun etkisinin vucudundan cikmasini bekliicez yani nerden baksaniz 2/3 ay daha surecek sperm olayinin toparlamasi. yani bikac ay bebek dusuncesini rafa kaldirdik.
acayip rahatladim ama, iki ay boyunca yok bat im nezaman, yumurtalarim nezaman catliicak filan derken kafamda bayagi yer kapliyodu bu olay. tamamen rahatladim simdi haha. bikac ay sonra kaldigimiz yerden devam:)

hepinizin gonlune gore en hayirli sekliyle bebekler nasip etsin Rabbim insallah, sabir guzel seydir, bu surecte yipranmayin ve yipratmayin olur mu:)

Kızlar bi bakarmisnzzzzz 20180716_174109.jpg
20180716_174109.jpg

Kızlar dr rahım fılmı ıstedı suan rahımle alakalı sokıntı yok fazla enfeksıyonda yok dedı ılac falan vermedı adetten sonra rahım fılmı cektır dedı onu gorurcem yılbasına kadar bebek dusunme dedı bana ben bılmıyorum ko kafam karıstı ıyıce bebek plasntası patalojıye gıtmesı lazımdı aslında dedı bılgılerımı falan aldı rahom fılmı cektırıp gostercekmısım

gecmis olsun canim alla alla neden yılbaşına kadar bekletiyo ki çok uzun değil mi? gerçi vardir bi bildiği elbette ama senin hep erteleniyor nedense. allah sağlık versin gene durumuna şukret bence.
ben 2 gün gecikmeyle bugün adet oldum. nasıl da heveslenmistim gecikince. çok üzgünüm:(

gecmis olsun canim alla alla neden yılbaşına kadar bekletiyo ki çok uzun değil mi? gerçi vardir bi bildiği elbette ama senin hep erteleniyor nedense. allah sağlık versin gene durumuna şukret bence.
ben 2 gün gecikmeyle bugün adet oldum. nasıl da heveslenmistim gecikince. çok üzgünüm:KK43:
Ah kuzum deme oyle bnm erken dogumun tekrarlama oranı cok yuksek bebek sahıbı olabılcezmı bellı dgl kocamandı yavrm kaybettm gıttı ellerı ayakları ıcerde kıpırkılırdı bn okdr beklemem 3 ay beklerım daha sonrası kosmet Allahım hepımıze yasatsın o dogum ahrıları o kaybetme korkusu cok kotu anlatamam sana

Ah kuzum deme oyle bnm erken dogumun tekrarlama oranı cok yuksek bebek sahıbı olabılcezmı bellı dgl kocamandı yavrm kaybettm gıttı ellerı ayakları ıcerde kıpırkılırdı bn okdr beklemem 3 ay beklerım daha sonrası kosmet Allahım hepımıze yasatsın o dogum ahrıları o kaybetme korkusu cok kotu anlatamam sana

ah canım kiyamam ya deme öyle. sen anlatinca oyle inan kalbim ağrıyor. Allahım bi daha yasatmasin. İyi bir doktorun eline teslim edeceksin kendini de yavrunu da zaten. bu sefer hiçbirşey olmayacak sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına insallah :dua:

ah canım kiyamam ya deme öyle. sen anlatinca oyle inan kalbim ağrıyor. Allahım bi daha yasatmasin. İyi bir doktorun eline teslim edeceksin kendini de yavrunu da zaten. bu sefer hiçbirşey olmayacak sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına insallah :dua:
Hepımızın farklı sokıntıları var oste cnm Allah ocımızı bılıyo ya bızımde sınavımız buymus ıns evlat sahıbı oluruz heraksam nerdeyse ruyamda hamıle oldugumu goruyorum dr aklından at tatıle gıt dıyor bn nasıl unutırum mezardakı yavrumu ah cok acıyıyo ıcımı ınan tabı daha buyuk acılar yasatmasın Allahım ama gercekten zor

Ben göremedim ikinci çizgiyi ama ben telden giriyorum siteye. telden kaynaklı olabilir görememem. inşallah hamilesinizdir. haberdar edin sonuçtan, kendime sevinemiyorum size sevineyim :)
Var çizgi tatlım ama çok cokkk silik insallah gün gelir kendinede sevinirsin kuzum

Problemini en iyi doktorun biliyordur ve gerekli olan ne ise gerektiği kadar müdahale edecektir. Ameliyat aşamasına kadar geldiğine göre doktoruna güveniyorsundur. Başıma gelmedi bilmiyorum ancak kendini her şey güzel olacak iyi olacak yoluna girecek diye telkin etmen lazım.
allah yardimcin olsun.
korkma ama bişey hissetmeyecek missin nasilsa.
insallah tek seferde kurtulur da artik sen de gün saymaya baslarsin en kisa zamanda

Ewt anestezi alıcam uyucam. Benm tek korku tek seferde alınamaması ihtimali

Back