• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnce bugun yap farkı gorursn bırgunde bıle koyulasıyo
Bugün testim yok tatlım ya alıcaktır bugün vaktim yok anca yarın bi bakarmisin sende tstime dün yapmistim
Screenshot_20180717-001431.png
20180717_112220.png

Rabbim hayırlı ve sağlıklı çifter çifter evlatlar nasip etsin 8nsallah kuşum biliyorum erken doğum yaptım çok zor rabbim şefaat eylesin insallah en yakın zamanda versin tekrar
Amin cnm ıns hepımız umarım annr oluruz nekdr zor olssada allahım ol dedıkten sonra oluruz

Ins gzl haber ver bıze bnm nolcm bellı dgl prof yılbasına kdr bekle dedı bana ya nasıl beklıcem okadar

Canım ameliyatımı oldum. %90 nı aldığını söyledi dr um. 2 ay hamile kalma sakın dedi. Yeni ameliyat olduğum için bebeğin eşi yapışır ve doğumda çok kanaman olur dedi. Yani benden onay almadan hamile kalma dedi. 2 ay sonra kontrole gidicem. Tekrar bir histeroskopi yapıcak bakalım.

Canım ameliyatımı oldum. %90 nı aldığını söyledi dr um. 2 ay hamile kalma sakın dedi. Yeni ameliyat olduğum için bebeğin eşi yapışır ve doğumda çok kanaman olur dedi. Yani benden onay almadan hamile kalma dedi. 2 ay sonra kontrole gidicem. Tekrar bir histeroskopi yapıcak bakalım.
Hafı gecmıs olsn cnm sende bekle ıkıay bakalım az surecmıs bnm pembelkk geldı bugun bıraz ya nıye kafama takıldı kurtajdan kesılelı uc bes gun olmstu

Hafı gecmıs olsn cnm sende bekle ıkıay bakalım az surecmıs bnm pembelkk geldı bugun bıraz ya nıye kafama takıldı kurtajdan kesılelı uc bes gun olmstu

Tşk ederim canım. Olabilir canım. Sende rahim filmi çektir mutlaka ihmal etme.

Ben bir daha çekilirsem anestezili çekinirdim. Benim zardan dolayı mı o kadar acıdı bilemiyorum ama çok feciydi. Bugün bildiğin ameliyat oldum, dr um zarın %90 unu aldı o kadar ağrım olmadı. Şu anda gayet iyiyim.

Back