- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi anneveoglusu
Canım test yap derim varsa Dr ile görüş hamile isen önemli birşey bu lekelenmeKızlar bende kahverengi hatta böyle hardal rengi gibi bi lekelenme geldi acaba neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım test yap derim varsa Dr ile görüş hamile isen önemli birşey bu lekelenmeKızlar bende kahverengi hatta böyle hardal rengi gibi bi lekelenme geldi acaba neden
Hoş geldiniz canım inşallah bu ay meleğin gelmiştirKızlar bende katıldım aranıza beklenen tarih 19 haziran yani bugün hiçbir şey hissetmiyorum hayırlısı bakalım
Bende iyiyim vallahi işgüç ohh gez bakalım kendine dikkat etMerhaba canım ben izne ayrıldım memleketlere geldik ilk duraktayiZ
İyiyim şükür sen nasılsın
Canım tebrik ederim ne güzel bekletmedi kuzun ikinci ayında geldi allah tamamına erdirsin
İnşallah İnşallah öyle olurHayırlı olsun bu topic herkese ugurlu gelecek gibi :)
Seninde öyle canım.Haftasonum acayip yoğun geçti resmen yorgunluktan uyuyamıyorum şuan. Kasıklarımda batmalar var kuzum bide göğüslerimde acı filan değilde bi dolgunluk oluştu sanki.
Senden umutluyum ama sanki bir mucize oluşuyor içinde
Ayy tebrik ederim hamişlere her gün yenisi ekleniyoorrkızlar inanmıyacaksınız ama hamileyim.ben şookkkkkk ben iptal
ben kimyasal geçirmiştim, adet günümde 2 tane ultra erken laboquick 1 tane de erken predictor almıştım.Hangi gebelik testini tavsiye edersiniz?
Adetim üc gün gecikti canimkaç günün var?benim 3 gün kala çıktı birde ilk idrarımla yapmadım ben
Tmmdır teşekkür ederimben kimyasal geçirmiştim, adet günümde 2 tane ultra erken laboquick 1 tane de erken predictor almıştım.
laboquick cok silik cıkmıstı, predictor normale yakın cıkmıştı. sonuc olarak kanda da gebelik oldugu için dogru cıktı testler. ama bence en iyisi predictor.
Adetim üc gün gecikti canim
Eve gecince yapicam hementest yapsan çıkar galiba
Bende prodicter kullandım oda negatif çıktı ama 14 ünde bekliyodum gelmedi cuma günü doktora gidicem inşallah hamileyimdirben kimyasal geçirmiştim, adet günümde 2 tane ultra erken laboquick 1 tane de erken predictor almıştım.
laboquick cok silik cıkmıstı, predictor normale yakın cıkmıştı. sonuc olarak kanda da gebelik oldugu için dogru cıktı testler. ama bence en iyisi predictor.
normalde gecikiyor mu boyle hiç?Bende prodicter kullandım oda negatif çıktı ama 14 ünde bekliyodum gelmedi cuma günü doktora gidicem inşallah hamileyimdir
normalde gecikiyor mu boyle hiç?
benim hiç gecikmez mesela gunu gununedir ama bnm de sıkıntım erken lekelenmeler baslar