Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Kasıklarımda bi ağrı midemde bulantı sanırım adet olacak gibiyim. 2 gün kaldı bat a zaten ama erken mi gelecektir nedir hayırlısı :işsiz:

Benim bu ay da olmadı kızlar Hayırlısı sizlerden hayırlı haberler inş
Hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Şimdi olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım Hoppa nasipten öte köy yok :KK66:

Bat 24 haziran.
İkinci denememiz bu ay ve silik çizgi çıktı 4 gün öncesinde çok şükür.

İlk ayımız da kimyasal gebelik yaşadım, ama rabbim ikinci ayımız da da çift çizgiyi görmeyi nasip etti çok şükür.

Kasıklarımda bi ağrı midemde bulantı sanırım adet olacak gibiyim. 2 gün kaldı bat a zaten ama erken mi gelecektir nedir hayırlısı :işsiz:

Benim mide bulantım yok ama çok merak ediyorum
İnşallah meleğin gelmiştir canım

Cumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğim vücudumu ele geçirip yönlendiriyor

Bat 24 haziran.
İkinci denememiz bu ay ve silik çizgi çıktı 4 gün öncesinde çok şükür.

İlk ayımız da kimyasal gebelik yaşadım, ama rabbim ikinci ayımız da da çift çizgiyi görmeyi nasip etti çok şükür.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Cumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğim vücudumu ele geçirip yönlendiriyor
Bat kaçtı canım

Back