- Emoji Skoru
- 26.868
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi anneveoglusu
benim de son 8 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Şimdi olmazsa önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım nasipten öte köy yokBenim bu ay da olmadı kızlar Hayırlısı sizlerden hayırlı haberler inş
Kasıklarımda bi ağrı midemde bulantı sanırım adet olacak gibiyim. 2 gün kaldı bat a zaten ama erken mi gelecektir nedir hayırlısı
Benim mide bulantım yok ama çok merak ediyorum
İnşallah meleğin gelmiştir canım
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallahBat 24 haziran.
İkinci denememiz bu ay ve silik çizgi çıktı 4 gün öncesinde çok şükür.
İlk ayımız da kimyasal gebelik yaşadım, ama rabbim ikinci ayımız da da çift çizgiyi görmeyi nasip etti çok şükür.
İnşallah daha çok hamiş haberi alırız inşallah canıminşallah canım bayram hediyesi olur isteyen herkese
Bat kaçtı canımCumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğim vücudumu ele geçirip yönlendiriyor
23 haziran cuma günüBat kaçtı canım
Daha var umudunu yitirmesene canım benim benimde yarın ama dur bakalım gecikme olur belki23 haziran cuma günü
İnşallah İnşallah öyledir arkadaşımDaha var umudunu yitirmesene canım benim benimde yarın ama dur bakalım gecikme olur belki
Aramızda bir gün adet olana kadar ümit var bakalım neler göreceğizKızlar bat 22 bugün test yaptım negatif çıktı offf
İnşallah daha çok hamiş haberi alırız inşallah canım
Sen nasılsın kan testi yaptırdin mi
Maşallah rabbim Sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahiyiym teşekkür ederim cnnm evet 96 çıktı
amin cnm darısı başına inşallah tez zamandaMaşallah rabbim Sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah