• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Haziran transfer olanlar👼

Merhabalar, benim de Ankara'da 23 haziranda transferim oldu. Şu an beklemedeyim üçüncü transfer denemesi benim de. İlk günden beri kasık ağrıları oluyor ara ara onun haricinde hiç bir belirti yok. Genel olarak baktığımda da belirti yasayanlar varmış🥺 umarım hepimizin olumlu sonuçlanır 🤲🤲 progesteron fitil kullanıyorum birkaç yorumda da zor yapiliyorsa adet olacağı için tutunma olmamıştır büyük ihtimal gibi yorumlar gördüm. O da çok can sıkıcı oldu. Son iki fitil çok zor yapilmaya başladı şişkinlik oldu sanırım bakalım beklemek çok zor 🙁
Test gününüz ne zaman . Moralinizi bozmayın bence hersey öyle anlatıldığı gibi olmuyor ayrıca doktorumda bilimsel olarak böyle bir tanı yok kişiye göre değişebiliyor 😇😇

Ben tutundugunu yoruyorum kuzum doktorunla iletisim halindeysen sor istersen ama bi kac gundur butun topikleri okuyorum basina gelen arkadaslar var sonucu pozitif
Ayyy allahın izniyle canım rabbim duysun bizi🤲🥰
Küçük diye şimdilik aramamk istemedim aksi olmasın ama olursa ararım hemen 🥰🤲🤲

Merhaba herkese iyi bayramlar 🌸 Ben 15 Haziran da 5. Gün dondurulmuş embriyo çift transfer oldum. Bugün 12. Günüm beta hcg 1414 geldi 🤭

Nasılsıniz hanımlar sabredemeyip test veya kan veren varmi ben artık dayanamayip yarın kan vermek ıstiyorum

Ben henüz beklemedeyim bugün transfer gününü saymadan 7. Günüm
4 Temmuz test günüm sanırım bekleyeceğim sabredip ☺️

Adet öncesi dönemde olan şekilde aslında biraz kasık ağrısı biraz gögüslerde hassasiyet onun dışında karın ağrısı karın şişliği ve gaz maalesef 😳
Bugün normalde adet başlangıcım
Bunlar dışında da bel ağrım var bel ağrım transferden önce başlamıştı ama yaklaşık bir hafta kadar önce her adet dönemi öncesinde olduğu gibi
Farklı pek fazla bir şey hissedemedim açıkcası ara sıra karın kısmımda içerden bir iki batma gibi ya da gerilme gibi şeyler hissettim bugün o kadar gene belki gaz şikayetimden dolayı olmuş olabilir 🤔 Sizde belirtiler neler

Kasık ağrım var
Bel ağrım var kabızlık var bugün transfer gününü sayarsam sekizinci günüm ama sayılmıyormuş😂

Back